Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפשר ללכת ברגל לירדן?

eladns
שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

היום הייתי במלון מרידיאן בים המלח.

ליד החוף ישנה רצועת חול מלאכותית, מוקפת בגדר פרוצה ועזובה ועליה כיתוב לא מחיייב :"שטח פרטי אין מעבר" ונראה שהלשונית חיול הרחבה הזאת {משהו כמו 3-4 מטר} ממשיכה עד לצד הירדני כך שנראה כי אפשרי לעבור את הגבול?

רק אציין שפיתאום משום מקום צץלו האמר צבאי מהסוג שתופס שני נתיבים עם מא"ג עליו ושעט לכיוון שם ונעלם עם האופק.

תודה על ההסברים

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באותה מידה אתה יכול לשאול - האם אפשר לשחות לירדן?

אולי זה אפשרי פיזית, אבל זה בטח לא חוקי.

אם אתה ממש רוצה להיכנס לירדן ברגל, אתה יכול לעבור את הגבול במעבר הגבול הרשמי צפונית לאילת.

אבל אני מזהיר אותך - עקבה די מזעזעת. אין מה לראות או לעשות שם.

אולם כן הייתי ממליץ על טיול לסלע האדום - מאד מאד מאד מרשים.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה

הרעיון שעלה במוחי הוא הפשטות של גורמים לא טובים שיעברו בין 2 המדינות.

נגיד עבריין נמלט שאיננו יכול לצאת מגבולות הארץ, יעבור בקלילות לשם ומשם העולם בכף ידו.

BMW E36 M40 year of 1992

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עקרונית האגן הדרומי של ים המלח לא קיים עוד, מדובר בבריכות מלח של המפעלים שבאחת מהן רוחצים אורחי המלונות.

יש סוללות עפר בין הבריכות, כנראה שלאחת מהן אתה מתכוון.

עקרונית בהזנחת המוקשים, הבולענים, משמרות הגבול משני הצדדים והחום אתה יכול לצעוד עד ירדן.

יותר קל לעשות את זה באילת.

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סע לבית שאן (חוויה אנתרופולגית בפני עצמה) ותעבור במעבר נהר הירדן :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל אני מזהיר אותך - עקבה די מזעזעת. אין מה לראות או לעשות שם.

אולם כן הייתי ממליץ על טיול לסלע האדום - מאד מאד מאד מרשים.

אבל המלונות שמה ברמה גבוהה :-D

עקבה זו עיר נמל והיא משעממת רצח, התיירות בה בעיקר הבתי מלון אשר נותנים תמורה לכסף יותר מהבתי מלון באילת.

יש שמה את ואדי רם ופטרה, מי שמגיע מכיוון ים המלח קצת בבעיה, כי באיזור הזה בירדן אין יותר מדי מה לעשות וכמובן שאין שמה מעבר גבול (עד כמה שזכור לי).

גילוי נאות: שהייתי לפני כשנה במלון רדיסון בלו בחוף טאלה ביי בעקבה, קרוב 5 דקות נסיעה מהגבול הסעודי, אבל לא טיילתי בואדי רם ופטרה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה יכול להעביר את כל השהות שלך בבית מלון ובחוף הפרטי של המלון, אולי...

אבל אם אתה רוצה לצאת מהמתחם של המלון, אתה תגלה עיר שנראית יותר כמו מחנה פליטים, חופי ים שאנשים נכנסים לתוכם עם בגדים קומפלט (מטעמי צניעות), מסעדות ופאבים שלא מגישים אלכהול (מי ביקש בירה 0% אלכהול?)... בקיצור, חוויה לא נעימה בכלל.

מה שכן שווה, זה לעשות טיול חד-יומי לפטרה, אוספים אותך מהגבול, נסיעה של כמה שעות טובות לכל כיוון, אבל אתה חוזה באחד מהדברים היותר יפים על פני כדוה"א. מחזה שאנשים אשכרה סיכנו את חייהם כדי לראות (הו... הסלע האדום.... האדום).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא לגבי הלבוש, נכון שהמוסלמיות נכנסו למים עם כל הבגדים, אבל במקרה שלי זה היה שונה, הייתי עם חברה שלי, אחותי וחבר שלה והן נכנסו בביקיני ואף אחד לא אמר להם כלום.

הדבר היחידי שהמציל העיר, שאחותי התנשקה עם חבר שלה בבריכה הגדולה, אז הוא ביקש שזה יקרה רק בבריכה של "הגדולים".

נכון שאלכוהול אסור באיסלאם, אבל בבית מלון ששהייתי בו מכרו אלכוהול מכל הסוגים וגם בירה אמסטל מהחבית, אז זה תלוי לאיפה הולכים.

פטרה - אני אישית מצטער שלא נסעתי לפטרה, כולי תקווה שאגיע לשם שוב, יש לי לחצים מהמשפחה לא לנסוע והחברה לא כ"כ מתלהבת לטייל שמה, טוענים שמבחינה בטחונית מסוכן להסתובב שמה ולחברה יש טראומה מעקבה, הלכה בטעות עם מכנס קצר בתוך העיר, קיבלה מטח של שריקות אוהדות וחרמניות, אז היא קצת נבהלה מזה.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאמור, אתה היית במלון עם חוף פרטי.

זה יותר גמיש שם...

אני מדבר על חוויות מתוך העיר עצמה.

כשאני יוצא לחופש, אני לא רוצה להיות כלוא בתוך המלון, ואני רוצה להינות גם מהסביבה.

אם הייתי רוצה מלון הכל כלול שמספק חוויה שלא צריך לצאת בשבילה מהמלון, הייתי טס לאחד מהקלאבים במזרח התיכון, שמספקים לך חופים יותר יפים, חוויה יותר עשירה, ונוף אנושי הרבה יותר "אטרקטיבי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נגיד עבריין נמלט שאיננו יכול לצאת מגבולות הארץ, יעבור בקלילות לשם ומשם העולם בכף ידו.

איזה עולם?

העולם הערבי אולי.

ברגע שהבנאדם נכנס לירדן בצורה לא חוקית, קרי שלא במעבר גבול מסודר, הוא לא יכול ללכת לשדה התעופה הקרוב ופשוט לתפוס טיסה כי יעצרו אותו שם בביקורת גבולות ותאמין לי שאתה לא רוצה להיות יהודי שנתפס במדינה ערבית מבלי יכולת להסביר באיזה דרך חוקית הגעת, בטח לא במדינה שיחסה ליהודים מאוד השתנה לאחר פעולה של מוסד כזה או אחר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פעולה של מוסד כזה או אחר.

איזה מוסד אחר ? המוסד לביטוח לאומי ? :roll:

תיאורטית - לכל מקום שלא מגיעים אליו בטיסה / שחיה / טלאפטיה אפשר להגיע ברגל.

לפותח השרשור - יש דרכים בטוחות בהרבה לעבריין נמלט לצאת מהארץ. הן אמנם לא חוקיות אבל לעבריין נמלט שבורח אין בעיה עם הקונספט הזה.

יאכטה / סירת דיג / סירת קיט מהמרינה בת״א לטורקיה / יוון, ומשם ברכבת / רכב / אופני קרניאלי לכל יעד באירופה ללא צורך בביקורות דרכונים בשום טרמינל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מהכתבה של Yנט: "כל אחד יכול לחצות באין מפריע, להיכנס, לצאת, ברכב או ברגל, ביום ובלילה."

מה אנחנו שוברים את הראש עם יבוא אישי של רכבים עם ראובן ברדה וחברו מאשדוד {לא זוכר את שמו}

יותר עדיף להעביר מכונית כך דרך ירדן, לדפוק להלוחית רישוי של רכב דומה ויאללה.

{יש לי318,אביא לי בסכום סימלי 328, אעביר את ה318 טסט וביטוח כחוק,והלוחיות יהיו על ה328- נכון,אם אתפס על ידי בוחן שמבין במספרי שילדה\מנוע ואיך נראה 6 צילנדרים V6 אהיה בבעיה, אבל כמה כבר יש כאלו? וגם בסכום סימלי ניתן להעתיק את המספר שיש לי על המנוע למנוע ה"חדש"}

רוב השוטרים בודקים רישיון:318 שחורה נהג- אלעד, טסט בתוקף, רישיון,ביטוח, חגורה?! יאללה סע.

BMW E36 M40 year of 1992

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אופני קרניאלי לכל יעד באירופה ללא צורך בביקורות דרכונים בשום טרמינל.

על איזה אתה ממליץ? יש שני סוגים :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...