Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר ל3 חלקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט האם לעבור סוף סוף ל3 חלקים והשיקולים העיקריים שלי הם כספיים.

הרכב שלי הוא מסוג מרצדס SLK שנת 2002 בודי R170 וחשבתי אולי ללכת על כיוון של הזמנת קורות מוכנות מחו"ל עם בניות למידים וטווטרים..

הבעיה היא שאני לא מוצא לא באייבי ולא בשום מקום בחו"ל אפילו תמונה של הרכב הנ"ל עם בנייה ל3 חלקים, האם למישהו יצא להיתקל בבניה על הרכב הזה או יותר טוב בנייה למכירה ?

תודה לעוזרים

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

מי אמר שהבניה שאתה תקנה תתאים לכל רכיב שאתה תבחר? גם אם זה באותו הקוטר עדיין - לא כל היצרנים מייצרים בדיוק את הקוטר המוצהר וגם עומק ההתקנה שלך צריך להלקח בחשבון.

עדיף כבר לעשות בניה קוסטום לרכב שלך וזהו - קורות ביחס לרוב הבניות שאני מכיר הן הזולות מכולן.

לבנות קיק פאנלים, לבנות דלתות בד"כ יקר יותר אפילו הרבה יותר מאשר לבנות קורות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...