Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש הסבר לגבי MSDN KEYS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי כמה שאלות לגבי סוגי KEYS ב MSDN, אשמח לדעת האם אני צודק בתשובותי ואם יש תיקונים אשמח לתשובות.

אלא סוגי ה KEYS:

1. Static Activation Key - זהו KEY שצריך להכניס בזמן ההתקנה, אין צורך לעשות אקטיבציה אונליין, אפשר להשתמש ב KEY אין ספור פעמים.

2. Retail - אפשר בעזרת ה KEY הזה לעשות 10 אקטיבציות או יותר.

3. Custom Key - לא הבנתי מה זה

4. OEM Key - אפשר להשתמש ב KEY הזה לעשות אקטיבציה ללא הגבלת מספר הפעמים

5. Multiple Activation - אפשר לעשות אקטיבציה ללא הגבלה

עכשיו, כשאני רואה ב MSDN SITE אתה זה:

You have claimed 1 of 5 keys

זה אומר מה? שאני יכול לעשות אקטיבציה אונליין למחשב אחד PER מפתח? אפשר להשתמש ב KEY אחד כמה פעמים או שאחרי כל התקנת WINDOWS אני צריך KEY חדש?

שאלה נוספת, מה ההבדל בין VOLUME LICENSE או VL לבין RETAIL? ניתן להשתמש ב MSDN KEY בבית לשימוש פרטי שלי?

תודה,

פורסם

ריטייל = גרסת המוצר שנמכרת בקופסת קרטון עם דיסק.

10 אקטיבציות אוטומטיות, אחרי זה כבר זה ייכשל ותיאלץ לאקטב מול המוקד הטלפוני מה11 והלאה.

שים לב שכל מפתח מורשה להתקנה בכל רגע נתון על מכונה אחת, פשוט אם אתה נניח מחליף מחשבים אז מאפשרים לך את ה9 החלפות הראשונות בלי בלבול מח.

VL = בעיקרון זה ללא אקטיבציה בכלל, לפחות במוצרים היותר וותיקים.

OEM = אמור להיות למחשבים של יצרן מסויים, נגיד HP. ללא אקטיבציה אונליין למיטב ידיעתי.

Multiple Activation = מפתח שאיתו מותר להפעיל כמה (מס' מוגבל ונקוב) עותקים. משמש לארגונים קטנים.

לגבי שימוש ב MSDN KEY לשימוש פרטי - מבחינה טכנית אף אחד לא מונע ממך, מבחינה רישויית אתה לא אמור (למעט מוצרים מסויימים שאם אתה בעל רשיון ה MSDN אז מותר לך גם להשתמש בעותק אחד למטרות כלליות. קרא בתנאי הרשיון, לא זוכר בדיוק וגם בטוח ששינו את זה מאז שראיתי את זה)

* אני לא עו"ד, לא עובד מיקרוסופט, לא מומחה לרישוי. סה"כ אקס-מנהל רשת, זה הכל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תודה רבה על התשובות, שאלה נוספת:

אם אני עובד עם VSPHERE ואני צריך לייצר עכשיו TEMPLATE שמותקן עליו מערכת הפעלה WIN7 וממנו כמובן האנשים בארגון ייצרו לעצמם מכונה וירטואלית בעת הצורך. אני צריך להשתמש בהתקנה של Windows 7 Enterprise? כיוון שאני רואה באתר של MSDN שזה MAK KEY ואפשר להשתמש ב MAK KEY מספר רב של פעמים, אני צודק?

האם אפשר להגיד שבסנריו שתיארתי, בעצם כל התקנה של מערכת הפעלה בארגון אני צריך לשאוף להשתמש ב OS שהיא ENTERPRISE?

• תוכן חדש...