Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(קנית רכב מ)יד 2 --- יבוא מחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ראיתי ביד 2 רכב למכירה מסוג הונדה 3 דלתות דגם מיוחד ניראה לי שאין כאלה בארץ, אני אישית לא ראיתי את הרכב הזה בארץ

וגם המוכר רשם שהרכב ביבוא אישי מאנגליה.

איך אוכל לדעת מהו מחירון של הרכב הזה?

במידה ואין כאלה רכבים בארץ האם במוסך של הונדה יטפלו לי ברכב מבחינת חלקים וכל מה שצריך

האם בכלל כדי לקחת את הסיכון ולקנות רכב שהוא ביבוא אישי ולא מהארץ?

מדובר על המודעה שפורסמה ב 3/10

והמחיר הוא 55.000

הוספתי קישור למודעה

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=5&ModelID=14&SubModelID=109&FromYear=2005&UntilYear=2008&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&Info=

פורסם

לא קופה ולא מיוחד. מדובר בגרסת 3 דלתות לדגם 5 הדלתות שנמכר באותה עת בארץ (ויוצר באנגליה). לא מבין את עניין "יבוא אישי מאנגליה", הרכב יוצר באנגליה אבל בהחלט לא יועד לשוק המקומי שם (ראה מיקום ההגה).

השלדה, המתלים, המנוע והגיר דומים לגרסה של ה-5 דלתות, אני משער שגם הדשבורד ורוב הסלון. הבודי סך הכל דומה לזה של הטייפ-R שהגיע ביבוא רשמי, כך שאתה לא צפוי להתקל בבעיית חלפים ברוב המקרים. אני לא חושב שמוסך מורשה הונדה יסרב לטפל ברכב כזה, רק תכין את פנקס הצ'קים.

המחיר המבוקש מופרז לפי דעתי.

פורסם

נכון, הדגם הזה נמכר בארץ ולא הגיע ביבוא אישי. כבר ראיתי כמה סיוויק 3 דלתות כאלה עם גיר אוטומט.

בקיצור דימה המוכר חי בסרט.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

בשנים האלה יש גם סיוויק 3 דלתות שהן לא טייפ אר שהגיעו בייבוא סדיר...לא ייבוא אישי ולא נעלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם לא מדובר ביבוא אישי מהי הסיבה שיש כאלה בודדות?

לי לא יצא ליראות רכב כזה בארץ, אומנם יש הונדה סיויק 3 דלתות אבל הדגם כמו בתמונה עדין לא ראיתי

• תוכן חדש...