Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מגיעים למחנה 80 ברכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצתאתי באינטרנט את כל דרכי ההגעה בתחבורה ציבורית אבל לא ברכב. מישהו יכול לכוון אותי או לתת מפה, נקודות ציון? משהו? :roll: אני יודע שזה ליד חדרה/פרדסחנה או משהו בסגנון אבל לא מעבר לזה.

תודה מראש.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

בנוגע למחנה 80, אני ממש מקווה שאתה לא טירון שם.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

ואם הוא כן - אז מה?

את האמת שבתור טירון אף אחד לא אמר לנו שאסור לבוא עם רכב, בקורס כן אמרו.

בסדיר זה כמובן לרוב כן.

ישנתי מספיק טוב בטירונות כדי לנהוג מבה"ד 7 לבאר שבע ולהגיע בשלום.

(לפניי שיוצאים הביתה נותנים 7 שעות שינה, בתכלס ישנים 6-6.5 שעות, זה מספיק לי, זה מה שאני ישן היום בתכלס ונוסע כל יום 100 ק"מ בכיף ולא עייף).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני חושב שיש איזו פקודה שלסדירים (קרביים לפחות) אסור לבוא לבסיס עם רכב.

היה איתי בצוות חייל שהגיע למפקדת היחידה (כל הצוות הגיע לשם באותו יום), מפקד הצוות הגיע יחד איתו לחנייה והעיר לו על כך.

מעניין שכשהצוות הוקפץ לצפון, והחייל בא ברכבו מביתו שצפת, זה לא הפריע לאף אחד :wink:

כמובן שייתכן ואני טועה, אבל זה מה שהכרתי בתור חייל.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אני חושב שיש איזו פקודה שלסדירים (קרביים לפחות) אסור לבוא לבסיס עם רכב.

היה איתי בצוות חייל שהגיע למפקדת היחידה (כל הצוות הגיע לשם באותו יום), מפקד הצוות הגיע יחד איתו לחנייה והעיר לו על כך.

מעניין שכשהצוות הוקפץ לצפון, והחייל בא ברכבו מביתו שצפת, זה לא הפריע לאף אחד :wink:

כמובן שייתכן ואני טועה, אבל זה מה שהכרתי בתור חייל.

נראה לי שזה בבסיסיים קרביים, למרות שהייתי באבט"ש בבסיס קרבי ואנשים מהאיזור היו באים עם רכב. (למרות שאם היציאות שלך 11-3 או 17-4 אני לא מבין למה צריך רכב, זה מיותר, זה לא יומיות או 5-9 וכו', לא שווה).

יצא לי לדבר עם השלמה קרבית שהיו במקביל לקורס שלי, והם אמרו שהם היו בעבר בגדודים ושם היה אסור להם להגיע עם רכב.

אצלי זה מותר, אבל אני בכלל תומך לחימה, על תקן של ג'וב, עושה יומיות, אם הרס"ר לא העיר לי על זה, ונתן לי אישור כניסה, והמפקד שלי נוסע איתי הביתה, אז כנראה שזה בסדר :)

(אבל אני באוגדה, הם בגדודים).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לא לא אני את השירות שלי סיימתי לפני שנתיים מספיק :lol:

מישהי שהתחלתי לצאת איתה לא מזמן,התגייסה (טוב שהיא נזכרה בגיל 21) וזאת היציאה הראשונה שלה. ומן הסתם כמו שכולם יודעים יש בערך טון וחצי של תיקים ביציאה הראשונה.

אז על הדרך יהיה אפשר לעבור באיזה בית קפה או טיילת. :roll:

פורסם
ואם הוא כן - אז מה?

אז שיברח,מקום מגעיל,אוכל ברמת תת תזונה,חוץ מהמפקדת שאני עדין בקשר איתה,הכול מגעיל.

ומי אני שיגיד לו לבוא עם רכב?ואם מדברים על זה,אז כן אין לך שום בעיה לבוא עם רכב.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

הבעיה היא שביציאה משם לא ייתנו לך לצאת מהשער, אלא יעמיסו אותך על אוטובוס, וישימו בתחנת רכבת, שממנה תצטרך לחזור לבסיס בכוחות עצמך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אז שיברח,מקום מגעיל,אוכל ברמת תת תזונה,חוץ מהמפקדת שאני עדין בקשר איתה,הכול מגעיל.

ומי אני שיגיד לו לבוא עם רכב?ואם מדברים על זה,אז כן אין לך שום בעיה לבוא עם רכב.

התכוונתי שאם הוא טירון, אז מה - לגביי הרכב.

לגביי האוכל - ידוע לי שזה זבל והתנאים לא משהו, מזל שהגעתי לטירונות בבה"ד 7. :-P

הבעיה היא שביציאה משם לא ייתנו לך לצאת מהשער, אלא יעמיסו אותך על אוטובוס, וישימו בתחנת רכבת, שממנה תצטרך לחזור לבסיס בכוחות עצמך

אם באים לאסוף אותך עם רכב, לא נראה לי שתהיה בעיה שתצא דרך הש"ג ולא דרך תחנת הרכבת. מדברים עם המפקדים יום או יומיים לפניי ומבקשים, אין שום סיבה שלא יאשרו, כי בסופו של דבר לוקח אותה בנאדם שהיא מכירה ולא אדם זר/טרמפ.

פורסם

תודה שהזכרתה לי! ככה גם היה לי בזיקים שעשיתי שם טירונות!

פורסם

אם אתה לא טירון שם, אז זה לא אמור לשנות לך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...