Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(עזרה ב) מערכת mex-bt400p

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קנינו עכשיו את המערכת הזאת ,עכשיו היא מחליפה צבעים כל שנייה ,מישהו יודע איך עושים שהיא תהיה על צבע אחד ולא כל שנייה מחליפה צבעים תודה רבה לעוזרים .

תיקון של השם של המוצר

Sony MEXBT4000P

פורסם
שלום קנינו עכשיו את המערכת הזאת ,עכשיו היא מחליפה צבעים כל שנייה ,מישהו יודע איך עושים שהיא תהיה על צבע אחד ולא כל שנייה מחליפה צבעים תודה רבה לעוזרים .

תיקון של השם של המוצר

Sony MEXBT4000P

לא בטוח .. כי יש לנו דגם שונה אבל נראה לי שזה אותו דבר...

תלחץ על הכפתור של הווליום לחיצה ארוכה, עד שנפתח לך תפריט. אז תסובב אותו עד שאתה מגיע ל-color . ואז תלחץ עליו שוב.

ואז תסובב אותו כדי לבחור את הצבע הרצוי.

תלחץ אבל לחיצה ארוכה כי יש שם שני תפריטים. אחד בלחיצה קצרה ואחד בלחיצה ארוכה.

מקווה שעזרתי.

פורסם

תלחץ על הכפתור של הווליום לחיצה ארוכה, עד שנפתח לך תפריט. אז תסובב אותו עד שאתה מגיע ל-color . ואז תלחץ עליו שוב.

מקווה שעזרתי.

אני יבדוק את זה מחר בבוקר תודה רבה על העזרה :)

פורסם

מקווה שעזרתי.

אפשר לסגור את הנושא ,תודה רבה לך עזרת לי מאוד ,מצאתי כרגע את החוברת הסבר בתוך הקופסא של הרדיו יש שם פירוט של הכל .

• תוכן חדש...