Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אוטובדק - מקצוענים והגונים.

מניסיון שלי ושל מכר - רמת השירות והמקצוענות נפלה לקרשים, הם שינו עורם לחלוטין.

בעבר (הממש לא רחוק) הם בהחלט היו כאלה, עם שירות טוב ומקצוענות ראויה - אבל זאת נחלת העבר לצערי.

אך ורק מוסך רון.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כבודו של מוסך רון במקומו ( לא מכיר אותם ), מה שכן אני יודע שפילטר שמן כל אחד יודע לעשות..

מנוע מזייף ו/או דיאגנוסטיקה מחייבת בעל מקצוע איכותי.

לדוגמא - מכון הזרקות דלק משה זר בסגולה פ"ת.

פורסם

ולמי שנמצא עדיין בתקופת האחריות ?

סבנה ת"א מוניות בלבד (למרות שקראתי ביקורות טובות על המקצועיות שלהם)

מרכזי בני ברק - לא להתקרב

אוטובדק - לא להתקרב

מוסך רון - הכי טוב, אבל לא מורשה ולכן אי אפשר בתקופת האחריות

אז מי נשאר ?

פורסם

למה לא להתקרב למרכזי בני ברק?

אני לקוח ותיק שלהם. נא האר את עיני.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

- למי ששאל - לרכב שבתקופת האחריות - ממליץ לגשת למוסך תושיה.

צר לי לשמוע על כך שנראה שהמוסך מתנער מפותח השרשור.

נכון, ה"לקח" (זו מילה קצת קשה למקרה הזה) נלמד.

אבל - אי אפשר לומר בכל פעם שיש טיפול שמתואר שהסתבך, והוצאו כספים רבים, והרכב יוצא מהמוסך במצב פחות טוב (כנראה) משנכנס - לומר להחליף מוסך (ברור שזה טוב, ומובן מאליו). אבל זה טוב לפעם הבאה (כולל את תיקון הרג'קטים שנובעים כביכול עקב הטיפול).

ומה צרכן כזה שנפגע (או שחושב שנפגע) צריך לעשות ? - אולי תלונה להנהלת צ'מפיון בארץ ולאיגוד המוסכים (אני לא מדבר על "פרסומת" מכוון שזה כבר נעשה), אבל יש לי הרושם שלפעמים נורא קל להוציא מאנשים כסף (אם זה המקרה) סתם (הרי זה לא רכב ישן וזקן שאם נגעת באלמנט X -יתפורר לך רכיב Y). לא מבין את זה (מה אין איזושהי אמנת שרות ? של המוסך / יצרן / לא יודע מה ?). דברים כאלה יכולים להוציא מהדעת כשזה קורה לך (ואתה חושב או בטוח שנפגעת).

alfa 156 2.5.

פורסם
ולמי שנמצא עדיין בתקופת האחריות ?

סבנה ת"א מוניות בלבד (למרות שקראתי ביקורות טובות על המקצועיות שלהם)

מרכזי בני ברק - לא להתקרב

אוטובדק - לא להתקרב

מוסך רון - הכי טוב, אבל לא מורשה ולכן אי אפשר בתקופת האחריות

אז מי נשאר ?

גם אני הייתי רוצה לדעת את פשר הקביעות הנחרצות הללו. נשמע כאילו יש לך צי של רכבי VAG ושאתה מכיר מקרוב את כל המוסכים הללו. לצערי לי יש רק גולף אחת כל פעם אז הניסיון שלי לעומת זה שלך מוגבל מאוד ובכל זאת אבל אני מרשה לעצמי לציין את השירות היעיל והמקצועי שתמיד זכיתי לו גם במרכזי וגם בפליקס. כמובן שרון מצוין ואופציה ראשונה למי שעובר את האחריות.

פורסם
למה לא להתקרב למרכזי בני ברק?

אני לקוח ותיק שלהם. נא האר את עיני.

חוסר מקצועיות, שירות מחפיר והמון שקרים מסביב. שאני אמשיך? :roll:

לדעתי אחרי עשור עם שקודה ו-7 מכוניות, אני בהחלט יכול לתת חוות דעתו זו על המוסך.

וכפי שאמרתי, "אוטובדק" היו מעולים עד לאחרונה - מאז יש שינוי קיצוני במקצועיות והשירות. אכזבה גדולה מאוד.

על "סבנה" המליצו לי נהגי המוניות השונים - וחלק אחר סיפר עליהם דברי זוועה כאלה ואחרים.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני חושש שאתה עונה במקום מי שקבע מה שקבע.

אבל, לי יש ניסיון שונה איתם.

אפילו אני חייב לציין שנתקלתי ביחס מקצועי והוגן. והשירות לא פחות ממעולה!

אני מודה שלמזלי הרב לא נתקלתי בבעיות חריגות ואולי כאן שורש חוסר הבנתי.

אבל בכל זאת קרוב ל 30 שנות ניסיון איתם, בעלי ערך עבורי.

ואגב, איני עיוור, במהלך השנים הללו, מרביתן, טיפלתי גם ברכבים מיצרנים אחרים במוסכים אחרים.

פורסם

בכל זאת אשמח להמלצה לטיפול ה30k באוקטביה הקרב ובה. אנחנו גרים באיזור השרון ומוכנים להרחיק קצת עם זה הישתלם.

יש לציין שהרכב באחריות אחרת מזמן היינו הולכים לרון

how it's like to drive :twisted:

פורסם

לפי דברייך נשמע שהם לא מקצועים בכלל, מה זה הדבר הזה שים לו פלג אחר? במוסכים המורשים יש מחשב עם קטלוג חלפים, שלפי מספר רישוי מופיע מקט לכל חלק. מה שאומר שעם הוא עבד עם המחשב אין מצב לטעויות. לפי מה שאתה מתאר עושה רושם שהם סתם הורידו חלקים מהמדף מבלי לראות בכלל. זה שהפלג היה מפוייח לא מחייב שהוא ישן ושלא החליפו אותו. יכול להיות שהפלאג פשוט לא מתאים ומהסיבה הזאת זה קרה. לי אישית קרתה תופעה כזאת אחריי קצת יותר מ500 קמ" והפלאגים היו חדשים אני בעצמי החלפתי אותם. אל תמהר להסיק מסכנות שלא באמת החליפו. פשוט כנראה לא בדקו לפי מקט". או שפשוט מישהו התבלבל.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

שי, אתה לא יורד לסוף דעתי - להבנתי הוא לא קבע זאת אלא קרא זאת על גבי הפורום.

במוסך המרכזי היה שירות טוב בימי קדם. בימינו אלו, זה המוסך האחרון אליו אכניס את רכבי לכל טיפול שהוא.

לצערי הרב, זה תקף גם לגבי "אוטובדק". הניסיון שלי ושל חבריי שלילי מאוד עימם בחודשים האחרונים.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אחד השיקולים באי רכישת מונית חדשה מסוג סקודה ,היו בעקבות שרשורים לא מעטים שקראתי כאן על רמת השרות .

מקווה שלא אתבדה עם הקיה .

בברכה

מוטי

פורסם
שי, אתה לא יורד לסוף דעתי - להבנתי הוא לא קבע זאת אלא קרא זאת על גבי הפורום.

במוסך המרכזי היה שירות טוב בימי קדם. בימינו אלו, זה המוסך האחרון אליו אכניס את רכבי לכל טיפול שהוא.

לצערי הרב, זה תקף גם לגבי "אוטובדק". הניסיון שלי ושל חבריי שלילי מאוד עימם בחודשים האחרונים.

מתוך סעיף 2א. לכללי התנהגות בפורום:למען הסר ספק, תגובות כמו " נותן השירות הזה (או חבר פורום אחר שהגיב בתרד') רמאי/ גנב/ לא מקצועי/ לא מבין /לא יודע/ הזהרו ממנו/ או כל השמצה אחרת, וכו.. אסורות בתכלית האיסור וחושפות את כותביהם לתביעות הוצאות דיבה / לשון הרע. יד קשה תונהג כלפי עוברים על הוראה זו, ויוכנסו למעקב, לא יוכלו לפרסם תגובה / לפתוח תרד' ללא אישור ההנהלה.

אני אמנם לא צריך את הסעיף הזה, אבל שמחתי לגלות שהוא קיים. מבחינתי אדם שקוטל עסק בלי לנמק מהתנסות אישית מתנהג בצורה חמורה. מין הראוי כשיש לך מידע ביקורתי חשוב אך לא מהתנסות אישית, לפחות לציין זאת ועדיף להפנות לדוגמא.

אני חוזר שוב, אני מתרשם שממש מתאמצים שם בקטע של השירות. אני יכול לספר גם על אירוע מלפני מספר חודשים בו התרשמתי מייחס מקצועי והוגן.

פורסם

לכל אלו שהמליצו על 'מוסך רון'.

תראו, אני אמנם כבר לא תחת אחריות של סקודה אבל יש לי אחריות של הליסינג (סיקסט) - עד 400 השתתפות עצמית.

העניין הוא שהם ישלמו רק אם אטפל ב'סבנה' או 'בדק'. (אציין שהם מצהירים, שבמסגרת האחריות שלהם הם משתמשים רק עם חלפים משומשים... כן)

האם ללכת למוסך רון ולקוות שאצא בפחות מ-400, או פשוט לחזור ל'סבנה' או 'בדק' ולהכין מראש שני שטרות אדומים.

להזכירכם הבעיה ברכב:

המים מהרדיאטור (האדומים) נעלמים, וצריך למלאת כל יומיים. (בהתחלה זה היה אחרי שבוע, זה הולך ונהיה צפוף)

מה דעתכם?

אחלה פורום שבעולם אגב, תודה על התמיכה

• תוכן חדש...