Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב שהבחור התכוון להגיד שסטייה היא רק התוצאה של משהו שקרה.

בור בכביש, פנצ'ר, שמן על הכביש, נהיגה בשכרות, שיחה בסלולרי.

הסטייה היא רק תוצאה של טריגר מסויים.

או מהירות מופרזת, יאללה קפצו עליי :lol:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עוד פעם שמואל פרץ לך ליוזר?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יותר סביר להניח שהם עברו ליד תחנת דלק, ראו את השלט עם המחיר לליטר, צעקו "אמאל'ה!!!1!11!11", כיסו את העיניים- והסוף ידוע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני שותף לתחושה ומעלה זיכרון:

למי שזוכר, מזדה 5 יצאה מכוון אלעד לירושלים נדמה לי שבפורים ולקראת צומת בית נבאללה שם שני נתיבים מתאחדים בירידה לקראת רמזור נוצר קבוע עומס בשעות אחה"צ ולציטוט (מפרי זכרוני הקודח):

"הנהגת לא הבחינה במשאית" (שעמדה מול העיניים שלה)

כבר שמענו על נהג שלא הבחין בבןר בכביש, בזוג אופניים, בקבוצת אופניים, בקטנוע, בסיבוב (בחושך), אבל לא הבחינה במשאית?

במילים אחרות: שמה על טייס אוטומטי לכמה שניות טובות. מה זה לא הבחינה במשאית? איך אפשר להגיד כזה דבר?!?

פורסם

ובמקרים שהכתב ממש רוצה להראות שהוא מתמצא בענף, ייכתב: "לא נמצאו כל סימני בלימה על הכביש" !!!...

טוב, ABS יש רק איזה 30 שנה, לא כל הכתבים עדיין התעדכנו בטכנולוגיות האחרונות.

The older you get, the better you used to be

פורסם

Eily,

ומה אני יגיד לך אם איזה פוסטמה חנתה את הסוזוקי שלה בתוך הסובארו שלי?

עמדתי בצומת T לפנות שמאלה (יש שלט עצור), נתתי לילדים לחצות את הכביש והמפגרת לא ראתה אותי, לא את הילדים, לא את התמרור ולא את זה שפאקינג נגמר לה הכביש ושיש צומת מולה!:shock::evil:

זה עוד כלום. אותי יותר מעצבן "יש חשד לרצח"... הבן אדם אם כדור בראש ועוד שניים בחזה! זה לא רצח? הוא התאבד 3 פעמים?

אנשים מצחיקים...

פורסם
זה עוד כלום. אותי יותר מעצבן "יש חשד לרצח"... הבן אדם אם כדור בראש ועוד שניים בחזה! זה לא רצח? הוא התאבד 3 פעמים?

אנשים מצחיקים...

זה מילא. אלה שנמצאים עם 7 דקירות בגב גם זוכים ל"יש חשד לרצח", למרות שפעם אחת אמרו שיש חשד להתאבדות דווקא. :roll:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
קרה גם לי, רק לא עם רגליים חשופות.

אני זוכר משפט שאבי אמר לי כשקיבלתי את הרישיון:

"לא מעניין אותי מה, משהו נפל לך, החברה שלך נתנה לך כאפה, נכנסה לך דבורה לעין- אתה לא מוריד את העין השנייה מהכביש, תעצור בצד ורק אז תדאג לזה".

ואהבתי את הכתיבה הצינית שלך (נאמר ברצינות). אני חולה על קטעים ציניים ציוריים במיוחד. צריך לעשות שירשור שמוקדש לזה!

תמיד משמח למצוא שיש עוד אנשים עם הגיון בריא, במיוחד על כבישי ישראל, היכן שההגיון הבריא נהפך חולה.

ואני דווקא חשבתי שהייתי די עדין עם הציניות :wink:

בטוח שיש בארכיון עוד כמה הודעות של פריקת תסכול שלי, תהיה בטוח ששם הייתי פחות עדין על הדק הציניות ועל מכחול התיאורים :lol:

כבר חתמתי...

פורסם

גם כשעוצרים מישהו , הוא חשוד ברצח , אם יש ראיות מספיקות הוא הופך לנאשם ברצח ( ורק אחרי שמגישים נגדו כתב אישום ) ואם הוא נמצא אשם אז הוא רוצח.

ולכן ככה כותב הכתב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ידוע כבר כי "מהירות מופרזת" אחראית ל-0.05 מתאונות הדרכים וזהו פקטור לא רלוונטי.

מהירות מופרזת היא הסיבה לתאונות קשות אבל לא הסיבה לתאונה בכלל.

פורסם
גם כשעוצרים מישהו , הוא חשוד ברצח , אם יש ראיות מספיקות הוא הופך לנאשם ברצח ( ורק אחרי שמגישים נגדו כתב אישום ) ואם הוא נמצא אשם אז הוא רוצח. ולכן ככה כותב הכתב.

זה שנזהרים מלקבוע שפלוני הוא האשם, זה דבר אחד; אבל להגיד שהקרבן אולי ירה לעצמו בראש שלוש פעמים...

דני

פורסם
מוכן להתערב שקראת את זה בויינט.

לפעמים אני קורא שם ידיעות של 300 מילה שהכתב פשוט חוזר על הדברים 5 פעמים בלי לתת שום מידע חדש.

או לחילופין: הכנרת עלתה היום בעוד 3ס"מ - בכתבה המרכזית שלהם.

הכנרת מסיבה מסוימת הפכה לעיקר החדשות - כשאין חדשות.

ואז הם נוטים לסקר את כל השנה האחרונה בתנודות של העליות והירידות של הכנרת.

אה כן, ומה עוד עושים כשאין חדשות? ממציאם כאלו ומדליקים את הציבור (מחאה חברתית שמעולם לא התקיימה).

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
ידוע כבר כי "מהירות מופרזת" אחראית ל-0.05 מתאונות הדרכים וזהו פקטור לא רלוונטי.

מהירות מופרזת היא הסיבה לתאונות קשות אבל לא הסיבה לתאונה בכלל.

אני מסכים איתך. הסיבה לתאונה היא סטייה מנתיב, אבל מה גרם לסטייה מנתיב? כמה אחוז מהסטיות מנתיב נגרמות כתוצאה ממהירות מופרזת? ואתה לא צריך תאונות בשביל לענות על השאלה הזו, תנסע בכבישים עם עיקולים קצת מסוכנים, תראה אנשים שממהרים להספיק לרמזור ירוק, שיש בו שני נתיבים הפונים שמאלה. אני במטיח לך שאתה תראה הרבה אנשים סוטים מנתיב בגלל שהם לוקחים פניות מהר מידי. מיליון פעמים זה נגמר בשלום, בפעם המיליון ואחת זה יגמר בתאונה.

המהירות עצמה היא גורם לסטייה מנתיב, ואין על כך ויכוח. אני לא מדבר על לנסוע 140 בכביש 431, עם זה אין לי שום בעיה.

מבחינתי מהירות מופרזת יכולה להיות גם ב-40 קמ"ש.

דבר נוסף, סטטיסטיקה זה הדבר הכי שקרי שיש, וכל אחד יכול להפוך אותה שתשרת את מטרתו, ברוב המקרים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...