Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שסגרתי על הרכב מאזדה 2, קיבלתי הצעה מאוויס לרכב שהבעלות הקודמת שלו היא השכרה (מטעמי תקציב).

הרכב שנת 2010 מציעים לי אותו ב60. זה רכב ראשון שלי 8) עם 80 ק"מ.

הביאו לי תוצאות בדיקה שנעשו והיסטורית טיפולים. מכויין שזה רכב ראשון כל הקטע הזה הוא כמו סינית בשבילי.

אז בבדיקה הטרידו אותי כמה דברים : -לוח תצוגה של מד מהירות פגומה, -יש כמה תיקוני מרכב וצבע - ושלפי נתוני היצרן המנוע אמור לספק 103 כ"ס, אך לפי בדיקה המנוע מספק רק 94 !! האם זה תקין שאוטו בן שנתיים יאבד כמעט 10 אחוז מהכוח שלו ? שאר הבעיות לא מדאיגות כ"כ.

בהיסטורית הטיפולים של הרכב חסר טיפול של 45 ק"מ. ושמתי לב שבתאריכים של הטיפולים (כלומר 15,30,75) באותו תאריך רשומים עוד טיפולים. בעיקר הקשורים לבלמים. האם זה בסדר שיש רישום של עוד טיפלים באותו התאריך של הטיפולים הקבועים. ( מקווה שהבנתם אותי חח ) אם זה לא בסדר אוכל לרשום את שמות הטיפולים.

ישנם טיפולים שחוזרים על עצמם- דיסק בלם קדמי, צלחת בלם קדמי רפידות בלם, דיסקית נחושת, מנוע +אגן שמן)

תודה מראש וחג שמח ;) וסליחה על הבורות

ו

פורסם

לוח שעונים פגום - תבקש מאוויס שיסדרו לך במסגרת השבחת הרכב לפני הקניה.

החלפה של ברקסים ודיסקית נחושת זה חלק מטיפול שוטף ברכב. הכל בסדר.

איבוד הכוח סטנדרטי לחלוטין וקיים גם ברכב חדש לגמרי.

חוץ מזה, תיקח את הרכב לבדיקה משלך כי היא תהיה מדויקת יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ההמלצה האחרונה של צביקה היא החשובה.

סה"כ הרכב שומר יופי על כוחו, וגם לאחר 4 שנים לא מרגיש אובדן של סוס אחד. קח בחשבון שיש מדידה בגלגל שתמיד מורידה קצת כח.

האם הרכב מדגם אקטיב או דינמיק? אקטיב אומר 2 כ"א בלבד ואין ESP, לידיעתך.

רכב אמין מאד אבל רפידות הבלמים נוטות להשחק מהר יחסית.

תבלה בכל מקרה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
לוח שעונים פגום - תבקש מאוויס שיסדרו לך במסגרת השבחת הרכב לפני הקניה.

החלפה של ברקסים ודיסקית נחושת זה חלק מטיפול שוטף ברכב. הכל בסדר.

איבוד הכוח סטנדרטי לחלוטין וקיים גם ברכב חדש לגמרי.

חוץ מזה, תיקח את הרכב לבדיקה משלך כי היא תהיה מדויקת יותר.

ההמלצה האחרונה של צביקה היא החשובה.

סה"כ הרכב שומר יופי על כוחו, וגם לאחר 4 שנים לא מרגיש אובדן של סוס אחד. קח בחשבון שיש מדידה בגלגל שתמיד מורידה קצת כח.

האם הרכב מדגם אקטיב או דינמיק? אקטיב אומר 2 כ"א בלבד ואין ESP, לידיעתך.

רכב אמין מאד אבל רפידות הבלמים נוטות להשחק מהר יחסית.

תבלה בכל מקרה.

תודה חברים.. כיוון פרונט ואיזון גלגלים גם נחשבים טיפולים שוטפים ?

יש הפרש של אחוז אחד בסטטית המיתלים בין צד ימין לשמאל.

דרך אגב זהו דגם אקטיב הלא מאובזר.. כן יש בו 2 כ"א אבל יש בקרת יציבות :wink:

פורסם

כיוון ופרונט ואיזון גלגלים לא נחשבים בגדר טיפולים שוטפים אבל הם כן חלק מהתחזוקה השוטפת של הרכב. אם עשו עד כה כיוון פרונט אחד, שתיים או אולי שלוש זה סביר לחלוטין. אם עשו יותר מזה זה כבר יכול להעיד על אופי שימוש בעייתי ברכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נהג מתחיל-זה השכרה אז 99% אקטיב.

כפי שצביקה אמר-בדיקה משלך.

טיפולי ברקסים הגיוניים לגמרי ואין עם זה בעיה-רכבי השכרה נוסעים לאילת/לצפון-עליות ירידות הבלמים נשחקים.

כיוון פרונט שיעשו לך-

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
נהג מתחיל-זה השכרה אז 99% אקטיב.

כפי שצביקה אמר-בדיקה משלך.

טיפולי ברקסים הגיוניים לגמרי ואין עם זה בעיה-רכבי השכרה נוסעים לאילת/לצפון-עליות ירידות הבלמים נשחקים.

כיוון פרונט שיעשו לך-

נעשה כיוון פרונט לפני כחצי שנה, לבקש מהם בכל זאת ?

בנוסף רשום שגלגל שמאלי אחורי פגום

פורסם

אם לא מכוון-שיכוונו.

גלגל אחד?-שיחליפו את כל ה4(תדרוש שזו תהיה חברה מוכרת)!

הם תקועים על רכבים והם ישמחו לההיפטר מהם ככה שהכוח אצלך.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

כיווני פרונט ואיזוני גלגלים תכופים, ביחד עם גלגל אחד לא תקין מעלים אצלי את החשד לפגיעת שלדה.

מציע בחום לבצע בדיקה מטעמך, שווה להשקיע את הכסף.

כמו שנאמר יש רכבים כמו זבל ותוכל לבחור רכבים במצב טוב מהרגיל.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
כיווני פרונט ואיזוני גלגלים תכופים, ביחד עם גלגל אחד לא תקין מעלים אצלי את החשד לפגיעת שלדה.

מציע בחום לבצע בדיקה מטעמך, שווה להשקיע את הכסף.

כמו שנאמר יש רכבים כמו זבל ותוכל לבחור רכבים במצב טוב מהרגיל.

סליחה ממש על הבורות, אבל אם לא תשאל לא תדע :)

אחרי חיפוש דיי ארוך לא מצאתי את ההגדרה לפגיעה בשלדה, מה זה ? ומה זה פגיעה בשאסי ?

פורסם

אנחנו כאן בפורום של דוברי עברית, לכן זו שלדה. אבל הבנת נכון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תבקש לבצע עוד פעם-בטיחות.

הם לחוצים למכור-תבקש מה שבא לך,גם אם תהיה חוצפן יהיה בסדר-הם אולי לא יורידו את המכנסיים אבל ימכרו לך.

פורסם

סליחה, טעיתי לחשוב שבוצעו כמה כיווני פרונט.

המלצתי לבצע בדיקה מטעמך, בעינה עומדת.

Winston S. Churchill -

פורסם

בהיסטורית הטיפולים של הרכב חסר טיפול של 45 ק"מ. ושמתי לב שבתאריכים של הטיפולים (כלומר 15,30,75) באותו תאריך רשומים עוד טיפולים. בעיקר הקשורים לבלמים. האם זה בסדר שיש רישום של עוד טיפלים באותו התאריך של הטיפולים הקבועים. ( מקווה שהבנתם אותי חח ) אם זה לא בסדר אוכל לרשום את שמות הטיפולים.

רק לוודא- בטיפולים שרשמת לא מופיעים 2 טיפולים, גם 45 וגם 60? או שפשוט במקרה לא רשמת?

בכל מקרה לא נראה שידלגו על טיפול שוטף בחברה גדולה , אבל לך תדע.

כמו כן, מה זה בדיוק כמה תיקוני מרכב וצבע? מה רשום ותחת איזו משמעות?

בכל אופן, עד שלא נראה בדיקה שאתה ביצעת במכון שאתה בוחר, אז הבדיקה שהראו לך לא שווה הרבה מעבר לכיוון כללי.

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...