Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(ייעוץ לגבי רכב) 35,000+-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

אחרי חודשים של חיפוש רכב , התייאשתי... אני ממש צריך את עזרתכם.

קודם כל מה אני צריך מהאוטו..

שיקח אותי מהבית (אלפי מנשה) לאוניברסיטה (אריאל) שיעשה כמה שפחות תקלות שישתה כמה שפחות דלק

לא מעניין אותי ביצועים, איכות פלסטיק, בגאז', תא נוסעים וכ"ו .. רק שאיכשהו יראה טוב

נדלקתי על סוזוקי איגניס.. אבל מאוד קשה למצוא את הרכב הזה במחיר נורמלי... ואם כן אז זה אומר שהקילומטראז' עצום או שהיא שנת 2005 מינוס

אחר כך כמעט קניתי סיטרואן C4 (כן אני יודע מה אתם רוצים לומר אבל ברגע שנהגתי ברכב היה לי כל כך כיף שזה כמעט קנה אותי)

בסופו של דבר כנראה שאני הולך על שברולט אבאו 2009 , נותנים לך אחריות לשנה , הקילומטראז' נמוך יחסית וזה נראה אוטו שיתן לי מה שאני צריך.

מה אתם אומרים ? ללכת על זה ?

תודה רבה לעוזרים !!

נ.ב

לא מתקרב ליונדאי גטס

תודה ! :p

פורסם

לאמא שלי יש גטס 2006

נסענו איתה ממוסך למוסך.

ואני אפילו לא מתחיל לדבר על העניין עם הדלק

אולי סתם נפלנו עם גטס לא איכותית...

אבל אני פשוט לא מסוגל להסתכל על הרכב הזה

פורסם

אז אחרי שתקנה את האוויאו יהיה עוד רכב שלא תתקרב אליו :-)

כשתקנה את האוויאו תגלה שהגטס היא לא הכי שתיינית בקטגוריה...

הגטס משנת 2007 ומעלה חסכונית יותר, ומוצלחת יותר מהאוויאו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לאמא שלי יש גטס 2006

נסענו איתה ממוסך למוסך.

ואני אפילו לא מתחיל לדבר על העניין עם הדלק

אולי סתם נפלנו עם גטס לא איכותית...

אבל אני פשוט לא מסוגל להסתכל על הרכב הזה

מה זאת אומרת גטס לא איכותית? דבר עברית של מישהו שסיים 12 שנות לימוד, כנראה גטס שעברה הזנחה רצינית/התעללויות פסיכיות ולכן בעייתית.

יונדאי גטס נחשבת לאמינה מאוד.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
מה זאת אומרת גטס לא איכותית? דבר עברית של מישהו שסיים 12 שנות לימוד, כנראה גטס שעברה הזנחה רצינית/התעללויות פסיכיות ולכן בעייתית.

יונדאי גטס נחשבת לאמינה מאוד.

נסיעה מונוטונית על כביש 6 למשך חצי והלך מנוע. ובכלל, החלונות החשמליים מחליטים לפעמים שהם מפסיקים לעבוד,ובכלל יש הרגשה של אוטו מאוד זול ביונדאי גטס.

בכל מקרה , השאלה שלי היא אם הAVEO 2009 תוכל להביא אותי מנקודה A לנקודה B עם יחסית מעט דלק ומעט תקלות.

אני יודע שיש הרבה דעות בנושא , ובגלל זה פתחתי את הדיון , כדי לשמוע אותם.

תודה :]

פורסם

המכוניות האלו חובבות דלק בגרסה האוטומטית שלהן. אם חיסכון בדלק חשוב לך - עדיף הגרסה הידנית.

הגטס לא הייתה אף פעם מכונית השנה, אבל דווקא פרופיל האמינות שלך סביר. כנראה נפלתם על מה שנקראה בלע"ז "לימון".

פורסם

לא מכיר את האוואו לגבי אמינות אז לא רוצה לייעץ סתם, אבל תעשה חיפוש בפורום, קראתי שהבטיחות מחפירה.

בכל מקרה יש לך תקציב נחמד, אתה יכול לקנות בו רכבים הרבה יותר מוצלחים מהאוואו, פשוט פתח יד 2 ותעיין.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
אז אחרי שתקנה את האוויאו יהיה עוד רכב שלא תתקרב אליו :-)

כשתקנה את האוויאו תגלה שהגטס היא לא הכי שתיינית בקטגוריה...

הגטס משנת 2007 ומעלה חסכונית יותר, ומוצלחת יותר מהאוויאו.

אבא שלי קנה לאחרונה אביאו ביג 2004 מוזנחת רצח וחבוטה במחיר זול והוא מאוד מרוצה מהרכב! נכון זאת לא מכונית יפה או קלאסית ולא מכונית בעלת ביצועים אבל לבנאדם תפרן כמו אבא שלי שנוסע בעיר ומחפש רכב חדיש ואמין בשביל להגיע מנקודה לנקודה ולא מעניין אותו יופי,אופי או ביצועים, זאת עסקה לא רעה! ולדעתי היא עדיפה על גטס!

והצריכת דלק היא בסביבות 1 ל10

,

בכמה אתה קונה אותה? וכמה עשתה? רק תדע שלרכב יש ירידת ערך דיי גבוהה!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

ממליץ לחפש איזה סיאט איביזה 1.4 או 1.6 רצוי ידינית, תהיה מוצלחת פי כמה וכמה מכל האחרות בכל המשורים.

ואם אכן תלך לכיוון הזה, יש לי אחל'ה מוסך להמליץ עליו (באזור ת"א).

האחזקה של קונצרן VAG טיפה יקרה יותר.

The Beauty & the Beast

בסיפור הזה היפה היא גם החייה

פורסם

מעבר לזה שרמת הבטיחות של היא של רכב מתחילת שנות ה90.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל מה אני צריך מהאוטו..

שיקח אותי מהבית (אלפי מנשה) לאוניברסיטה (אריאל) שיעשה כמה שפחות תקלות שישתה כמה שפחות דלק

לא מעניין אותי ביצועים, איכות פלסטיק, בגאז', תא נוסעים וכ"ו .. רק שאיכשהו יראה טוב

:p

35000 ולא מעניין אותך ? אז תחסוך את הכסף (אתה סטודנט לא?) ותקנה ב10000 ש"ח רכב קטן מתחילת שנות ה2000 שיסתדר לך טוב עם הנסיעות שציינת (בערך 30 דקות ביום) סיטרואן סקסו, יונדאי אקסנט,פולו וכו. הם גם חסכוניות וגם יחסית אמינות

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תוכן חדש...