Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת שאני לא מאלו המקטרים על "איך המדינה מחפשת להתעמר בנו", אבל הפעם הרגשתי צורך לדבר על תחום הנוגע לכולנו, גם הלא-מעשנים.

אפתח ואומר שאני לא מעשן, מעולם לא עישנתי.

בפורום רץ כחצי שנה שרשור על הסיגריה האלקטרונית, שגדל למימדי ענק (76 עמודים,114,500 צפיות ועוד המקלדת נטויה).

קראתי את השרשור בעיון, כי זה נושא מעניין.

יש האומרים כי הסיגריה האלקטרונית עזרה להם להפסיק לעשן, יש האומרים כי הסיגריה האלקטרונית לא נועדה להפסקת העישון, אלה להחליף התמכרות בהתמכרות אחרת (לכאורה פחות מזיקה) ויש האומרים כי עברו לסיגריה האלקטרונית בשביל לא להפריע ללא מעשנים בסביבתם (בעיני צעד מבורך בפני עצמו, המעיד על התחשבות באחר, יש האומרים אקט נדיר בימינו).

כך או כך, כרגע נראה כי הסיגריה האלקטרונית, היא צעד מבורך בכיוון הנכון (עד שנתבדה במחקר שיראה כי הסיגריה האלקטרונית היא אבי אבות הטומאה :lol: או משהו דומה...)

יתר על כן, הכותבים בשרשור המדובר מדווחים על הרגשה כללית טובה יותר, הן פסיכולוגית והן פיזית. אנחנו, הלא-מעשנים, לא צריכים לסבול מעישון יד-שניה וסך הכל, נראה שהנזק עולה על התועלת.

בדיעבד מסתבר שעוד אחת מתופעות הלוואי, היא חיסכון כספי ניכר למעשן.

עובדה זו לא נעלמה מעיני האוצר / חברות הטבק / יבואני הסיגריות והטייקונים השולטים בחיינו.

אז מה עושים?

מגדירים את הסיגריה האלקטרונית כ"תכשיר רפואי" ואז רק רופא או רוקח יכול לרשום לכם מרשם לתרופה. כל היבוא משתנה, כי הסיגריה נכנסת תחת מטריית "חוק הרוקחות" שבקיצור הופך את כל הנושא למאוד מורכב ובסופו של דבר, בשורה התחתונה, האזרח שוב נדפק.

מדוע בעצם רוצים להגדיר את הסיגריה האלקטרונית כ"תרופה"?

בראש ובראשונה לצורך הקטנת התחרות והאטרקטיביות הכלכלית כתחליף לסיגריות הרגילות, שמכירתן נמצאת בירידה בגלל הסיגריה האלקטרונית.

אז האוצר החליט להגדיר את הסיגריה האלקטרונית כ"תרופה"?

יופי אין בעיה, האוצר צודק, יש במוצר ניקוטין, הניקוטין מוגדר תחת פקודת חוק הרוקחים? מצויין, עכשיו תגדירו גם את הסיגריות תחת פקודת חוק הרוקחים, הרי גם בה יש ניקוטין לא?

אבל אל תדאגו, זה לא יקרה, כי אז האוצר והטייקונים שוב יפסידו כסף. :roll:

אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק.

אני לא נוהג לשים קישורים לצהובונים (מעריב, ידיעות אחרונות ווואלה), אבל הפעם אחרוג ממנהגי:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4279772,00.html

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

המוח היהודי יתחכם לזה.

נזמין לבד בטריות, זה מותר, לא ?

בנפרד ראשים, עדיין מותר ?

נוזלים נכין לבד או שנזמין בתור אוכל לתוכים (רוצה יאכל, לא אז לא)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
המוח היהודי יתחכם לזה.

נזמין לבד בטריות, זה מותר, לא ?

בנפרד ראשים, עדיין מותר ?

נוזלים נכין לבד או שנזמין בתור אוכל לתוכים (רוצה יאכל, לא אז לא)

אתה מבין שאתה בעצם נכנע למערכת?

אתה תצתרך "לצאת מדרכך" ע"מ "לסבן" את הממשל, שמונע ממך משהו שהוא זכות בסיסית בכל מקום אחר בעולם - רכישת מוצר חוקי.

בדיוק מה שעשו עם חלקי החילוף לרכבים (חדשים ואספנות) - מה שלאט לאט מוביל לחיסול ענף ריכבי האספנות לחובבים נטולי ממון רב.

כשאתה רגיל שמתייחסים אליך כמו לילד בן 8, אז זה נראה לך טרוויאלי לחפש פירצה ב"חוק" במקום לשאול בכלל - למה חוקקו חוק שכזה.

אנחנו מרכינים ראשנו בהכנעה כל יום לגזרה חדשה, בכל תחום (רכב, משפט, כלכלה, פנאי וכל תחום אחר הנוגע לחיי היום-יום שלנו.) :x

זה באמת מתחיל להימאס.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

רק אתמול דיברתי עם חבר קרוב שקנה סט יחד איתי, שהממשלה או-טו-טו תתקע איזה מס מיוחד על הסיגריות האלקטרוניות כי הם מפסידים מס על הסיגריות הרגילות, שנהיו יקרות אז כולם עוברים לאלקטרונית.

שלחתי לו עכשיו לינק לכתבה הזו, עם התיאור של מה אני חושב על הקטע הזה:

*ונות בני *ונות, מ*דיינים עם גמדים מרימי משקולות רכובים על אלפאקה גיבנת מאום-אל-פאחם עם כובע טמבל בלבוש חסידי עם שטריימל מעור חזיר.

אם הממשלה הייתה משקיעה רק עשירית מהיצירתיות שלה לגבי לעזור לתושבים לחיות יותר טוב, ולא להחנק בחרא, ישראל הייתה גן עדן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כבר טענתי זאת מזמן - תשכחו מכל אפשרות לחסוך בחייכם, חברים. המדינה תשיג את הכסף שהיא רוצה, לא משנה איך. אם יצטרכו, ימסו גם אויר לנשימה. אין. לא יהיה. לעולם לא תוכלו להוזיל עלויות מחיה תוך כדי שמירה על רמת חיים בישראל.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

רגע מה חשבתם? זה ימשך לנצח?:lol: הסיגריות יתייקרו, היבוא של הסיגריות האלקטרוניות יהיה חופשי, ובגלל עלותם המזערית ללא מיסים ו"קנסות" והכל יהיה טוב ויפה?

מאז התייקרות הסיגריות האחרונה, הסיגריות האלקטרוניות התחילו לקפוץ כמו פטריות אחרי גשם בכל פיצוציה אפשרית ולא אפשרית...

מה שהם מנסים לעשות זה לא אפשרי... הנזק היחידי שהם יכולים לעשות זה לאסור על כניסה של נוזלים לארץ...

הסיגריה שלי מופעלת על ידי סוללות 18650 שאני יכול ומכניס לארץ מדי חודש בכמות של מינימום 2 סוללות.

קלירומייזרים? אני לא חושב שהם הולכים לבדוק כל מעטפה קטנטונת להמצאות קלירומייזרים...

בקשר לנוזלים אין לי מושג איך זה הולך...

SAFARI... מה שאתה אומר זה נכון ואני מסכים איתך...

המחאה החברתית בקיץ שעבר הראתה שאנשים לא בדיוק באו למחות...

אני לא חושב שאפשר לעשות פה מחאה או חרם צרכנים לפי הפנגשוי. אנשים פה יותר מדי "אני ואני ואני" או שזה בגלל שחסר להם מנהיג "עם בייצים"

רעיון המחאה פה די אבוד...

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

סיפור פשוט מדהים, עוד דוגמה קלסית לאיך הממשלה שאנחנו בחרנו ממשיכה רק ללכת כנגדנו.

רק מקלות בגלגלים, שום תרומה לאזרח, לבריאות, להנאה מהחיים.

לך תעבוד ובוא תשלם, זהו.

אופנוען

פורסם

low trust society.

המדינה דופקת אותנו במזיד כל הזמן, אז אנחנו כל הזמן מחפשים איך לדפוק אותה.

הרי לקבל את זה בדרך הישר לעולם לא נוכל, לא בלי מהפכה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הפתרון לבעיה זו ועוד רבות הוא פשוט, שינוי סדר העדיפויות של המדינה על ידי המנהיג.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
צריך לשנות את המילה האחרונה בכותרת ל "בתחת", יותר מתאים.

צודק לחלוטין.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ידעתי שזה מה שיקרה.

הכי מעצבן זה שאני מספר את זה לאנשים וכולם עונים לי בקטע של "מה אכפת לי, אני לא מעשן" או לחלופין "אני כבר הזמנתי את הסיגריה שלי", כרגיל, כל אחד דואג לתחת שלו ולא רואה מטר קדימה.

החזירות פה שוברת שיאים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
הפתרון לבעיה זו ועוד רבות הוא פשוט, שינוי סדר העדיפויות של המדינה על ידי המנהיג.

הפתרון לבעיה זו ועוד רבות הוא פשוט, שינוי המנהיג על ידי הציבור.

• תוכן חדש...