Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיאטה חדשה /אוודי TT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב...

לאחר שביררתי על אופנוע, וכבר הגעתי להחלטה..(את מי שזה מעניין gs500 אם אפשר בצבע צהוב+פירינג)

נאלצתי לשנות כיוון, לאחר הצעה מאוד מפתה מצד אבא שלי וסבא שלי...

אם אני אמכור את הרכב שלי ויחליט לא לקנות אופנוע, אני אקבל מיאטה חדשה מהחברה או במחיר מקביל אוודי TT ...

השאלה מה כדאי ומאיזו בחינה...

האמת שהמיאטה מושכת אותי בעיקר בגלל הגג שלה...

בכל אופן עם תוכלו לתת לי חסרונות ויתרונות לגביהם ומה אתם הייתם מעדיפים ולמה...

בתודה מראש

בקאל אופיר

פורסם

האודי הרבה יותר חזקה

מוגדשת טורבו 180 כוח סוס 20 שסתומים 23 קג"מ מומנט .

יש גם אודי טי טי רודסטאר עם גג נפתח אם זה מה שעושה לך את זה.

המיאטה היא אגדה מוטורית ואוטו יפהיפה , לפי דברים שקראתי היא מכונית דינמית מאוד ומהנה מאוד 145 כוח סוס 17 קג"מ מומנט 8.5 שניות למאה בערך .

אני הייתי הולך על המיאטה (חיבה ליפניות) .היא גם יותר חסכונית מהאודי , יש לך גם הנעה אחורית מה שאין באודי , יש לך טי טי קוואטרו עם אני חושב טווין טורבו 225 כוח סוס אבל אני לא בטוח שזה טווין.

זה כבר משהו אחר לגמרי

ים long time no

פורסם

על איזה דגם TT מדובר פה?

אם ה180 כ"ס,אז זה הנעה קידמית,והייתי פוסל אותה מייד.

או ה225 כ"ס,אז זה הקוואטרו ויש על מה לדבר.

TT מצוידת במנוע טורבו מעולה,אמין,ובעל פוטנציאל גבוה לשיפור אם רק תרצה.

יקרה לקנייה ולאחזקה.

מיאטה..

הנעה אחורית,כיפית מאוד..(מנסיון קטנטן)

גג נפתח..(מה שאפשר לקבל גם בTT תמורת סכום "סמלי" :roll: )

זולה יותר מהTT,ואני מתאר לעצמי שגם זולה יותר לאחזקה.

בקיצור,יש לנו פה 2 דברים מאוד שונים:

הנעה אחורית - מיאטה.

הנעה קידמית\כפולה - TT.

אתה צריך להחליט מה מהם אתה רוצה.

אני הייתי הולך על המיאטה (חיבה ליפניות) .היא גם יותר חסכונית מהאודי , יש לך גם הנעה אחורית מה שאין באודי , יש לך טי טי קוואטרו עם אני חושב טווין טורבו 225 כוח סוס אבל אני לא בטוח שזה טווין.

זה כבר משהו אחר לגמרי

בTT יש טורבו יחיד.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

לך איתם בהזדמנות ה 1 להזמין מיאטה לפני שיתחרטו ....

ה TT אוטו הרבה הרבה יותר יקר להחזקה ולביטוח , ורוב הסיכויים שתהנה מהמיאטה יותר לפחות בפן של הנהיגה , מבחינת פוזה ותחושות היא לא נופלת מה TT לטעמי (אבל זה באמת טעם אישי).

משני הרכבים בהסתכלות אחורה ממה שהיה לי הייתי לוקח אפילו מיאטה משומשת (97-98) על אודי TT מ 2001+ , מן הסתם האוטו גם הרבה יותר זול ויהיה לך הרבה פחות מחוייבות לרכב כלפי המשפחה אני מניח לא?.

בנוסף אני יוצא מנקודת הנחה שאתה לא צריך יותר מידי מקום וגם ככה הסתפקת מלכתחילה ב 2 מקומות על האופנוע (שזה מה שיש במאזדה +בגאז מינאטורי), גם ב TT קופה בקושי מקום מאחורה לשני תינוקות ....

עדיף להצטער על מה שעשית ולא על מה שפיספסת...

פורסם

מיאטה בלי לחשוב פעמיים....

אין על הנעה אחורית....עלויות אחזקה נמוכות של אוטו יפני...

הייתי שוקל לחפש מיאטה שנת 2003 או 2004 משומשת שכבר קיבלה את המכה שלה מבחינת ירידת ערך...כי חבל להפסיד בסביבות 20000 ש"ח באותו יום שהאוטו יוצא מהסוכנות...

פורסם

תלוי מה אתה מחפש.

אתה מחפש להנות מהנהיגה (האם אתה מספיק מנוסה בכלל ותדע לנהוג עליה...) אז מיאטה בלי להתבלבל בכלל.

אם אתה מחפש פוזה סטייל יונדאי קופה שיש בתמונה שלך, קח את ה-TT.

בסופו של דבר משום שברכב אמורים לנהוג, אני ממליץ על המיאטה. כמו שחן אמר הייתי לוקח מיאטה משומשת על TT כמעט חדשה (גם על חדשה).

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
מישהו יכול לפרט כמה עולה TT חדשה וכמה מיאטה? לפחות שנקבל פרופורציה וסדר גודל.

ההתלבטות עצמה בין מיאטה חדשה ל-TT במחיר דומה( משמע, לא חדשה...)

פורסם

מיאטה, בלי לחשוב פעמיים.

אבל! זה כל עוד אנו מדברים על הגירסה הידנית המדהימה(6 הילוכים).

הטיטי לדעתי היא לא אופציה, או בעצם לא אופציה טובה. היא פחות מהנה לנהיגה ותהיה יקרה יותר לאחזקה.

• תוכן חדש...