Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתמול 14:00 צומת גלילות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בא לעבור והופ!! הרמזור פתאום מהבהב כתום ונדם-דפקתי בלימה כמו שני הרכבים במסלולים לידי-פתאום אני מתעשט ורואה שכל הצומת מושבתת-אין רמזורים!

בלאגן צפירות... חיתוכים מריבות-בקיצור סרט רע!

המשאיות שהגיעו מכיוון צפון לנמיר ראו שאין רמזורים ופשוט המשיכו באיזה 80 קמ"ש ככה שלהכנס לצומת מהמנדרין הייתה בעיה.

איזה ביזיון..... לפחות אם הייתה שם הפסקת חשמל שישימו איזה גנרטור גיבוי.

מעניין אם המצלמות רמזור עבדו... במידה והיה להם חשמל הם יכולות לצלם שאין רמזורים?...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

תעשה לך איזה פתק קטן עם התאריך ושמור אותו בארנק/ת"ז/תקעקע לך את זה...

יבוא יום ואולי תצטרך לתרץ תרוצים... עדיף שיהיה לך את הסיפור מוכן מראש מאשר תנסה להיזכר מה קרה ב 24 באוגוסט בבוקר (עוד שנה נניח).

מכיר את שיטת "מצליח"? גם המישטרה עובדת בשיטה הזו, אז עליך זה לא יצליח...

סיפור: כל פעם שמישהו מהעבודה היה לוקח לי את האוטו הייתי רושם שעת יציאה ושעת הגעה.

אנשים היו צוחקים עלי היו קוראים לי בשמות (פרסי וכו')... עד שהגיע דו"ח...

ואז שלפתי את הרשימות ונחסכו לי 750 ש"ח...

אני מישתדל לרשום...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מצלמה לא מצלמת רק באור אדום?

הרי זה יהיה אבסורד שהיא תתחיל לעשות בוק לצומת בזמן שכל ה רמזורים או שלא עובדים או שמהבהבים בכתום..

פורסם

בעייתית הצומת הזו. ביום ראשון בלילה היה שם בלאגן מטורף. שוטר עמד ושלט ברמזורים.

עמדנו ברמזור אדום 8 דקות!! השוטרים האלה פשוט מטורפים..

172

פורסם

:roll: הלוואי עלינו 8 דקות, פעם עמדתי בכניסה הדרומית של אשדוד באור אדום בסביבות 15 דקות אם לא יותר, והכי מצחיק זה שאחרי איזה עשר דקות שעמדנו באה ניידת, יצאה משם שוטרת, הלכה לשלוט ברמזורים, אז כבר קיוויתי שהנה סבבה זה יסתדר, אבל מסיבה מסויימת לקח לה יותר מחמש דקות לשים לנו אור ירוק :evil:

לא יודע מי הביא לשוטרים האלה רשיון :drinking:

:lol:

פורסם

גם הרמזור במחלף קוממיות (איילון דרום) דפוק.

בשבועיים האחרונים הוא נתקע 4 פעמים לפחות (בימים שונים), ולוקח הרבה זמן עד שמגיעים טכנאים לעשות לו RESET.

הבעיה שם חמורה במיוחד כי לא מופיע צהוב מהבהב אלא פשוט נשאר מצב מסויים של ירוק לכיוונים החוצים את הצומת, וכל השאר יכולים לחכות עד מחר, או לחצות את הצומת באדום, כאשר מי שבא מהכיוונים ה"ירוקים" בכלל לא יודע שיש בעיה!!!

וכמובן יש את האדיוטים שצופרים מאחורה, כאילו זו משימה טריוויאלית לפנות שמאלה באדום בצומת ראשי, בזמן שלכיוונים אחרים יש רמזור ירוק.

ולעניין מצלמות רמזור: אם אין אדום אלא צהוב מהבהב - אין מה לחשוש. בתמונה רואים את הרמזור, ואם לא דלוק שם אור אדום - אין מצב שיישלחו דו"ח.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...