Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קראתי היום כתבה באתר כלכליסט על שינויי רגולציה במכירת רכבים חדשים מחברות הליסיג,

 

על איזה שינויי רגולציה מדובר? מה הולך להשתנות?

 

מה יהיה עדיף בטווח הרחוק, לקנות היום בזול "אפס קילומטרים" ולמכור את הרכב כשאתה היד השניה

או לקנות בעוד חצי שנה במחיר רגיל (או שגם המחיר עולה?) ולמכור כשאתה היד הראשונה?

 

*בהתייחס לתקופת החזקה של כ 3 שנים

פורסם

הנה הקישור

 

השינוי יהיה שתוכל לקנות את הרכב באמצעות חברת הליסינג ועדיין להרשם כיד ראשונה, למעשה חברת הליסינג תשמש כסוכן של היבואן. יפתור למוכרים את בעית ההוכחה שמדובר ברכב "אפס קילומטר" ואת ירידת הערך הנובעת מהיד הנוספת ומהרישום של מקוריות החכר ברשיון הרכב.

 

לגבי שאלת "מה עדיף" ששאלת - אין תשובה, וזאת כיון שאינך יכול לחזות איך יתנהגו חברות הליסינג - האם הן ימשיכו למכור את הרכב בזול כמו היום או שיישרו קו עם המחיר בסוכנויות היבואן.

 

קנה רכב כאשר אתה זקוק לו, אל תנסה להתנבא לגבי העתיד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...