Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום

רמת האלכוהול שבדמי כרגע אמורה לפוצץ את סקלת הינשוף אבל בכל זאת אני ארשום.

כרגע הייתי במועדון אשר פגשתי בו ידידה מאוד מאוד טובה שלי. ממש כמו אחות. בהמשך הערב רקדתי איתה קצת ופתאום בא בחור ונצמד אליי והתחיל ולרקוד עליי. הזזתי אותו בעדינות קצת קדימה, הסתכלתי על חבר שלו והתחלנו לצחוק. פתאום משום מקום הוא בא ואמר לי "אני אזיין אותך מי אתה בכלל ?". אולי מפני שאני נראה בחור אשכנזי שלא יעשה שום דבר רע אז הוא הסיק כך. הם היו הוא ועוד שתיים. הבאתי את חברים שלי, אנחנו היינו 12 איש ופשוט פוצצתי לו את הפנים כפי שלא עשיתי אף פעם. שברתי לו חמש שניים בהערכה גסה. אני לא מבין, למה אנשים כמוהו, בנים של זונות בני זונות, רוצים לריב מכות ? מה יש לך ?

וויתרתי לאנשים כאלו מאז שהתחלתי לצאת לפני חמש-שש שנים אבל זהו, זה הקש ששבר את גב הגמל. מה יש לכם להתחיל לחפש לריב ?! כולנו חיילים, כולנו יוצאים הביתה פעם ב.. וכולנו באים להנות. על דבר כזה קטן היה שווה לאבד את השניים ?

אני ממש עצבני, אני לא מבין מה יש לאנשים הללו. אתה חושב שבן אדם "פרייאר" או אשכנזי אז תוכל לבוא עליו ולשחק אותה ? מגיע לך שאיבדת את החיוך השרמנטי.

יצא לכם גל להיתקל באנשים כאלו ? אני ממש רותח עד עכשיו אני לא רגוע.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

מה שאתה עושה כרגע על דפי הפורום זאת הודאה באשמה בעוון תקיפה בנסיבות מחמירות, ההודעה הזו תפליל אותך.

לך לתחנת המשטרה הקרובה תסגיר את עצמך כי הם יגיעו אלייך כך או כך.

נפתחה כרגע חקירה בעקבות המקרה הזה ותפקיד המשטרה היא למצוא אותך, וזה יקרה בקרוב, לא מכיר אותך, ולא יודע מה באמת קרה שם, חבל שככה התנהגת וסיבכת את עצמך לכל החיים.

אתה צפוי לעונש מאסר חמור, תיק פלילי ותשלום פיצויים, לך לתחנה הקרובה ועכשיו ומסור את עדותך בעניין....

אני לא מדבר על זה שאתה סותר את עצמך בכל שורה ועל ביזי של פורום ציבורי ומעבר על חוקי הכתיבה כאן.

מקווה מאוד שלא אתה זה שנהגת הביתה שיכולת "לפוצץ" את הסקלה או לפרק חברים שחוזרים מבילוי, כן, גם חילים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לא צריך לראות שחורות, נכון המקרה הזה לא היה צריך לקרות ואני לא מקל ראש בעניין שכן מדובר בתקיפה חמורה, אבל בני זונות כאלה שהולכים מכות כל שני וחמישי (זה שהוא ניסה לפוצץ, אם הסיפור שלו אמין ואני לא מפקפק באמינותו) כנראה מדובר באנשים בעלי רישום פלילי שהפעם היחידה שהם יבואו להתלונן במשטרה זה על שוטר שנגע להם ביד ועשה להם כחול.

הכל יהיה טוב לא לדאוג.

אגב לי לא יצא להפגש עם אנשים כאלו כי אני מתרחק ממועדונים וממקומות המזכירים מועדונים. את הבילוי שלי אני מסכם בלשכב על הדשא ולהקשיב לשקט.

פורסם
שלום חברי הפורום

כרגע הייתי במועדון אשר פגשתי בו ידידה מאוד מאוד טובה שלי. ממש כמו אחות. בהמשך הערב רקדתי איתה קצת ופתאום בא בחור ונצמד אליי והתחיל ולרקוד עליי. הזזתי אותו בעדינות קצת קדימה, הסתכלתי על חבר שלו והתחלנו לצחוק. פתאום משום מקום הוא בא ואמר לי "אני אזיין אותך מי אתה בכלל ?". אולי מפני שאני נראה בחור אשכנזי שלא יעשה שום דבר רע אז הוא הסיק כך. הם היו הוא ועוד שתיים. הבאתי את חברים שלי, אנחנו היינו 12 איש ופשוט פוצצתי לו את הפנים כפי שלא עשיתי אף פעם. שברתי לו חמש שניים בהערכה גסה. אני לא מבין, למה אנשים כמוהו, בנים של זונות בני זונות, רוצים לריב מכות ? מה יש לך ?

וויתרתי לאנשים כאלו מאז שהתחלתי לצאת לפני חמש-שש שנים אבל זהו, זה הקש ששבר את גב הגמל. מה יש לכם להתחיל לחפש לריב ?! כולנו חיילים, כולנו יוצאים הביתה פעם ב.. וכולנו באים להנות. על דבר כזה קטן היה שווה לאבד את השניים ?

אני ממש עצבני, אני לא מבין מה יש לאנשים הללו. אתה חושב שבן אדם "פרייאר" או אשכנזי אז תוכל לבוא עליו ולשחק אותה ? מגיע לך שאיבדת את החיוך השרמנטי.

יצא לכם גל להיתקל באנשים כאלו ? אני ממש רותח עד עכשיו אני לא רגוע.

אני מאוד מקווה שההודעה שלך לא אמיתית, והיא סוג של נסיון התחכמות לא ברור.

אם היא אמיתית - נו טוב...אני מפחד שתבוא לסגור גם איתי חשבון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

טעות, נא למחוק

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לצערי יצא לי להיתקל באנשים כמוהו פעם או פעמיים וזה ניגמר בלי בלגן משום צד בסופו של דבר, אין ספק שזה היתה חויה מאוד לא נעימה אבל ניגמר

למזלי לא יצא לי להיתקל ב***** כמוך

פורסם

האממ, האם יצא לי להתקל באנשים כאלה? כן, פה ושם.

אבל גם יצא לי להתקל באנשים שברגע שהם שמשתכרים הם נכנסים למוד "טוני מונטנה"(פני צלקת) והם נהיים נוירוטים ואלימים מאוד. וכול זה כמובן מגובה ב-12 חברים, כי אחרת יש סיכון שגם הם חס וחלילה יפגעו, ואז זה כבר לא שווה את זה.

מכיר סוג כזה של אנשים?

פורסם
נשמע לי שהערס המסוכן כאן זה אתה, מגובה ב-12 חברים כמובן.

תיזהר הוא עוד "חם" ושיכור ועם 12 חברים גברים אחד אחד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

במהותנו, אנו חיות להקה. רוב מקרי האלימות המקרית שאינם תוצאה של הגנה עצמית מתבצעים ע"י חבורות, כל פרט בלהקה "מדליק" את השני.

שאלת למה אנשים מחפשים אלימות במועדון? כי בד"כ הם יוצאים בחבורה, אחוז האלכוהול בדם גבוה, הטסטוסטרון בשמיים, המוזיקה מונוטונית וחזקה והאורות מהבהבים. זה משבש לנו "קצת" את גלי המוח. תוסיף לכך את זה שאחוז גבוה מהמבלים יוצאים כדי "להתפרק", עם תוספת של היותך חייל (המבלה את יומו בסביבה מיליטנטית ואגרסיבית) ותקבל בדיוק את מה שקיבלת.

בסביבה הצפופה של המועדון נדבק אליך מישהו. זה קורה, גם כי צפוף וגם כי האלכוהול מקהה את כושר השיפוט. דחפת אותו, ולגלגת עליו. הוא נעלב והגיב באלימות (מילולית). אתה התפוצצת והגבת בלי פרופורציה, כשכל חבריך מגבים אותך (אני מהמר שבלי שהם בכלל יודעים מה התחיל את העניין). בתוך האדרנלין והאלכוהול אתה עוד משוכנע שאתה הקורבן כאן.

אולי כשתתעורר וההאנגאובר יעבור יתחיל תהליך של חרטה. בשבילך, אני ממש מקווה שזה מה שיקרה.

תחשוב טוב טוב עם עצמך האם פעלת נכון לדעתך (כי לדעתי ולדעת רבים אחרים שקוראים כאן ממש לא). מה קרה, פגעו לך בכבוד? מאחל לך אף פעם לא לפגוש את המשוגע ממך, תזכור טוב טוב שתמיד יש לפחות אחד כזה בסביבה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני במקומך הייתי מתקפל ולא מתחיל להתעסק עם אותו בחור. אם היינו מתעסקים עם כול אחד בכביש,במועדון,או ברחוב לאן היינו מגיעים? כמה שזה מחממם,מרגיז ומעצבן עדיף לא להכניס את עצמך למיטה חולה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

...

פשוט פוצצתי לו את הפנים כפי שלא עשיתי אף פעם. שברתי לו חמש שניים בהערכה גסה.

....

אני ממש רותח עד עכשיו אני לא רגוע.

אתה בעיקר נשמע מאוד גאה בעצמך. באת לפה לקבל מחמאות?

:turn-l:
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...