Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון אני קורא יותר ויותר פוסטים על סיכום עלויות שנתי של בעלי רכבים, כאלה ואחרים.

יש כאלה אם מכוניות חדשות ויקרות (יותר או פחות), שבהן עיקר ההוצאה היא בירידת ערך ובביטוחים יקרים.

מצד שני יש את אלה עם מכוניות ישנות יותר, שסכום הקנייה קטן בהרבה בהראשונים, ועיקר ההוצאה היא על בלאי של חלקים, תחזוקה שותפת (לא תחזוקת שבר), פחות על ירידת ערך (יחסית לסכום הקנייה).

בתור אחד שהתחיל לחשב את צעדיו הכלכליים, סוג של התבגרות מאוחרת, הייתי רוצה להבין אחת ולתמיד איפה נמצא החיסכון, באיזו מהאופציות שצויינו.

השאלה או הבקשה שלי בתחשיב אותו הייתי רוצה שתעזרו לי לעשות, נוגעת בעיקר לאנשים שאין להם סכום כסף פנוי לקניית רכב, או שאין להם את כל הסכום. ואולי זה לא רלוונטי, האם יש או אין את כל הסכום, הרי המטרה של כולם זה לחסוך בהוצאות.

תודה.

נ.ב - כתבתי בכותרת רכבים מעניינים ולא התייחסתי לזה בשאלה. אז השאלה היא על כלל הרכבים, בדגש על ישן עם חדוות נהיגה ותחושת הנסיעה, מול החדש הבאנלי וחסר האופי.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תוכן חדש...