Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי חיפוש ועלו "סבנה" ו "אוטובדק"

"סבנה" נראה לי יותר נוח כי זה ביפו, רציתי לדעת מה עדיף

מוסך רון נשמע לי גם טוב (עם כל החוות דעת הטובות שלו), השאלה האם טיפול במוסך לא מורשה גורע מאחריות (הרכב פחות משנה על הכביש)

תודה מראש.

פורסם

"אוטובדק" ירדו מהותית ברמת השירות והמקצועיות - שמור נפשך משם. משפט זהה תופס גם לגבי המוסך המרכזי של שקודה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מרכז שירות פליקס. לא זול, אבל מקצועי מאוד.

כעיקרון, אתה יכול לטפל אצל רון וזה לא אמור לפגוע באחריות על הרכב. אבל עיקרון לחוד ופרקטיקה לחוד. בפועל, אם וכאשר תזדקק למימוש אחריות אתה עלול להיתקל בחומה של בירוקרטיה שתפעל נגדך. הצדק איתך, אבל לפעמים עדיף להיות חכם ולא להיות צודק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
"אוטובדק" ירדו מהותית ברמת השירות והמקצועיות - שמור נפשך משם. משפט זהה תופס גם לגבי המוסך המרכזי של שקודה.

אני כבר מיתקרב לטיפול 30k לאיפה עברת לטפל ביטי?

how it's like to drive :twisted:

• תוכן חדש...