Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רק אני, או שלפעמים איזה משפט בכתבה גורם לכם לרצות לדפוק את הראש בקיר?

כתבה מהיום שמסקרת תאונה:

"מחקירה ראשונית עולה כי התאונה נגרמה בעקבות סטייה של אחד מכלי הרכב שהיו מעורבים בה מנתיב הנסיעה"

לעעעעע!!!!

באמת?!?!

אתם לא רציניים!?!?

כי הדבר הראשון שקפץ לי לראש, זה ששני הרכבים עברו דרך "חור תולעת" בחלל, חצו מימדים וזמנים ופשוט הופיעו באותו המקום באותו הזמן ולכן הייתה תאונה....

זה בערך כמו לראות שלולית חלב ולומר "נראה לי שנשפך כאן חלב".

:brickwall:

כבר חתמתי...

פורסם

^ תשמע זה לא ממש מדוייק.

לעיטים תאונה המערבת שני כלי רכב לא נגרמת כלל עקב סטייה מנתיב. לדוגמא: כלי רכב שנסע ברמזור אדום והתנגש ברכב אחר. אכן הייתה תאונה, אבל היא לא נגרמה עקב סטייה מנתיב, הרי ששני כלי הרכב היו בנתיבם התקני, פשוט אחד מהם החליט להתעלם מרמזור אדום וכ"ו.

זמין 8)

פורסם

אני חושב שהבחור התכוון להגיד שסטייה היא רק התוצאה של משהו שקרה.

בור בכביש, פנצ'ר, שמן על הכביש, נהיגה בשכרות, שיחה בסלולרי.

הסטייה היא רק תוצאה של טריגר מסויים.

פורסם

אני מבין את מה שאתם אומרים, אבל שימו לב שהם אומרים שאחד מכלי הרכב, כלומר הם לא יודעים איזה כלי רכב סטה, כלומר אין להם מושג מה קרה, אז למה לרשום משהו אם אין מושג?

או שינסו את זה: התאונה נגרמה כי שני כלי רכב נפגשו... :shock:

כבר חתמתי...

פורסם
אני מבין את מה שאתם אומרים, אבל שימו לב שהם אומרים שאחד מכלי הרכב, כלומר הם לא יודעים איזה כלי רכב סטה, כלומר אין להם מושג מה קרה, אז למה לרשום משהו אם אין מושג?

או שינסו את זה: התאונה נגרמה כי שני כלי רכב נפגשו... :shock:

הבנתי אותך, כן באמת יש בזה משיהו, אכן נשמע קצת עקום :?

זמין 8)

פורסם

ראשית, אני בריא 8), לפחות בינתיים.

שנית, לא כותבים שנית, אבל כשתכיר אותי, תגלה שרוב הדברים מוציאים אותי משלוותי, גדולים וקטנים כאחד :twisted:

מה לכתוב?

מעבר לעובדה שהייתה תאונה, אפשר לכתוב משהו בסגנון "הנסיבות עדיין בחקירה..."

נשמע הגיוני?

זה אפילו האמת.

זה כמו שאסקר משחק כדורגל שלא ראיתי,לא שמעתי ולא קראתי עליו: "היה משחק, אחת הקבוצות ניצחה, כנראה..."

רוצה למלא דף? רווח כפול בין השורות ותגדיל פונטים :-P אל תרשום את הדבר הרטורי ביותר אם אין לך מושג מה קרה.

כבר חתמתי...

פורסם

מוכן להתערב שקראת את זה בויינט.

לפעמים אני קורא שם ידיעות של 300 מילה שהכתב פשוט חוזר על הדברים 5 פעמים בלי לתת שום מידע חדש.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עורך: - אני צריך כתבה על התאונה הזאת שהיתה הבוקר. 75 מילה ושיהיה מוכן לקראת הצהרים.

כתב - אבל לא ברור עדיין מה קרה שם בדיוק.

עורך - שיהיה מוכן עד הצהרים, ברור?

כתב - ברור.

דני

נ.ב. יש לי הרגשה שזה מה שקורה ברוב הכתבות, גם בלי תאונת דרכים.

פורסם

הכי מעצבן אלו הכתבות ש80 אחוז מהן זה בילבולי שכל על תאונות קודמות/דברים שקרו בעבר. אתה קורא 20 אחוז מידע רלוונטי, במקרה הטוב, ואחר כך מפוצצים לך את השכל בשטויות.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

האמת שזה היה מוואלה, אבל גם לווינט לא חסר.

אני קורא את הכתבה מתוך עניין לדעת מה קרה, לא בכדי להסתכל על תמונות עם צבע :roll:

כך שאם אין להם מה לכתוב בנושא, שישאירו את זה בתור מבזק עד שיהיה מה לכתוב, זה ברמה של זילזול באינטילגנציה של הקוראים וגם לא בדיוק מחמיא לכתב.

כבר חתמתי...

פורסם

הוא חושב שבלאוו הכי אף אחד לא קורא את מה שהוא כותב אז מה חשוב מה הוא כותב

ואתה למה אתה קורא בכלל?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני קורא את הכתבה מתוך עניין לדעת מה קרה, לא בכדי להסתכל על תמונות עם צבע :roll:.

כן ישה, מעניין אותי איך אנשים מצליחים לעשות תאונות, במיוחד בסדר גודל כזה, אני לא הנהג הכי רגוע שאתה מכיר, וכפי שכבר הבנת, גם לא האדם הכי שליו, אבל בכל זאת, עוד לא נכנסתי במישהו, שלא נדבר על להרוג, אני בעיקר עוסק בלהתחמק מתאונות שאחרים מנסים לכפות עליי (בסגנון - "היי, איפה נפלה המצית? אין זמן טוב יותר לחפש אותה באוטו מאשר "זחילה" ב120 קמ"ש בכביש מהיר" ואז לפתע סוטה ישר לכיוונך).

לכן מעניין אותי מה נדרש בכדי לעשות תאונה קטלנית, בכדי לא להיות אחד שיוזם כזאת.

לסטות מהנתיב?!? אני הייתי שולל רישיון על כל סטייה מהנתיב, קטנה ככל שתהיה, הקו הזה הוא קדוש, תחשבו שהוא עשוי מבני אדם ולעולם אל תתקרבו אליו בטח שלא לחצות אותו מבלי האיתות הדרוש וסריקת הכביש, שהפעולה ניתנת לביצוע מבלי סיכון של אף אחד סביבכם!

פעם נפלה לי סיגריה בוערת על רגליים חשופות תוך כדי נהיגה, אני מוכן לשים את כל חסכונות חיי, שרוב הנהגים במקרה הזה, גם אם הם באמצע סיבוב מסוכן במהירות מעל המותר במינימום 30 קמ"ש, ישכחו לחלוטין מהכביש ויחפשו את הסיגריה הבוערת, ההמשך כבר ידוע - נפגשים עם קיר/מעקה/רכב אחר.

אני? אני סבלתי בשקט תוך כדי סריקת הכביש לראות מה מצב המכוניות שסביבי (קדימה, אחורה, שמאל וימין), אז והושטתי יד אל הסיגריה (קל למצוא לפי הכאב) כשהעיניים שלי על הכביש והיד שלי על ההגה.

אני מעדיף כוויה קטנה שתשאיר צלקת, מאשר לגמור את החיים שלי ויותר גרוע - של אחרים סביבי (אף אחד לא צריך לשלם על טימטומו של אחר), ראיתם מה זה? התחשבות, בקרוב אפילו לא תאמינו לי שאני ישראלי! :roll:

כבר חתמתי...

פורסם

פעם נפלה לי סיגריה בוערת על רגליים חשופות תוך כדי נהיגה, אני מוכן לשים את כל חסכונות חיי, שרוב הנהגים במקרה הזה, גם אם הם באמצע סיבוב מסוכן במהירות מעל המותר במינימום 30 קמ"ש, ישכחו לחלוטין מהכביש ויחפשו את הסיגריה הבוערת, ההמשך כבר ידוע - נפגשים עם קיר/מעקה/רכב אחר.

אני? אני סבלתי בשקט תוך כדי סריקת הכביש לראות מה מצב המכוניות שסביבי (קדימה, אחורה, שמאל וימין), אז והושטתי יד אל הסיגריה (קל למצוא לפי הכאב) כשהעיניים שלי על הכביש והיד שלי על ההגה.

אני מעדיף כוויה קטנה שתשאיר צלקת, מאשר לגמור את החיים שלי ויותר גרוע - של אחרים סביבי (אף אחד לא צריך לשלם על טימטומו של אחר), ראיתם מה זה? התחשבות, בקרוב אפילו לא תאמינו לי שאני ישראלי! :roll:

קרה גם לי, רק לא עם רגליים חשופות.

אני זוכר משפט שאבי אמר לי כשקיבלתי את הרישיון:

"לא מעניין אותי מה, משהו נפל לך, החברה שלך נתנה לך כאפה, נכנסה לך דבורה לעין- אתה לא מוריד את העין השנייה מהכביש, תעצור בצד ורק אז תדאג לזה".

ואהבתי את הכתיבה הצינית שלך (נאמר ברצינות). אני חולה על קטעים ציניים ציוריים במיוחד. צריך לעשות שירשור שמוקדש לזה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...