Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(מחפש רכב) ספורטיבי עד 26K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מכיוון שהתנהגות,פניות וסיבובים בראש שלך,הייתי פוסל את הHGT.

הרכב נראה טוב,מאיץ לא רע אבל נופל בסעיף ההתנהגות,עקב ההגה האילם והקל,כיול המתלים והבולמים ועוד הוא לא משרה ביטחון בפניות וגם לא ממש מבצע אותם היטב(ניתן לשפר את הסט-אפ הקיים אך זו הרפתקאה שכרוכה בעוד עלויות שיכבידו עלייך כחייל).

ה206 הרבה יותר כיפית לנהיגה,הישיבה בה נוחה יותר והיא גם נעימה יותר מבחינת האבזור הפנימי והמושבים.

היתה לך HGT?

בכל מקרה פונטו HGT זה בדיוק מה שאתה מחפש. זולה לאחזקה ניראת טוב. די חסכונית. פונה מצויין מתנהגת מצויין. ההגה בהחלט זועה. אבל לומדים אותו מהר מאוד.

אפשר למצוא אחת ב 23 אלף ולקנות קיט קולאיברים 3500 ש"ח ואתה נמצא בעמדה טובה לאחלה רכב ספורטיבי.

אם תרצה עוד מידע דבר איתי.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

אני חושב שאני אתמקד בHGT וב206XS.

לא הצלחתי למצוא משהו במצב טוב ובמחיר סביר שהוא לא אחת מהשתיים האלה.

אני חשוב שאני אחפש עד שאני אמצא אחת במצב מושלם ואקנה אותה.

מישהו מכיר אחת מהן שעומדת למכירה במצב טוב מאוד?

תודה רבה :-D

• תוכן חדש...