Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(עזרה בנוגע ל)הוצאה לפועל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הסיפור הוא כזה:

חברה שלי כמה חודשים אחרי שהתגייסה החליטה לקחת מכשיר מירס כמו הרוב(אונסים את המוח ברכבת ובמרכזית של ב"ש).

הגברת התחייבה לתשלום חודשי על המכשיר(25 שקל) ואילו תוכנית מוזלת ללא התחייבות.

כל זה בהוראת קבע שעקב קשיים כלכליים בוטלה והחשבונות היו משולמים מדי חודש במזומן מרכז שלהם אצלינו בעיר.

המכשיר נגנב\אבד במהך השנה השנייה לשירותו וכמובן התשלום המשיך להתבצע מדי חודש בסכום של 25 שקל.

לאחר שהשתחררה רוב הפעמים אני ניגשתי לשלם את החשבון וכמובן שכל הצעתי לשפוך להם את כל הסכום של החוב אך הבני ז**ת לא הסכימו בטענה שאינם יכולים כיוון שזו תוכנית וכו וכו(אותו נציג שירות כל הזמן שכבר הכיר אותי בפנים).

היום המיוחל הגיע והודיעו לי בסיום התשלום החודשי שאיננו חייבים יותר דבר לחברת מירס(פברואר השנה),

ואני כמובן דרשתי מסמך שבו רשום שאיננו חייבים שקל יותר.

הבחור אמר שאין לו דבר כזה והמקסימום שהוא יכול לתת לי זה חשבונית תשלום שתהווה כראיה במקרה שיצוצו בעיות.

היום חברה שלי מתקשרת אליי בבכי ומודיעה שקיבלה הודעה מעורך דין על הוצאה לפועל בגין חוב למירס בסך 552 שקל:shock::evil::cry::x.

אני כמובן מרים ישר טלפון לעורך דין והבחור עונה לי שאנחנו לא שילמנו 12 חודש לחברת מירס עבור מכשיר סכום של 25 שקל לחודש.:roll:

כמובן שאין עם מי לדבר והעורך דין טוען שאין מה לעשות וחייבים לשלם.

אני מצדי מוכן ללכת לבית משפט עם הבני ז**ת או אפילו שהוצאה לפועל יבואו לחברה שלי(כי באמת אין מה לקחת).

כל מה שיש לי ביד הוא קבלה מהפקיד ההוא שנשבע לי שאין לה חובות יותר וזה המקסימום שהוא יכול לתת לי.

הפקיד הזה עדיין במקום הקבוע ולכן יש אפשרות לתפוס אותו.האם כדאי ללכת לדבר איתו?

מה אפשר לעשות בכלל???

למרות הסכום הנמוך יחסית אני לא מוכן לתת לבני יונות האלה אפילו חצי שקל.:evil::evil::evil:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

רוב הסיכויים הם כשתפנה למירס אז הם יאמרו לך שזה עבר לטיפול עו"ד ועכשיו לך תשבור את הראש איתו.

אז ככה שעדיף שתתקשר לעו"ד ולנסות לגולל את הסיפור בפניו - טעויות קורות לפעמים,

אך עדיף להזדרז מכיוון שזה לא גוף שבא לך להתעסק איתו.

Gn'f'R

פורסם

הבחור עקשן לא מוכן להקשיב לכלום,הוא אומר זה מה העבירו לי זה מה אני דורש.

מעניןן אותי איך לא קיבלנו שום התראה לתשלום במשך 12 חודש שכביכול לא שולם החשבון?!:shock:

לחברה שלי אין מה לעקל,אפילו לא חשבון בנק.:idea:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

יש לך חשבונית ביד? אז תשלח להם בפקס את החשבונית בצירוף מכתב רשמי בדרישה לביטול החוב.

אודי A4

דימה.

פורסם
הבחור עקשן לא מוכן להקשיב לכלום,הוא אומר זה מה העבירו לי זה מה אני דורש.

מעניןן אותי איך לא קיבלנו שום התראה לתשלום במשך 12 חודש שכביכול לא שולם החשבון?!:shock:

לחברה שלי אין מה לעקל,אפילו לא חשבון בנק.:idea:

תמיד יש מה לעקל.

אין גורם מוסמך יותר במירס מאשר אותו פקיד איתו אתה יכול לברר ?

במצבים כמו שתיארת עדיף לבצע תשלום בכרטיס אשראי - כך יש אסמכתא גם שנים אחורה במידה ולא שמרת קבלות.

במידה ונמצאה "אשמה" - הכי "ראש בראש" שאפשר ללכת הוא לבצע בירור יכולת דרך ביהמ"ש ולהגיע למצב

של לשלם פרוטות כל חודש.

Gn'f'R

פורסם

אתה צריך להבין - מירס מוציאה אחת לכמה חודשים את כל החובות האבודים שלה לטיפול של עו"ד חיצוני שמטפל בהם על המשקל. ככל שגבה יותר כסף, כך עלה שכר הטרחה שלו. עורכי הדין שמטפלים בנושאי גבייה והוצל"פ הם לרוב עורכי הדין הכי עקשנים שיש (האמת היא שרציתי לכתוב מילה הרבה גרועה, אבל לא נעים לי מכמה עורכי דין שקוראים) כיוון שהם מתעסקים עם הרבה מיץ של הזבל.

אבל, הם עדיין בני אדם. וברגע שיבינו שלהוציא 500 ש"ח מהחברה שלך יעלה להם הרבה יותר גם הם יוותרו.

בשלב הראשון אתה צריך להבין האם כבר נפתח תיק בהוצל"פ או שעדיין מדובר בשלב האיומים של עורך הדין.

אם נפתח תיק בהוצל"פ - יש לגשת לשם ולבקש דיון בפני רשם. אז תוכל להציג את טענותיך ("טענת פרעתי", חפש על זה קצת בגוגל).

אם לא נפתח תיק בהוצל"פ - יש לכתוב מכתב מאיים שמסביר שלמיטב ידיעתך אין חוב בנושא ואם ברצונו של עו"ד המכובד הנ"ל לקבל כסף שיפנה לערכאות מקובלות.

בכל מקרה, אף אחד לא יבוא לדפוק לחברה שלך בדלת מחר בבוקר ולדרוש את החוב. זה תהליך שלוקח זמן אבל זה לא אומר שאפשר וכדאי להזניח את זה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפי הבנתי לא נפתח עדיין תיק בהוצאה לפועל,על המכתב רשום משהו בסגנון של דרישה לתשלום חוב לפני פנייה להוצאה לפועל.

יש אולי פורמט כלשהוא למכתב כזה שכדאי לרשום?

הפחד הוא שהחוב יגדל ועוד כמה זמן יגיע בתור אלפים ואז יגרר גם לאיסור יציאנ מהארץ וכל הבלאגן הזה.:evil:

פורסם

כל מה שיש לי ביד הוא קבלה מהפקיד ההוא שנשבע לי שאין לה חובות יותר וזה המקסימום שהוא יכול לתת לי.

הפקיד הזה עדיין במקום הקבוע ולכן יש אפשרות לתפוס אותו.האם כדאי ללכת לדבר איתו?

מה אפשר לעשות בכלל???

למרות הסכום הנמוך יחסית אני לא מוכן לתת לבני יונות האלה אפילו חצי שקל.:evil::evil::evil:

גש מהר לפקיד הנ"ל במרכז השירות .

הוא יכול להכנס למחשב ולראות על מה החיוב .

אולי זה חיוב מוקדם של השנה הראשונה , שלא שולמה או דבר דומה .

במידה וכל התשלומים שולמו , ויש טעות של מירס .

הוא יכול לבקש ממנהל אחראי מההנהלת החשבונות , להכנס לחשבון ולשנות את הסטטוס .

גש עכשיו למירס ואל תגרור את הטיפול .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני לא יודע איזה זה עובד במירס אבל בחברות אחרות מרגע שהחוב "יצא" לעוד חיצוני אי אפשר לדבר יותר עם סתם נציג מכירות והסמכות הבלעדית עוברת לעו"ד.

אם אין עדיין תיק בהוצל"פ כדאי לשלוח מכתב לעו"ד שמסביר את טענותיכם. לא יזיק לציין שיש בידיכם הוכחות כי כל החוב שולם ולטבל בקצת בכי על המצב הכלכלי. את המכתב שולחים בדואר רשום + אישור קבלה. במידה והעו"ד יחליט לפתוח תיק בהוצל"פ המכתב הזה יעמוד לזכותכם.

ולא כל כך מהר מגיעים לצו איסור יציאה מהארץ. קודם צריך לפתוח תיק בהוצל"פ, אחר כך יש לכם לפחות שבועיים להגיש סייגים ורק אחר כך מתחילים לחשוב על הליכי גבייה בפועל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ניגשתי לכלבים(מירס) והם מסרבים לדבר אתי בטענה שלא יכולים להוציא לי שום מידע וכל העסק עבר לעורך דין.

הספקתי לראות במחשב לפני זה שיש חמש תשלומים שלא שולמו,ממרץ עד יולי,25 שקל כל תשלום,

כלומר 150 שקל.

במכתב מהעורך דין רשום 550!:shock::?

ניסחתי מכתב לעורך דין שמסביר את כל השתלשלות האירועים והקבלה האחרונה שקיבלתי.

ממש לא מאמין שזה יעזור במשהו(הוא הרי גם צריך לגזור עליי קופון).

אני ממש רותח על כל העסק,אפשר להגיע עם זה למשפט?

למשוך את זה סתם יוסיף אחוזים וקנסות.

לא מאמין שמירס יתייאשו.

פורסם

אם החוב המקורי הוא 150 ש"ח והדרישה מעורך הדין היא 550 ש"ח, זה לא בשמיים. הוא מוסיף לחוב דמי טיפול, משלוח מכתב וייתכן שלחוב המקורי נוספו גם ריבית ו/או הצמדה.

עצתי לך, גש לעורך הדין, תנסה להוריד משהו מהסכום שהוא דורש, תשלם לו את הכסף ושכח מהעינין (אחרי שתקבל ממנו מכתב שהחוב סולק). האמן לי שזה יצא לך יותר זול מכל דבר אחר, במיוחד להתחיל לנהל מולו ומול ההוצאה לפועל מאבקים משפטיים.

פורסם

קודם כל, אל תתרגש.

דבר שני, תזכור. עורך דין תמיד חושש מעורך דין.

דבר שלישי, עו"ד מרוויח שכ"ט לעיתים גם מחצית מהחוב, ככה שלהתחנן אליו - לא ממש יעזור.

בד"כ מדובר בעורכי דין מאוד חזירים.

תמצא חבר עו"ד שיסגנן לך מכתב מאיים חזרה ובזריזות.

רוב הסיכויים שהחוב יתבטל ו/או יקוצץ משמעותית.

פורסם

אתה צריך לדעת

יש חוב של 150 ש"ח או אין חוב ושולם הכל!!

משם נמשיך!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ניגשתי לכלבים(מירס)

הספקתי לראות במחשב לפני זה שיש חמש תשלומים שלא שולמו,ממרץ עד יולי,25 שקל כל תשלום,

כלומר 150 שקל.

5 חודשים, 25 ש"ח לחודש, זה 125 ש"ח. איך הגעת ל 150 ?

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

1. באיזה תאריך בוצעה העסקה המקורית?

(אפשר להסתכל בדפי הפירוט של הבנק ולראות מתי התחילו חיובי מירס)

2. מה היה מחיר המכשיר, 25 כפול כמה תשלומים?

3. האם במכתב הדרישה מעו"ד יש פירוט על מה ולמה 550 שקל?

4. האם הנ"ל עדיין חיילת? יש לה בכלל נכסים כלשהם לעקל? (חשבון בנק?)

5. האם התקבלה דרישה מחברת מירס לפני העברת הטיפול למשרד עו"ד?

6. האם הכתובת שלה ידועה לחברת מירס והיא מקבלת דואר באופן סדיר?

7. יש לכם את מסמכי ההתקשרות המקוריים עם מירס?

ריבית והצמדה על 150 שקל זה במקרה הרע כמה עשרות שקלים. לא 400.

רוב הדרישה היא על כל מיני דמי טיפול מנופחים של משרד עורכי הדין.

כמו שישה כתב, צריך להתחיל מלהבין אם בכלל יש חוב או לא.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...