Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במהלך נסיעה שגרתית ברכב, הרכב מרגיש ממש קופצני וכל בליטה בכביש גורמת לרכב לקפץ,

היום במהלך נסיעה מהירה הרגשתי את הרכב מאבד שיווי משקל ומתנדנד מצד לצד (משב הרוח לא היה כל כך חזק).

הצמיגים ברכב חדשים ומותקנים כחודש בלבד .

מבדיקה קטנה שעשיתי - לחצתי בחוזקה על מכסה המנוע כלפי מטה - הפרונט קיפץ בקלות ולא הייתה כמעט התנגדות כלל,

אין קשיחות בכלל.

האם מדובר בבלמ"ז גמורים הדורשים החלפה? או אולי ברכיב אחר? (קפיצים למשל?)

מדובר בפולקסווגן פולו 2003 .

תודה.

פורסם

בקוואליר שלי (בת 17) הבולמים גמורים, מה שתיארת לא נשמע כמו בולמים גמורים, מקסימום לא כמו חדשים לדעתי.

בולמים גמורים ניהיים לרוב קשים.

אצלי אני שומע חריקות! (וכל מדרגונת (כיכרות) בום חזק שמזעזע את כל הרכב)

שיש מהמורות, או שסתם באלי להתגרזן, אין לרכב אחיזה, וביחס לאותו רכב עם בולמים חדשים, הרכב שלי מרגיש כמו עגלת סופר על חצץ.

מה שכן, בנסיעה רגועה מחוץ לעיר, גם אם זה 90 וגם אם 120 (ו"קצת" יותר), הרכב יציב ורוחות לא משפיעות עליו בקלות. (יפנית ממוצעת ב20 ו30 קמש פחות, עם קצת רוח תסטה מהר מאוד ביחס לקוואליר שלי.)

אל תמהר להחליף בולמים, זה הוצאה כבדה, והם חלק קצת יותר מאסיבי בכל הרכב.

(אני לא מחליף כי חבל להשקיע ברכב שאוטוטו יכול לשבוק, אז פשוט נוהגים יותר זהיר וזהו.)

פורסם

היי ,

בדיקת בולמי זעזועים פשוטה ביתית :

לחץ על כל פינה באוטו - הרכב צריך לרדת מהלחיצה בצורה חלקה ( ללא "קפיצות" או "התנגדויות" ) שחרור הפינה , הרכב צריך לעלות וחצי לרדת לפני שהוא מתייצב

אם הוא מתנדנד מספר פעמים הבולם זעזועים בפינה הזאת חשוד כלא תקין

כמו כן בחינה של הבולם להזעה / נזילה ובחינה של הקפיץ לשבר ( פשוט לעקוב בעין אחרי הספירלה ככל הניתן )

אין בכך לשלול בעיה בבולמי הזעזועים ובקפיצים אבל אם תמצא משהו אז , משהו לא תקין שם .

בדיקת אויר תמיד חשובה וטובה אפילו אם הם בני חודש ( עליה על מדרכה או ילד ששחרר אויר כי זה מגניב .... )

לסיכום אם יש ספק אין ספק - במערכות בטיחותיות לא מחכים וניגשים לבדיקה מקצועית

מקווה שעזרתי

שנהטובה

עפר .

פורסם

שלום,

בדיקת אוויר מתבצעת אחת לשבוע, בשעת הבוקר, לאחר נסיעה קצרה עם הרכב.

לחץ מילוי הצמיגים מתבצע בהתאם להוראות היצרן.

• תוכן חדש...