Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בדיסק און-קי

V*I*P
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

חג שמח חברים יקרים!

ברשותי דיסק און קי מסוג San-Disk Cruzer Blade 16GB שרכשתי לפני קרוב לחצי שנה.

השתמשתי בו אך ורק לאחסון קבצי מוזיקה (ע"מ לנגן אותם ברכב של העבודה).

לאחרונה המערכת ברכב הפסיקה לקרוא את הDOK מסיבה לא ברורה.

ניסיתי להפעיל ברכב שלי הפרטי אך קיבלתי הודעת Unread Format. חשוב לציין שמבחינת הגדרות לא שיניתי כלום בדיסק און קי ואין לי מושג איך עושים את זה גם. העברת הקבצים אליו הייתי בשיטת העתק הדבק. בדיסק און קי היו אך ורק קבצי מוזיקה MP3 בלבד ולא שום דבר אחר.

ניסיתי למחוק ממנו את הכל ולהעביר אליו קבצים שוב אך ללא הצלחה.

לעזרתכם אודה,

אבירן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסה לפרמט אותו... במחשב שלי לחץ עליו לחצן ימני כאשר הוא מחובר ותבחר ב"פרמוט" או משהו בסגנון (אין לי ווינדוס בעברית, מצטער). שם, בתפריט שיבחר, תבחר פורמט מהיר ותלחץ אישור... שים לב שזה ימחוק את כל המידע שהיה עליו. אם זה עדיין לא עובד, נסה לעשות את התהליך שוב, רק כשהפעם אתה בוחר מחיצת קבצים חדשה. בתפריט הפרמוט תהיה לך אפשרות לבחור בין ntfs ל fat32, תבחר באפשרות ההפוכה ממה שהיה מוגדר כברירת מחדל כשניסית בפעם הראשונה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על המענה המהיר!

קודם כל תרשה לי לתקן אותך בקליק ימני על אייקון הדיסק און קי מצאתי "אתחול" ולזה התכוונת.

בהתחלה עשיתי אתחול ל-NTFS שלא עבד ברכב.

לאחר מכן עשיתי אתחול לFAT32 ירדתי לבדוק וזה עובד!! תודה רבה!!!

אבירן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...