Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר על יונדאי אקסנט 97,

1. הוחלף אלטרנטור לפני 4 חודשים

2. הוחלף מצבר לפני חודשיים

לאחר החלפת האלטרנטור הכל עבד יופי וטופי, עד שיום אחד באתי להניע ו.. מת. הוחלף מצבר

מאז החלפת המצבר - המצב הוא כזה: מנסה להניע - הסטארטר עושה רעש של "מנסה" .. ממש קשה לו .. מנסה להסתובב כאילו חצי תקוע ... מנסה עוד קצת ... עוד קצת ... מתגבר ... קצת יותר .... והופ מניע !

אז לפעמים זה מה שקורה, ולפעמים מניע בנגיעה ! ממש .. כמו אוטו שנת 2012.

היום המצבר נגמר לגמרי. הנעתי עם כבלים - נסעתי 30 ק"מ לעבודה, הגעתי , מנסה להניע - והופ מת.

עכשיו אני תוהה למי לגשת ..

מצד אחד - מאז שהוחלף המצבר יש בעיות .. אז הוא כנראה האשם - ובנוסף למיטב ידעתי (אשמח אם יתקנו אותי) אם הלך האלטרנטור - לא הייתי יכול לנסוע עד הבית - כי המצבר כבר היה ריק לגמרי ולא היה מה שיחזיק אותי בנסיעה - לכן מכיון שבצעתי נסיעה של 30 ק"מ עם אורות ורדיו עד הבית .. סביר להניח שלא מדובר באלטרנטור

בנוסף אציין שכשחיברתי כבלים - האוטו הניע בנגיעה

אשמח לדעתכם בעניין ..

תודה !

פורסם

בדוק אם אחד הקטבים שעל המצבר לא משוחרר קצת, אם לא גש לחשמלאי הקרוב לבדוק תעינה, בדיקה קצרה שבדרך כלל חינם ולפי זה תדע מה מקור הבעיה תעינה או מצבר.

אגב אם יש לך מולטיטסטר אתה יכול לבדוק תעינה לבד.

בהצלחה

פורסם

כמו שחשבתי - המצבר היה תקול. והוחלף במסגרת האחריות.

בנימה זו אני ממליץ לכולם להיזהר מ "איציק מצברים" - ולא בגלל המצבר הלא תקין - אלא בגלל היחס ה"חם" של המשפטים המפנקים כגון "זה לא בעיה שלי, דבר עם מי שרשום לך באחריות" -"לא עונים לך זה לא בעיה שלי אני לא יודע איפה הם יושבים בי"

בקיצור - חוויה.

• ספונסר פורום
פורסם

אני מבין את העצבים שלך אבל לצערך הצדק עם איציק.

גם אם רכשת מצבר במוסך מורשה ושניה אחרי שיצאת מהמוסך המצבר התקלקל אתה צריך לפנות למרכז שירות של יצרן המצברים ולא למוסך שמכר לך את המצבר.

פורסם

גם אם רכשת מצבר במוסך מורשה ושניה אחרי שיצאת מהמוסך המצבר התקלקל אתה צריך לפנות למרכז שירות של יצרן המצברים ולא למוסך שמכר לך את המצבר.

אני לא חושב שיש כאן עניין של צדק. היצרן יקבל ויחליף מוצר תקול גם מהלקוח עצמו וגם מבית העסק שמכר אותו.

מוכר או בית עסק שרוצה לתת שירות טוב ללקוחות שלו יחליף במקום את המוצר ללקוח וידאג למסור אותו ליצרן ולקבל אחר במקומו, בכך יחסוך ללקוח ריצות מיותרות.

במקרה דומה שקרה לי בעבר, המוסך החליף לי במקום מצבר תקול בלי לשלוח אותי למרכז השירות של היצרן.

פורסם

עזרה, זה לא בדיוק נכון.

לפני כשנה החלפתי מצבר אצל "מסטר קאר" בקרית גת ואחרי כמה חודשים המצבר נחלש ובקושי הניע את האוטו בבוקר.

חזרתי לשם והסברתי את הבעיה לבעל העסק, הוא בדק תעינה וחיבורים והגיע למסקנה שהמצבר תקול .

החליף לי למצבר חלופי זמני ושלח את המצבר שלי ליצרן/יבואן.

אחרי כמה ימים התקשר אלי והזמין אותי להתקין מצבר חדש, כמובן שהכול ללא שום תשלום!

פורסם

למה אנשים לא מסוגלים לקרוא את כל המשפט שכתבתי ? האם האשמתי את איציק במשהו ? לא האם אמרתי שהוא אשם בתקלה ? לא

כל מה שאמרתי הוא - שיחסי האנוש של "איציק מצברים" שואף לזה של חברת הוט - דהיינו יחס גועל נפש ושעדיף להתרחק.

זה הכל.

אני ממליץ להתרחק ממישהו שלא יכול אפילו לתת לך כתובת של מרכז שירות (שהוא בבירור יודע כי הוא נתן לי אותו אחרי התעקשות והוא עובד איתם באופן שוטף) כי אין לו זין או זמן אל הלקוח שלו.

אז הצדק ממש לא עם איציק כי לא מדובר פה על צדק, אלא על יחס ללקוח. בושה וחרפה לאיציק מצברים.

כן אציין לטובה את מוסך "שמש" מרחוב דוד מרכוס בפ"ת (מורשה מצברי ולטה) שהחליף את המצבר ובדק ואפילו סידר את אחד הקוטבים ללא כל עלות, בלי בקשות מיותרות (בקושי תעודת אחריות ביקש לראות וזאת רק כי אני הצעתי) ומיד החליף את המצבר לאחר בדיקה ואמר שהוא אכן לא תקין. - הגון ואדם נחמד

• תוכן חדש...