Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת צמיגים ל volvo s80

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי VOLVO S80 T6

המידה היא 225\50\r17

הוצע לי צימגיי GOODRIDE.

ב500 שקל

והוצע לי צמיגיי קומהו,ב650 שקל

רציתי לדעת מה מה ממולץ יותר, או שאם יש לכם בטווח המחירים 500-700 צמיגים טובים לרכב שלי?

אבל תתנו לי דעה על מה שהוצע לי בבקשה.

פורסם

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם תמצא במידה שלך- אז אני ממליץ על צמיגים של BARUM. זו חברה-בת של קונטיננטל שמייצרת באירופה (צ'כיה). יש לי מאחורה קונטיננטל ומקדימה בארום בריליאנטיס והם נראים פשוט אותו דבר. גם הביקורות עליהם בחו"ל מציינות שהם עמידים ואיכותיים ומהווים תמורה טובה לכסף.

פורסם
אם תמצא במידה שלך- אז אני ממליץ על צמיגים של BARUM. זו חברה-בת של קונטיננטל שמייצרת באירופה (צ'כיה). יש לי מאחורה קונטיננטל ומקדימה בארום בריליאנטיס והם נראים פשוט אותו דבר. גם הביקורות עליהם בחו"ל מציינות שהם עמידים ואיכותיים ומהווים תמורה טובה לכסף.

אפשר לדעת את סביבות המחירים שלהם?

ירדתי בGOODRIDE,ראיתי ביקורות מחרידים עליהם.

אז מה אתם אומרים קומהו במידה הזאת זה בסדר שמעתי דווקא שהיא אחלה חברה וצמיגים די איכותיים לא?

כי אין לי די תקציב להוציא עכשיו על צימיגים אז קומהו עדיף?

תודה מראש.

פורסם

בן אדם,

אתה קורא תשובות\נכנס ללינקים בכלל?

במקום קומהו ב 650 ש"ח תקנה TOYO CF1 ב 550 ש"ח או FALKEN ZE 912 ב 500 ש"ח לצמיג .

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בן אדם,

אתה קורא תשובות\נכנס ללינקים בכלל?

במקום קומהו ב 650 ש"ח תקנה TOYO CF1 ב 550 ש"ח או FALKEN ZE 912 ב 500 ש"ח לצמיג .

אני לוקח TOYO T1R

ב600 שח

פורסם

תתחדש, החלטה מעניינת.

רק תהיה מוכן לנוחות ואורך חיים קצת פחות טובים, לטובת האחיזה.

אלה צמיגים עם יומרה ספורטיבית.

האם התכוונת לסוג הזה של הצמיגים, בהתאם לסגנון הנהיגה שלך?

פורסם
תתחדש, החלטה מעניינת.

רק תהיה מוכן לנוחות ואורך חיים קצת פחות טובים, לטובת האחיזה.

אלה צמיגים עם יומרה ספורטיבית.

האם התכוונת לסוג הזה של הצמיגים, בהתאם לסגנון הנהיגה שלך?

כן,הקטע הוא שאני עושה 7-8 אלף קילומטר בשנה כי אני לא נוסע הרבה

ומתאים לי צמיגים כאלה לרכב ולכן החלטתי שזו החלטה טובה

לעומת הצמיגים שהיו לי PHI שהם כבר גמורים.

• תוכן חדש...