Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לפני כ-8 חודשים סקודה אוקטביה 2010 בליסינג משלמה סיקסט.

הרכב, אין מה להגיד, נוסע טוב, לא שותה ואני מת עליו מכל בחינה אפשרית. הבעיות התחילו רק כשניגשתי לעשות לו טיפול תקופתי בפעם הראשונה.

מוסך סקודה - 'סבנה' בתל אביב המליצו לי להחליף פה ולהחליף שם, ומהרגע שיצאתי משם (ואחרי ששילמתי איזה 2000 ש"ח) התחילו הבעיות. לצד הלכלוך שהם השאירו באוטו ורשת מזגן שבורה (לך תוכיח) הרכב התחיל לרעוד בניוטרל.

מסתבר שהם הרכיבו לי פלאגים דפוקים ולקח להם איזה 5 שעות להבין את זה (5 שעות בהם הם אומרים לי שיש בעיה עם הבלה בלה בלה וצריכים להחליף וזה יעלה לי כך וכך), אני יודע ב100%

(הערת המערכת: אתה משער, ובוודאי לא יכול לדעת ב100% מה שעדיין ממילא לא קרה. נא לציין עובדות בלבד!)

שאם לא הייתי יושב על הגב שלהם בזמן הבדיקה החוזרת, הם עוד היו דופקים לי מחיר על התיקון הנוסף.

עכשיו אני פתאום קולט שהמים של הרדיאטור נעלמים. כך שאני ממלא מים כל כמה ימים. לפני שהגעתי ל'סבנה' אותם מים איתם קיבלתי את הרכב החזיקו ל8 חודשים.

אני לא רוצה לחזור אליהם!

הערת המערכת: נמחקו תיאורים מיותרים.

אז השאלה - מה עושים?

אני פוחד ללכת למוסך סתם, שלא מתמצא באוקטביה שלי (1.2 TSI) בעבר הייתי הולך לוואדי ג'וז עם המאזדה הישנה שלי, ויוצא משם תמיד עם לא יותר מ200-300 שח והרכב מתוקתק.

HELP!!

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעקרון, לא טוב לעשות עסקים עם מי שלא מאמינים לו.

כדי לאזן את העניין אציין שאני לקוח מרוצה שלהם קרוב ל 30 שנה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא מפתיע אותי כל כך לנוכח מה ששמעתי מאבא שלי עליהם.

בכל מקרה - מצטרף על ההמלצה למוסך רון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לא יכול לראות את השרשור הזה בלי:

1. להצטער.

2. להצטרף לקודמיי ולהמליץ על רון.

הערת המערכת. נמחקו מילים מיותרות.

מי שצריך להצטער ולהכות על חטא זה המוסך,שלאור הפרסום השלילי,סביר בהחלט להניח,שיהיו קוראים כאן,שידירו רגליו ממנו ובהנחה שפותח השרשור דובר אמת לאמיתה,הדרת הרגליים תהיה מוצדקת ב- 100%.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בעקרון, לא טוב לעשות עסקים עם מי שלא מאמינים לו.

כדי לאזן את העניין אציין שאני לקוח מרוצה שלהם קרוב ל 30 שנה.

למען הסר ספק - כוונתי לצ'מפיון המרכזי בבני ברק.

פורסם
על מה אתה צריך להצטער....%.

התכוונתי שאני חש את צערו של עוד מוסך בלתי מקצועי שכנראה הביא יותר נזק מתועלת, ומכאן מתבקש מספר 2.

פורסם

ב5 השנים האחרונות נסעתי על סקודות. 3 שנים טיפלתי בסבנה- זה מוסך של מוניות ותו לא. חיפשתי שירות טוב יותר עברתי לאוטו בדק. שירות יותר טוב, יותר אדיב ויותר נחמד. מקצוענים.

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

תודה על התגובות אנשים, אני מתכוון ללכת ל'מוסך רון' היום.

תכל'ס ב'אוטובדק' לא הייתי, אז אין לי מה ללכלך עליהם, פשוט התחושה היא שאם היית בסניף אחד והתייחסו אליך כמו אפס, כך יהיה בשאר הסניפים.

לגבי השירות ב'סבנה' רק אבהיר, מדובר בטיפול בו לא מחליפים פלאגים, אבל איש השירות המליץ לי (600 ש"ח) ואני רק רציתי לטפל באוטו כמו שצריך.

כשחזרתי (ב8 בבוקר למחרת) עם רכב רועד, הם התעקשו שיש לרכב בעיות אחרות וצריך להחליף חלק למרות שאני צועק ומתחנן שרק יבדקו את הפלאגים כי הרעידות התחילו ברגע שיצאתי מהמוסך שלהם! איש השירות: "אין מצב שזה קשור לפלאגים".

שעות עמדתי שם וחיכיתי שיתקבל איזשהו אישור שהם ביקשו מסקודה להשתתפות לפנים משורת הדין בחלק הספציפי שהם טענו שצריכים להחליף, לבסוף האישור החלקי הגיע - כלומר אצטרך לשלם. ובעוד אני זועם הם החליפו את החלק וכמובן שהרכב המשיך לרעוד.

סוף סוף אחרי כ5 שעות מהרגע שנכנסתי, הם פירקו את הפלאגים ומול העיניים שלי הפועל מוציא פלאג שחור, מזופת שנראה ממש ממש לא חדש. לא התנצלות ולא נעליים, אפילו לא הסתכלו עלי, מנהל המוסך אמר "שים לו פלאג אחר" ובזה נגמר הסיפור.

אפשר לשאול איזה מים אתה ממלא?

מים אדומים בעיקר וקצת רגילים.

פורסם
ברגע הראשון הם אשכרה ניסו למרוח אותי בקטע של 'סע סע, זה יעלם בהמשך' ואז סוף סוף אחרי כ5 שעות מהרגע שנכנסתי, הם פירקו את הפלאגים ומול העיניים שלי הפועל מוציא פלאג שחור, מזופת שנראה ממש ממש לא חדש. ומנסה להסתיר אותו ממני.

לא התנצלות ולא נעליים, אפילו לא הסתכלו עלי, מנהל המוסך אמר "שים לו פלאג אחר" ובזה נגמר הסיפור.

מחריד!

תודה על הדיווח כאן.

פורסם

גם לי יש אוקטביה חדשה.

גם לי הייתה בעיה שאיכשהו הסתדרה מעצמה (טפו טפו חמסה חמסה).

גם אני הבנתי ששירות אני לא אקבל באף מוסך של סקודה.

אתה מוזמן לחפש שרשור שלי על אוטובדק.

בקיצור אם יצאת מאחריות, עזוב את צ'מפיון. מקצועיות אין שמה.

אם אתה עדיין באחריות - א. תנחומיי. ב. תנסה מוסך אחר.

פורסם
גם לי יש אוקטביה חדשה.

גם לי הייתה בעיה שאיכשהו הסתדרה מעצמה (טפו טפו חמסה חמסה).

גם אני הבנתי ששירות אני לא אקבל באף מוסך של סקודה.

אתה מוזמן לחפש שרשור שלי על אוטובדק.

בקיצור אם יצאת מאחריות, עזוב את צ'מפיון. מקצועיות אין שמה.

אם אתה עדיין באחריות - א. תנחומיי. ב. תנסה מוסך אחר.

חיפשתי ולא מצאתי אשמח אם תצרף קישור

how it's like to drive :twisted:

• תוכן חדש...