Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על אופל וקטרה2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבריט.

יש לי מקר שמציע לי לרכוש ממנו אופל וקטרה לאחר שהוא מנסה למכור אותה לפחות שנה ללא הצלחה. אגב הוא טוען ואני מאמין לו שהרכב המצב מכאני טוב מאוד והבעיה היא יותר סטיגמה של הרכב.

אגב על המחיר הוא היה מוכן להתפשר לקונה המבוקש אך אלה כנראה לא הגיעו.

השאלה שלי היא שאני לא ממש מכיר את המותג הזה ומבירור שערכתי ברשת, נראה שהרכב דיי איכותי גדול מרווח ואמין.

אשמח לקבל חוות דעת שלכם פחות לעניין הסחירות ברור לי שכנראה בעוד 4 או 5 שנים ערכו יהיה אפסי אם בכלל ויותר לגבי האמינות שלו , התיקונים, שירות טכני, איכות הנסיעה,

אני נוסע מתא לעיתים קרובות לירושלים, האם העליות יפחידו אותו, איכות מיזוג אויר ובכלל.

אגב נפח המנוע הוא 2.2

תודה מראש

פורסם

אני יכול לספר לך על המנוע והגיר, יש לי אסטרה GSI 2.2 שזה אותו מנוע בודי שונה, המנוע אמין מאוד, לא עושה לי בעיות, הרכב בשימוש יום יומי כבר ארבע שנים, מעבר לטיפולים, הרכב מדהים.

לא יודע לעניין חלקים, כי לא החלפתי, אבל אני מניח שלא יהיה שונה בהרבה מכול רכב אחר, אחרי...

לעניין סחירות? זו כבר בעייה של כול המותג, או שמה בעצם זה היתרון של המותג, אחרת אך הייתה יכול לקנות רכב גרמני, אכותי, שבכול העולם נחשב מתחרה לגולף/פסט במחיר כזה....

נ.ב. זה אותו מנוע שמשרת את השברולט אלרו (2.2) כך שחלקים לא חסר ובזול...

פורסם

הרכב היה יחסית יקר ונחות יחסית למתחרות ולכן לא נמכרו הרבה. בנוסף באותם שנים הבעלות הייתה של UMI והם לא התאמצו יותר מדיי לשווק נכון את המותג.

בגדול לא מדובר ברכב רע אבל גם לא פאר היצירה.

במחיר הנכון מדובר בקניה חכמה. תבדוק טוב היסטוריית טיפולים, בעיקר החלפת רצועת טיימינג בזמן כי היא נוטה להקרע.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...