Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקופת הליסינג נגמרת בעוד כחודש וההורעם החליטו לרכוש רכב.

הצרכים שלה היא בערך 80 ק"מ ביום. גרים במרכז, כך שהנסיעות הם לא תמיד בין עירוניות. המטרה היא חיסכון בדלק.

נקודה חשובה היא שיהיה קל בעתיד למכור אותה, אחרת ההורים שלי לא יתקרבו אליה. אם צריך עוד פרטים אשמח לתת.

פורסם

לא ציינת איזה גודל של רכב הם מחפשים, לכמה נוסעים, מה ההעדפות והדרישות שלהם מעבר לצריכת דלק נמוכה ועוד הרבה פרטים מהותיים.

אז בוודאי שדרושים פרטים נוספים וככל שתפרט יהיה קל יותר לכוון אותך.

שבת שלום.

פורסם

גודל הרכב משפחתי. למשפחה עם 5 נפשות בסופי שבוע. כלומר לא חייב להיות מקום מאחור לכל השלושה בצורה מרווחת.

הרכב לא חייב להיות חדש. גם 2009-2010 יהיה מעולה. להורים פחות חשוב האבזור ברכב (וחבל שכך).

גם היברידי יתקבל בברכה אם יהיה הצעה הוגנת.

פורסם

שוק הרכב במצב גרוע ואלא אם כן יש לך איזה רכב נדיר מאוד שיש אליו דרישה(נניח דיזל ק"מ נמוך) אז המחירון לא באמת משנה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הונדה סיוויק הבידית תתאים לדרישות שלהם, וגם טויוטה פריוס יכולה לבוא בחשבון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אפשר גם לבדוק את ההונדה ג׳אז ההיברידית, היא צפופה יותר מסיויק אבל תהיה חסכונית ונעימה יותר בתנועה עירונית צפופה בזכות המימדים הקומפקטיים.

פורסם

בהחלט!

הג'אז ההברידית לדעתי לא רלוונטית בשל העובדה שהן חדשות מדי - ויהיה קשה למצוא רכב שיכנס בתקציב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יצא לי כבר לראות מספר ג'אז הייבריד למכירה, ביד 2 יש כרגע 3 כאלה למכירה, 2 פרטיות ואחת מסוכנות רכב.

השאלה היא האם היא מתאימה מבחינת מרווח במושב האחורי, היא אמנם מאוד מרווחת ביחס למתחרות שלה אבל לא בטוח שלכולם מתאים להצטופף גם אם זה מדי פעם ולא באופן קבוע.

• תוכן חדש...