Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למדתי שני דברים ברגע שחזרתי לפלוגה בתור מפקד.

1) שהחייל לעולם לא יבין את המערכת, (גם אני לא הבנתי אותה בתור חפ"ש)

2) שלא משנה כמה תעשה למענו, הוא תמיד ירגיש שאתה לא עושה מספיק.

זה שהמערכת לא מושלת זה ברור לי, היא אפילו רחוקה מיזה.

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

חייל לא יבין את המערכת כי היא מפגרת, ואין מה להבין בה. ספרים כמו "החייל האמיץ שוויק" מדגימים את זה בצורה יוצאת מן הכלל. אתה פשוט למדת, בתור מפקד, לעשות רציונליזציה של הטמטום שלה, כדי להסביר אותו לחיילים. כך פעלו גם המפקדים שלי וכך גם אני פעלתי, כשיצא לי לפקד על חיילים.

נראה לי שמה שרומן כתב מסכם את כל הבעיה. הפתרונות שנותנים בערך לכל דבר הם עלובים, ועם תגובות כמו אלו של חיימי, שחושב שצריך תואר כדי להביע דעה על פעילות מתנ"ע, אין שום סיבה שזה ישתנה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ההשוואה לא במקומה, שכן אני לא מנסה לשכנע את השוטר שעומד במחסום שהוא לא עושה מעשה טוב. הוא לא הכתובת ואוי למשטרה אם הוא יתחיל לשאול שאלות במקום לבצע פקודות, בדיוק כמו חייל.

אני הוא מקבל השירות של המשטרה, ומשלם על זה כסף מדי חודשיים. המשטרה שם בכדי לשרת אותי. כמו שאני צריך את המלצר שיגיש לי אוכל וכמו שאני צריך את מפעיל הסלולר שיאפשר לי לבצע שיחות, כך אני צריך את המשטרה שתקנה לי בטחון וחיים נאותים. ברגע שהמשטרה עושה פעולות ראווה כמו זו שעליה דובר כאן בשרשור, היא פוגעת לי בבטחון כי היא מאפשרת זמן נהיגה ממושך לנהגים שיכורים מחד, ופוגעת באיכות חיי הנאותים מאידך כי היא תוקעת אותי בפקק. הבנת מניעיה (יח"צ, מראית עין של עשייה) לא משפרת את המצב, אלא מכעיסה אף יותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שוב - איני החייל. איני חלק מהמערכת, אני הוא זה שהמערכת הועמדה לטובתו. בעצם העובדה שאתה ממשיל אותי לחייל פספסת את הפואנטה. מה גם שאחת הסיבות שחייל אינו מבין את המערכת היא גילו הצעיר ונסיון החיים המועט שלו (שהם, עם או בלי קשר, מרכיבים חיוניים במילוי תפקידו של החפ"ש כראוי, אבל זה לנושא אחר לגמרי). לא מתפקידי להבין את המשטרה, מתפקידה לשרת אותי. כל נקודת מבט אחרת פשוט שגויה לטעמי. ולגבי הבנת המערכת עצמה, הרי שכבר עניתי לך - אני מבין היטב מה הרציונל מאחורי הפעולה. זה רק הופך את זה לעצוב יותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בשורה התחתונה, אני סבור כך:

1. יוזמה מבורכת.

2. דרך ההוצאה לפועל אינה הכי יעילה.

3. ניתן לייעל תהליכים דומים, ובכך להביא ליצירת התראה, התרעה והכרעה (צה"ל זורם בעורקי) לבעיית הנהיגה תחת אלכוהול.

4. נהגי הפורום - היאזרו בסבלנות כלפי משטרת התנועה, הם מנסים...

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

זה באמת מבאס להיות תקוע בפקק בגלל שהמשטרה ״לא יכלה״ למצוא פיתרון לבעיית השיכורים על הכביש. החוצפה שיש למשטרה (רובה הגדול) פשוט מבייש את המדינה שלנו, כל דרדס חושב שהוא כתב את החוקים.

פורסם

מסכים שזה מעצבן להתקע בפקק באמצע הלילה כשאתה מת להגיע כבר הביתה, וקרה לי מס' פעמים.

א-ב-ל, מעדיף לחכות בפקק מהסיבה הזאת ולא בפקק בגלל רכב שעשה תאונה וחס וחלילה יש נפגעים ובגלל זה הכביש סגור.

מתי יפסיקו לשתות ולנהוג? השם יודע...

8)
פורסם

מתי יפסיקו לשתות ולנהוג? השם יודע...

אני שתיתי, שותה וימשיך לשתות אבל אני יודע מתי להפסיק. אני לא מכור ולא שותה כל סוף שבוע אבל 2 בירות עם החברים בפאב זה סביר בהחלט.

פורסם

אני שתיתי, שותה וימשיך לשתות אבל אני יודע מתי להפסיק. אני לא מכור ולא שותה כל סוף שבוע אבל 2 בירות עם החברים בפאב זה סביר בהחלט.

גם אני, לשליש בירה שבאה עם אוכל וכו' ביציאה של שעתיים-שלוש אני לא קורא שתיה.

שתיה זה לדפוק את הראש, לא לדעת איך קוראים לך ולנהוג.

8)
פורסם
מחסום משטרתי בכביש ראשי באמצע כביש 4 הינו רק על מנת לקחת כספים מהציבור.

אני צריכה הסבר פשוט,

כיצד מחסום משטרתי שמטרתו לתפוס נהגים שיכורים,

מטרתו לקחת כספים מהציבור?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

את צודקת המשפט הזה לא סוגנן נכון.

אך המטרה פספסה מאוד את תפיסת הנהגים שכן הם נהגו כבר קילומטרים רבים וסיכנו חיי אדם ורבים אחרים כבר הגיעו ליעדם. מה גם לעכב נהגים עוד חצי שעה/שעה נוספת בכבישים מיותר לחלוטין שיש אופציות טובות יותר לדעתי.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

בהמשך המשפט שציטטת יש את התשובה. במידה ואת לא מוצאת אנא ראי עמוד 3 בדיון.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תוכן חדש...