Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשולש הצהוב זה תקין, זה אומר שעשית רוט.

אם עכשיו המכשיר לא עולה נסה להפליש רום רשמי דרך אודין.

אם המשפט השני זה סינית, תודיע.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רגע, אז המכשיר פשוט לא נדלק?

מגיע למסך עם המשולש וכיתוב הדגם וזהו?

או שמה הכל תקין ורק המשולש הפחיד אותך?

אם הוא לא נדלק נסה להוציא סוללה, להדליק מחדש ולתת לו כמה דקות לנסות לעלות.

אם זה לא עובד אכתוב לך מדריך מפורט כשיתפנה לי קצת זמן (מה אכפת לך? גם ככה כיפור :) ).

רק כתוב לי את דגם המכשיר והגרסה הנוכחית כפי שמופיע אצלך בהגדרות.

נ.ב

במידה ולא נדלק רק תגיד לי אם אתה מצליח להכנס ל Download mode על ידי החזקת המקשים: בית + הנמכת ווליום + כיבוי. המכשיר יכנס למצב download וירשום do not turn of target.

כמובן שיש לכבות קודם את המכשיר ואז לנסות להכנס לDownload mode, בסיום אפשר לכבות ללא חשש.

פורסם

הוא נדלק ומגיע למסך עם הכיתוב והמשולש, אבל שם זה נתקע...

אם אני לוחץ על כפתור הכיבוי אני יכול לכבות ולהדליק והוא יחזור לשם...

ניסיתי להוציא סוללה ולהחזיר אך הדבר לא הועיל.

המכשיר הוא s2 gt-i9100 של רשת פלאפון, כרגע יש עליו גרסה 4.0.3 שהתקנתי דרך kies...

firmware וכאלה אני לא יודע להגיד מכיוון שהמכשיר לא נדלק מעבר למסך המשולש :\

תודה רבה, בהחלט באת לי טוב, אחרת הייתי נכנס לכיפור במחשבה שהלך הפלא'...:-P

עריכה -

כן, הוא נכנס ל download mode

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

כנס ללינק הזה,בפוסט הראשון תוריד את הקובץ למחשב ופעל לפי ההוראות שרשומות קצת מתחת להורדה.

אחרי שתתקין את הגירסה הרשמית של סמסונג יהיה ניתן להוריד רום אחר שתרצה ולצרוב אותו בדרך אחרת ללא המחשב בכלל.

לפני שאתה צורב באודין,וודא שכל התהליכים של קייס וכל מה שקשור אליו סגור במנהל הישומים במחשב.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

ככה.

א) קודם כל, מזל טוב, דפקת את הרום, לא עושים לו רוט ככה, עושים ככה:

http://iandroid.co.il/forum/topic77444.html

ב) עכשיו תוריד את רום מהקישור הזה (תבחר אורנג' 4.0.3):

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=16711188#post16711188

ג) תחלץ ממנו את הקובץ TAR. תצרוב אותו בעזרת אודין (אני מניח שאתה כבר יודע איך צורבים איתו).

אם המכשיר ייכנס לבוט לופ (ייתקע על לוגו של אורנג'), אז צריך לעשות איפוס להגדרות יצרן ומחיקה כללית (הכל (הכוונה לאפליקציות וההגדרות שלהן, וגם אנשי קשר, יומן שיחות, נקודות גישה והודעות SMS) יימחק מהמכשיר, מקווה ששמרת גיבויים, והגדרת גיבוי דרך גוגל למה שאפשר).

בשביל זה כנס למצב ריקברי (החזק מקשי ווליום למעלה + בית + הדלקה עד שתראה רובוט עם משהו מסתובב בתוכו. שחרר את המקשים, ואז תראה את תפריט הריקברי). תבחר עם מקשי הווליום Wipe Data/Factory Reset, ותלחץ לחיצה קצרה על כפתור ההדלקה. בתפריט הבא תבחר שוב פעם את אותו הדבר. חכה כמה שניות עד שיסתיים. אחר כך תלחץ Wipe Cache Pratition (פחות משפיע, אבל כדאי לעשות כדי להימנע מתקלות בעתיד). אחרי שסיימת עם זה, תלחץ Reboot (הסעיף הראשון בתפריט).

עכשיו למכשיר ייקח כמה דקות לעלות, אבל אל תיבהל, ברגע שתרגיש את המכשיר טיפה רוטט, תדע שעוד מעט תראה תפריט הגרדה ראשונית כאילו עכשיו קנית את המכשיר חדש.

בהצלחה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חמודים, הקדמת אותי. :)

blavie, הקישורים והמדריכים שניתו לך מעולים.

הכי חשוב שתפעל לפי ההוראות ותשאל אם משהו לא ברור.

טעות שטותית יכולה לדפוק את המכשיר.

פורסם

טוב אז עכשיו יצא לי קצת לשחק יותר על JB ואכן אין יישור לימין במידה והתפריטים מוגדרים לעבוד בעברית, בהקלדת טקסט בעברית אין בעיה והטקסט מיושר אוטומטית לימין (עברית של JB ולא 3rd party)

כפי שאני רואה את זה הגלקסי קל ודק משמעותית, נכנס בקלות לכיס אבל לטעמי טיפה גדול מידי, הסוללה חזקה יותר ועצם העובדה שאפשר להחליף סוללה היא עוד נקודת זכות לסמסונג, לא בטוח באיזה מהם המסך איכותי אבל בשימוש בשמש ישירה המסך ב-4S לוקח בהליכה. לדעתי נקודת החולשה הכי גדולה ב S3 היא מערכת ההפעלה והאפליקציות שאומנם מתפתחות בצעדי ענק אבל מול iOS מערכת ההפעלה הרבה פחות "מלוטשת", הרבה פחות ידידותית למשתמש ונכון אחד מהיתרונות הוא שהמכשיר ניתן לקסטומיזציה אבל אני לא רואה שום הצדקה ל End User טיפוסי להתעסקות הזאת.

אגב, במהלך החודשיים שה-S3 ברשותי מצאתי את עצמי יותר מכמה מפעמים מביט בהודעות Application has crashed, באייפון באפליקציות המקבילות ובכלל מעטות הפעמים שזה קרה.

בשורה התחתונה, יש לי את שני המכשירים ואני מוצא את עצמי משתמש באייפון בתדירות יותר גבוהה, ואני ממש לא מחסידי אפל.

פורסם
חמודים, הקדמת אותי. :)

blavie, הקישורים והמדריכים שניתו לך מעולים.

הכי חשוב שתפעל לפי ההוראות ותשאל אם משהו לא ברור.

טעות שטותית יכולה לדפוק את המכשיר.

קודם כל, תודה רבה לכולכם!

דבר שני, לאור העובדה שכאמור כל שטות יכולה לדפוק את המכשיר, האם אני יכול "לדלג" ישר לשלב ה reset to factory settings או שאני חייב לעבור ב"מסלול" צריבת הרום מהקישור ש fat bastard הביא?

ה odin לא עובד אצלי ב mac, ובלפטופ עם הווינדוס אני לא ממש סומך על חיבורי ה usb, לא רוצה שיתנתק באמצע והמכשיר ישבוק חיים... כמו שאני רואה את זה עדיף לי לעשות reset, אחרכך לעדכן לרום מקורי ב mac דרך kies ואז לעשות root כמו שמראים במדריך שהובא כאן... גיביתי את כל הנתונים ככה שלשמחתי זה פחות מהווה שיקול, בסה"כ כמה דקות של שחזור...

בינתיים אני מחכה שהמכשיר יגיע לטעינה מספקת כדי לעבור את התהליך בבטחה, אחכה לתשובה שלכם כדי להמשיך הלאה... תחזיקו לי אצבעות :-P:wink:

עריכה - אני מניח שלא שמת לב שכתבתי שאני ברשת פלאפון, ומכאן ההמלצה להשתמש ברום של אורנג', נכון?

הורדתי מ xda את הרום של פלאפון, אם צריך לעשות אחרת ומסיבה מסויימת יש חשיבות ל tar בחבילת ה rom של אורנג' אשמח אם תתקן אותי...

DOESN'T WORK HARD

פורסם
בשורה התחתונה, יש לי את שני המכשירים ואני מוצא את עצמי משתמש באייפון בתדירות יותר גבוהה, ואני ממש לא מחסידי אפל.

תעבור לאנגלית - הכל יעבוד חלק.

העברית של סאני על הפרצוף.

דבר שני, אל תעשה שדרוג, תמחק את כל המכשיר לגמרי לא WIPE אלא פורמט. (ב CWM)

מנסיון כל השאריות של הזבל של סאני עושות בעיות.

אם אתה לא נעול על עברית או על הרום של סמסונג דווקא, יש רומים מעולים שמבוססים על הסטוק מינוס כל הדפקטים שיש בהם.זה מתייחס גם לתצוגה באור יום.

פורסם

דבר שני, אל תעשה שדרוג, תמחק את כל המכשיר לגמרי לא WIPE אלא פורמט. (ב CWM)

מנסיון כל השאריות של הזבל של סאני עושות בעיות.

אם אתה לא נעול על עברית או על הרום של סמסונג דווקא, יש רומים מעולים שמבוססים על הסטוק מינוס כל הדפקטים שיש בהם.זה מתייחס גם לתצוגה באור יום.

זה היה מכוון אלי? :roll: במידה וכן, איך אני מפרמט ב cwm? ומה ההבדל בין זה לבין wipe?

במידה ולא, יצאתי נעל :wink:

DOESN'T WORK HARD

פורסם
אם צריך לעשות אחרת ומסיבה מסויימת יש חשיבות ל tar בחבילת ה rom של אורנג' אשמח אם תתקן אותי...

אין סיבה מיוחדת, פשוט חשבתי שאמרת שהמכשיר של אורנג'.

לגבי איזה כלים יש למק, לא יודע להגיד לך.

נסה לעשות קודם כל WIPE להגדרות כמו שהסברתי (עם ריקברי, הדלקה עם מקש volume up + home + power). יעזור - סבבה, לא יעזור, תצטרך לצרוב את הרום מחדש.

איזה רומים יש מומלצים מבוססי סמסונג?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה רבה חבר!

ברגע שהסוללה תגיע לרמת טעינה מספקת אתן לזה צ'אנס ואחזור עם עדכונים.:mm_yeah: (שכחתי לכבות אותו לפני כניסת החג כך שהוא נשאר עם סמליל המשולש הצהוב עד שהוא הגיע לפריקה מלאה לחלוטין וכבה).

DOESN'T WORK HARD

פורסם

התכוונתי דווקא ל mayrun

לגבי מחיקה - יש WIPE שמוחק רק נתונים אישיים ואפליקציות ומחזיר את הרום לברירת מחדל.

פורמט מוחק גם את הרום עצמו למעט תיקית EFS ששם שמור IMEI של המכשיר.

כמו שכתבתי באיזה מקום, ה S3 מתנהג אחרת משאר המכשירים. יש לו ריקברי נפרד, קרנל נפרד ומערכת הפעלה בנפרד.

כך שצריך למחוק את כולם.

אגב אם אתה לא צריך את הרום של אורנג' קח את של סאני. הכי פחות מזובל בתוכנות

איזה רומים יש מומלצים מבוססי סמסונג?

יש הרבה - אלו 3 שאני מכיר כטובים.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1797334

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1705866

פורסם

ככה.

א) קודם כל, מזל טוב, דפקת את הרום, לא עושים לו רוט ככה, עושים ככה:

http://iandroid.co.il/forum/topic77444.html

ב) עכשיו תוריד את רום מהקישור הזה (תבחר אורנג' 4.0.3):

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=16711188#post16711188

ג) תחלץ ממנו את הקובץ TAR. תצרוב אותו בעזרת אודין (אני מניח שאתה כבר יודע איך צורבים איתו).

אם המכשיר ייכנס לבוט לופ (ייתקע על לוגו של אורנג'), אז צריך לעשות איפוס להגדרות יצרן ומחיקה כללית (הכל (הכוונה לאפליקציות וההגדרות שלהן, וגם אנשי קשר, יומן שיחות, נקודות גישה והודעות SMS) יימחק מהמכשיר, מקווה ששמרת גיבויים, והגדרת גיבוי דרך גוגל למה שאפשר).

בשביל זה כנס למצב ריקברי (החזק מקשי ווליום למעלה + בית + הדלקה עד שתראה רובוט עם משהו מסתובב בתוכו. שחרר את המקשים, ואז תראה את תפריט הריקברי). תבחר עם מקשי הווליום Wipe Data/Factory Reset, ותלחץ לחיצה קצרה על כפתור ההדלקה. בתפריט הבא תבחר שוב פעם את אותו הדבר. חכה כמה שניות עד שיסתיים. אחר כך תלחץ Wipe Cache Pratition (פחות משפיע, אבל כדאי לעשות כדי להימנע מתקלות בעתיד). אחרי שסיימת עם זה, תלחץ Reboot (הסעיף הראשון בתפריט).

עכשיו למכשיר ייקח כמה דקות לעלות, אבל אל תיבהל, ברגע שתרגיש את המכשיר טיפה רוטט, תדע שעוד מעט תראה תפריט הגרדה ראשונית כאילו עכשיו קנית את המכשיר חדש.

בהצלחה.

תודה רבה! הצלחתי :-P

בסופו של דבר "נאלצתי" לצרוב את הרום מהקישור שהבאת דרך odin ואחרכך לעשות wipe - בקיצור, את כל המסלול :) עכשיו בדיוק סיימתי עם תהליך ה root שעבר בהצלחה...

תבורכו כולכם!

DOESN'T WORK HARD

• תוכן חדש...