Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שווה לעבור ל- HOT?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הממיר המשלוב HD ומקליט הוא באמת זוועה שלא שווה לקחת אותו גם בחינם, וזה חסרון למי שרגיל שיש לו ממיר כזה של יס (אצלנו בבית יש על אותה טלויזיה ממיר אחד מקליט ואחד HD, די מטומטם אבל זה מה יש, ואני מעדיף את זה על הממיר המשולב של הוט).

אבל הממיר HD הרגיל עובד מעולה ומאוד מהיר (יש כ5 כאלה בבית וכולם עובדים מעולה).

הוי או די לטעמי מצויין, בתשלום יש כמעט הכל ולפעמים יש גם דברים נחמדים בחינם.

אני חייב לציין שאנחנו בבית לקוחות של הוט כבר הרבה שנים ומעולם לא ניתקלנו בשוב טעות בגבייה \ שיטת מצליח וכו', ותתפלאו אפילו מאוד בסדר בעזרה הטכנית.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ליאור, אתה יכול לצלם את הממיר שלך ולהעלות תמונה שלו?

יכול להיות שיש דגם שלהם שאני לא מכיר

בבקשה

ImageUploadedByTapatalk1349282253.765676.jpg

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
מה שפנדוב כתב- תחקוק באבן.

כשיש בעיה (ויש) דבר לעצים ולאבנים, פתרונות אין.

שומר נפשו ירחק.

מצחיק, אותו דבר אני יכול להגיד על יס, כאשר עזבנו את הדירה, הייתה תקופה של חודשיים שלא נכנסו לבית החדש.

התקשרנו כדי להקפיא את המנוי עד שנגיע לדירה החדשה ואז נקרא ליס לבצע התקנה.

כעבור חודש יס חייבו את הכרטיס אשראי כרגיל כאילו לא פנינו אליהם. למרות הסברים חוזרים ונשנים הם לא הסכימו לזכות.

העדיפו לאבד לקוח עם 5 ממירים מאשר לתת זיכוי שמגיע לנו ואין על כך עוררין!

לאחר שביקשנו מהם להתנתק הם אמרו שהם שולחים נציג לאסוף את הממירים שלהם, לפני כשלושה שבועות הוט שלחו להם מכתב שמודיע על ההתנתקות. אבל מבחינת יס הם המשיכו לחייב על כך שהם כביכול משכירים לנו את ההממירים, למרות שביקשנו לבטל ולמרות שכבר הם לא מחוברים.

העלאק מנהלת בשירות שלהם אמרה שכל עוד לא שלחנו מכתב אז אנחנו לא מנותקים, אך בעת הניתוק הם הסתפקו בשיחה טלפונית ללא צורך בבקשה חתומה.

שילכו לעזאזל הם והממירים שלהם.

אז כשאתה אומר שאפשר לדבר לעצים ולאבנים, תצרף גם את יס לרשימה השחורה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

קודם כל גילוי נאות- אני עובד בהוט, בתמיכה הטכנית.

אני לא הולך להגיד שום דבר שהוא תעמולה של הוט.

אני כן אגיד את זה- יצא עדכון תוכנה לממיר HD המקליט ולפי חבר שיש לו כאלה בבית היה שיפור משמעותי.

לפותח השרשור: כבר הגבתי לכמה אנשים כאן לגבי עניינים טכניים בהוט, אתה מוזמן לבצע חיפוש. אם יש שאלות בעניינים טכניים אשמח לענות, רק קח בחשבון שאני בתחום האינטרנט והטלפון, לא בטלויזיה, כך שהידע שלי בתחום הזה מוגבל.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אנחנו כבר כמה שנים עם טריפל הוט במחיר של 320 שקל אם אני לא טועה, זה כולל טלפון ללא הגבלה, ממחיר HD מקליט, ממיר HD וממיר רגיל, ואינטרנט 100 מגה. אצלי טפו טפו טפו הכל עובד מצויין, וכשהיו בעיות פעם אחת עם אות חלש, טופל מהר מאוד ע"י טכנאי. הבעיה הכי גדולה בהוט מבחינתי, זה שאין ערוץ דיסקברי :(

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

מניסיוני גם YES וגם HOT זה זבל ורוב הזמן אין מה לראות במשך היום, לכן הייתי הולך על הזול מביניהם שנותן ממיר מקליט ולמה?

לי למשל יש ממיר מקליט של HOT, הפתרון מבחינתי הוא לעבור על כל הערוצים שמעניינים אותי בטווח של שבוע קדימה ולסמן את התוכניות/סרטים המעניינים מביניהם להקלטה ולצפות בהם מתי שמתחשק לי ולא להיות תלוי בשיממון שרץ רוב היום (וזה לא משנה אם מדובר ב-HOT או YES).

ד"א, ה-VOD בשניהם לא עובד חלק.

ב-HOT לפעמים התוכן לא עולה כי יש תקלה.

ב-YES אפשר להזמין סרט שעולה יותר מ-20 שקלים ותוך כדי צפייה הוא פשוט נתקע כי הוא נטען.

פורסם

הייתי בהוט , לאורך שנים , משנה לשנה הפכו להיות גרועים יותר ממגפה רעה.

חודשיים לפני שהעפתי אותם לקיבינימאט, התחילו תקלות חוזרות ונשנות , משעות הבוקר אין שידורים ב2 ממירים בבית עד לשעה 23 בלילה וככה חוזר חלילה, טכנאי ראשון הגיע, עשה קצת דברים בממיר, וזה עבד בדיוק ליממה, לאחר מכן , שבוע נוסף טכנאי נוסף הגיע - בדק הפך החליף הרכיב מגבר, עבד לעוד 2 יממות ושוב חזר לסורו, הזמנתי טכנאי נוסף, בפעם הראשונה הבריז (השאיר אותי שישי שבת בלי שידורים) ואחר הגיע לאחר שבוע ואז אמר בפה מלא - "אה זה לא ברמתי לתקן תקלה כזאת, אני קורא למתקין" , אמרתי אוקי , מתי מר מתקין מגיע? הכי קרוב עוד שבועיים וחצי, אמרתי להם חבר'ה - יש לכם בדיוק 24 שעות לארגן לי טכנאי מתקין, או שהנציג הבא מצידכם יהיה זה שיאסוף את הפסולת הטכנולוגית שלכם. האיום מסתבר לא עבד - הזמנתי YES, מחיר זול יותר, יותר תכנים נורמלים ובכלל יותר ערוצים פתוחים. הגיעו תוך פחות מ12 שעות מרגע ההקריאה והתקינו את הכל.

לאחר מכן התחילו לרדוף אחרי , בשעות למה , מדוע , איך יכולת לנתק מבלי לבדוק איתנו לפני האם אפשר לתקן (ניסיתי אבל) , למה לא נתת לנו הזדמנות לפתור את הבעיות בנינו (מה אני במערכת יחסים איתכם?!?!) , יכולנו לתקן את התקלה וכל תקלה אפשרית לפתרון , הכל עניין של זמן (זמן שאני משלם עליו מדי חודש לחינם) , בקיצר - עד היום הם רודפים אחרי , בכל פעם בשאלה איפה הם טעו וכיצד יוכלו להחזיר אותי אליהם (היה לי הכל איתם, טלפון , אינטרנט וכבלים) , הודעתי להם שהשירות חשוב יותר מכל ובזה הם ברמת אפס מבחינתי.

בשורה תחתונה - אל תתחבר ואם זו האופציה היחידה , עבור לממיר של ה5 ערוצים.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
אנחנו כבר כמה שנים עם טריפל הוט במחיר של 320 שקל אם אני לא טועה, זה כולל טלפון ללא הגבלה, ממחיר HD מקליט, ממיר HD וממיר רגיל, ואינטרנט 100 מגה. אצלי טפו טפו טפו הכל עובד מצויין, וכשהיו בעיות פעם אחת עם אות חלש, טופל מהר מאוד ע"י טכנאי. הבעיה הכי גדולה בהוט מבחינתי, זה שאין ערוץ דיסקברי

:(

דיסקברי זה מבין הערוצים הכי נורמליים שיש בשידורי הכבלים והלווין , אם אין את זה , אין הרבה אופציות שיחליפו אותו

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אני לקוח הוט כבר מס' שנים,היה לי גם YES ככה שיש ניסיון השוואתי,בנוסף אני מטפל בכל מה שקשור מול השירות גם בבית של ההורים,יש לנו את כל השרותים שלהם(טלוויזיה,טלפון ואינטרנט),גר בראשון לציון במידה וזה משנה משהו.

באופן כללי אני מרוצה מאוד הן מהשירות הכללי,הן מהשירות הטכני,תוכן מספק אותי באופן אישי,הVOD מעולה במיוחד בתחום הילדים,המון המון תוכן חינם,בחגים וחופשים הם מוסיפים תוכן שבדרך כלל בתשלום והופך לחינם,כאשר כל זה עטוף במחיר אטרקטיבי,אני מרוצה.

ממש לפני 3 שעות סיימתי שיחת שימור (יזומה שלי),כל מה שרציתי קיבלתי(בפעם השלישית במהלך השנה האחרונה) ואפילו רחמנא לצלן זיכוי שהגיע לי מחודש שעבר נכנס בדיוק כפי שהובטח.

לפעמים נדמה שהסיפורים שמסופרים כאן על הוט הן יותר בגדר אגדה אורבנית מאשר מציאות או שסטנדרט השירות שאליה אנשים כאן רגילים משאר נותני השירות הספקטקולרים שיש בארצנו הנפלאה,מן הסתם הוט לא יכולה להשתוות אליהם.

אני אתן לכם טיפ שהפלא ופלא עובד עם כל נותני השירות בארץ:

כל מה שמבטיחים לכם,תתעדו,תבקשו מסמך שמראה את מה שהובטח,תבקשו מס' פניה במידה ויש, תרשמו את שם הנציג,שעת השיחה ותאריך ותעקבו אחר החשבונות והחיובים בכרטיס האשראי או בבנק,אפשר להקליט שיחה? תקליטו ותשמרו את ההקלטה.

כל החברות מנסות את שיטת מצליח אבל השיטה לא עובדת על אנשים מסודרים שיודעים מה שמגיע להם.

רק לשם הדיון, אני חושב שיס חברה גרועה אבל במידה והם יצאו במבצע אטרקטיבי יותר ממה שיש לי היום,לא אהסס לעבור,מי שנשאר כבול למישהו רק בגלל נסיון עבר רע ,לפי דעתי שוגה, הרי זה רק עניין של זמן שאותו ניסיון רע יקרה לו עם החברה שבה הוא נמצא כעת כי יש להודות באמת,כולם אותו דבר.

פורסם
לעולם לא עוד.

זה תמצית של כל מה שיש לי להגיד.

לעולם לא אעבור להוט , אני מעדיף לראות טלוויזיה מהאייפון כל היום ולא להיות לקוח של הוט , גם אם המחיר יהיה 50 שקלים לחודש עבור כל הערוצים.

http://www.ihatehot.com/ - תן הצצה בר.

לא שיס הם מספר 1 , פשוט הוט הם התחתית של התחתית המיץ של הזבל לדעתי.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
אתה יודע איך מבצעים עדכון תוכנה?

ייתכן וזה יעזור.

בהוטבוקס, כשיצא עדכון תוכנה, היה צריך פשוט לכבות אותו ולהדליק, הוא התעדכן לבד. אני מנחש שבממירים זה אותו הדבר- כנראה שצריך לנתק מהחשמל ולהחזיר.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אם אין לך מספיק שיער לבן בראש

אם יש לך המון זמן פנוי לויכוחים מולם

אם אתה רוצה שירות לקוי מהיסוד

וכמובן אם יש לך עודף כסף לחיובי יתר שלהם

אם השבת "כן" להכל - עבור להוט,ובהצלחה - see ya on the other side :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...