Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i30 טיפול 80,000

noambar
שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב,

התחדשתי ב I30 שנת 2008.

הרכב עם60 אלף קילומטר.

לפני שנה וחצי הוא עבר טיפול 60 אלף(הקילומטראז היה על 50 אלף) במוסך מורשה של יונדאי.

התקשרתי למוסך מרכזי לברר לגבי טיפול קרוב,הם טענו שהטיפול הקרוב הוא טיפול 80 אלף הכולל החלפת פלאגים.

הרכב עבר טיפול לפני חודש במוסך שהוא לא מרכזי(פילטר שמן,שמן ופילטר אויר).

אני לא מתכוון לטפל ברכב במוסכים של יונדאי בגלל עלויות מטורפות ולא מוצדקות!

האם מומלץ להחליף פלגים או שניתן למשוך עד 80 אלף?

תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב,

התחדשתי ב I30 שנת 2008.

הרכב עם60 אלף קילומטר.

לפני שנה וחצי הוא עבר טיפול 60 אלף(הקילומטראז היה על 50 אלף) במוסך מורשה של יונדאי.

התקשרתי למוסך מרכזי לברר לגבי טיפול קרוב,הם טענו שהטיפול הקרוב הוא טיפול 80 אלף הכולל החלפת פלאגים.

תודה מראש.

בעקרון לא יקרה שום דבר אם תמשוך עוד כמה אלפי קילומטרים עם הפלאגים הנוכחיים אבל העלות של פלאגים היא דיי זניחה (כ100 ש"ח לסט מלא של 4 יחידות) ואם כבר עשית טיפול אז מומלץ להחליף גם אותם על מנת שטווח הטיפולים יהיה מסודר ולא תצטרך לרשום 10 תאריכים שונים לכל טיפול שהרכב עבר

לגבי הטיפול במוסך כללי: האם וידאת שהשמן והפילטרים שהוא החליף תואמים להגדרות היצרן? זה חשוב מאוד...

יש לי חבר שטיפל במוסך כללי כלשהו והם שמו לכל הרכבים שמן פשוט וזול שעשה רק צרות למנוע.

(אין לי מושג איפה טיפלת ובמה הם משתמשים - ואין דבריי מעלה מכוונים לבעל המקצוע אצלו טיפלת)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב,

התחדשתי ב I30 שנת 2008.

הרכב עם60 אלף קילומטר.

תודה מראש.

תתחדש על הרכב, רכב מעולה. לגבי מוסכי חברה ומרכזי , ברור שיקרים אבל כאחד שמטפל רק בכזה (הילוך 6) אני יכול להגיד לך שאני בלב שקט עם הרכב.

הרכב שלי מטופל כבר 8 שנים במוסך המדובר ואני מאוד מרוצה. נכון שלא הכי זול אבל מה שזול לימים עולה ביוקר.

מה שכן שאם חלילה יש תקלה, הם פותרים אותה ולא כמו לא מעט מוסכים "ננסה, נחליף, נחייב, נבדוק, אם לא תקין שוב תחזור לעוד תיקון (ותשלום נוסף)

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה,

טיפול אחרון הרכב עבר במוסך קאיה(קוג'מן-נתניה).

המידע היחיד שקיבלתי מהם זה רק מה הוחלף.

אני מקווה ומאמין שהם משתמשים בחלפים מקוריים.

בכל אופן עוד חודשיים שלוש אני הולך לעשות טיפול ליישור קו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברכב הזה מחליפים מצתים כל 40,000 ק"מ או שנתיים,המוקדם מביניהם.

עלות המצתים המקוריים היא באיזור 180 ש"ח ועבודה עוד 120.(זה המחיר שילמתי במורשה יונדאי).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברכב הזה מחליפים מצתים כל 40,000 ק"מ או שנתיים,המוקדם מביניהם.

עלות המצתים המקוריים היא באיזור 180 ש"ח ועבודה עוד 120.(זה המחיר שילמתי במורשה יונדאי).

אפשר לשאול איפה החלפת?

חולון מוטורס רוצים 450 לפני מע''מ

הילוך שישי 500-550.

עלות פלגים 180 ש''ח, עבודה 250-350?לא הגזימו קצת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החלפתי ביונדאי הצפון (אני גר בקריות) ליד לב המפרץ.על המצתים היתה הנחה של 10%.

הפתרון לבעייתך פשוט- גש לליאור מיונדאי שופ (חנות לחלקי חילוף מקוריים ליונדאי באיור ת"א),קנה אצלו את המצתים וכנס למוסך כללי,שירכיבו לך אותם.חשוב להקפיד על מצתים מקוריים כדי למנוע זיוף/חיתוכים של המנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...