Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B4 2006

amirmoshe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לשמוע עוד על הרכב מבחינת אמינות, עלויות אחזקה, רמות גימור, מחלות, עלות ביחס למחירון ושוק.

כמובן שכל פרט אחר שעולה בראש יתקבל בברכה.

תודה מראש

משה

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

אהבתי את התגובה מעלי.

אני נוהג 90% מהזמן בעיר ואצלי הצריכה 1-8.5. שזה מה שעוד כמה אנשים שיש להם אותו נרכב בפורום מקבלים.

מה זה בדיוק צמיגים יקרים? זה מאוד תלוי בחברה ובדגם.

ולא אני לא כותב אתזה כי יש לי את הרכב המדובר.

פורסם

היה לי את הרכב שנתיים בליסינג , רכב מעולן בנוי טוב וכיף גדול בנהיגה.

שום תקלה לא הייתה לי נסעתי בו די הרבה קרוב ל60 אלף קילומטר.

החסרון של הרכב:

מושבים אחוריים לא מתקפלים

מושב אחורי צר לשלושה בוגרים

לא חסכוני במיוחד עברתי ממאזה 6 2003 שעשתה 1 ל-10 והירידה הייתה בין 20-30 אחוז

בעיה גדולה צמיגים:

הצמיגים חייבים להיות של אותו יצרן וזו אזהרת יצרן של סובארו (מדבקה על מפתן הדלת)

הצמיגים מאוד יקרים מינימום 1000 ש״ח

פורסם

דוד שלי בדיוק מוכר סובארו B4 2008 שמורה,הרכב עושה 1 ל 8 - 1 ל 9.5,ומחוץ לעיר הוא חסכוני כי יש לו בקרת שיוט אתה שם על 100 ונוסע קבוע בלי לחיצות מיותרות. דוד שלי מוכר את האוטו הנה הקישור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=427698

TOYOTA COROLLA 2006

VW SUPER BEETLE 1303 1973

SUZUKI JIMNY JLX 2006

פורסם
דוד שלי בדיוק מוכר סובארו B4 2008 שמורה,הרכב עושה 1 ל 8 - 1 ל 9.5,ומחוץ לעיר הוא חסכוני כי יש לו בקרת שיוט אתה שם על 100 ונוסע קבוע בלי לחיצות מיותרות. דוד שלי מוכר את האוטו הנה הקישור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=427698

הרכב לאחר מתיחת הפנים בסוף 2006 (אם אני לא טועה בשנה) הוא יותר חסכוני.

TOYOTA COROLLA 2006

VW SUPER BEETLE 1303 1973

SUZUKI JIMNY JLX 2006

פורסם

מבחינת מחלות, הרכב הנ"ל סובל מאיזה משהו עקבי?

גיר +מנוע - נתוני אמינות?

צריכת דלק אני מאמין שזה המון תלוי באופי הנהיגה.

מה לגבי דגמי משנה? איזה רמות גימור קיימות?

עלות צמיגים 1000 ש"ח ליחידה??

תודה על התשובות

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

הרכב של שנת 2006 הוא דגם שלפני מתיחת הפנים.

לאחר מתיחת הפנים היה דגם אחד עד שנת 2008(בערך) עם הפסק של 165,על מנת לחסוך בדלק ובפליטת מזהמיום הורידו את ההספק ל150כ"ס.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

B4 2006 נמכרה עם מנוע המשופר (165 כ"ס) וג'אנטים 17".

מודל 2007 הגיע לאחר מתיחת פנים, מכני דומה עד זהה, חיצונית שינויים קלים ועדכון באיבזור (צ'יינג'ר, קורא MP3, מראות צד מתקפלות חשמלית וכו').

אצל גיסתי, בנסיעה משולבת אך עמוסה (נהיגה לא אגרסיבית) מדובר בסביבות 8-9 ק"מ לליטר (הבדל קטן מהבורה 1.6 שהייתה לפניה). בעבר שהרכב היה אצל אבי והנהיגה הייתה בשעות פחות עמוסות צריכת הדלק נעה יותר באיזור ה1:10-11 ק"מ לליטר.

צמיגים, אכן לא זולים, 215/45/17 מידה "ספורטיבית", יעלו בין 800-1000 ש"ח הצמיג בשביל צמיג איכותי, ואחיזת כביש מ-ע-ו-ל-ה!

המרווח אכן לא מהמצטיינים, איכות החומרים לא יוקרתית, הנוחות לא רעה (אני לא אוהב את המושבים), אבל המנוע הוא פנינה (כוח וצליל), הגיר מעפן ומחירי המשומשות ברצפה!

אם אתה רוצה רכב מנהלים שהוא גם כיפי לנהיגה אז בהחלט מדובר בבחירה נבונה

פורסם

אני לא חושב שהB4 שתיינית באופן חריג ממשפחתומתית בעלת מנוע שני ליטרים אחרים.

בכל מקרה, רכוש את המנוע המעודכן בעל 165 כ"ס, הוא יהיה הרבה יותר חזק, וקצת יותר חסכוני.

פורסם
אהבתי את התגובה מעלי.

אני נוהג 90% מהזמן בעיר ואצלי הצריכה 1-8.5. שזה מה שעוד כמה אנשים שיש להם אותו נרכב בפורום מקבלים.

מה זה בדיוק צמיגים יקרים? זה מאוד תלוי בחברה ובדגם.

ולא אני לא כותב אתזה כי יש לי את הרכב המדובר.

הייתי מגיב בצורה בוטה ,אבל אמנע מכך .כן הצמיגים מאד ! יקרים וכן הרכב שתיין.פרט לכך הרכב מעולה .

נ.ב.

מי אמר לך שאיני מחזיק באותו הרכב בדיוק ?.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

הצמיגים מאוד יקרים אם קונים את הבריגיסטון המקוריים שמגיעים עם הרכב,

אני החלפתי ל TOYO PROXES CT01 לפי דעתי הצמיגים עדיפים על המקוריים מבחינת נוחות ובלימה

לגבי אחיזה לא הגעתי לקצה היכולות עם הבריגיסטון וגם לא עם הטויו ככה שזה לא ממש משנה.

והעלות של הטויו סביב ה 550. לגבי צריכת הדלק המחשב מראה 9.8 ליטר ל 100 ק"מ, נסיעות בעיקר בפקקים מראשון לת"א ובתוך ראשון עצמה, נסיעה דיי רגוע.

אם תלחצו המנוע יהיה שתיין, אין אפס.

לגבי אמינות הרכב דיי אמין, אצלנו מ 2007 ואין משהו חריג, טיפולים קצת יקרים ביחס למשפחתית רגילה אבל בהשוואה למנהלים אני מניח שזה רגיל.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
הייתי מגיב בצורה בוטה ,אבל אמנע מכך .כן הצמיגים מאד ! יקרים וכן הרכב שתיין.פרט לכך הרכב מעולה .

נ.ב.

מי אמר לך שאיני מחזיק באותו הרכב בדיוק ?.

על מה בדיוק אתה רוצה להגיב בצורה בוטה לא הבנתי?

אני רואה אנשים פה כותבים בערך מה שאני כתבתי לגבי הצריכה...

ולגבי הצמיגים, אם אתה קורה לצמיג 17 באזור ה 600 ש"ח יקר אז עזוב חביבי, המינוס היחיד בצמיגים זה שאתה צריך להחליף רביעיה כל פעם כדי שיהיה בלאי זהה.

אם הרכב שלך בנסיעה רגועה בעיר צורך הרבה יותר ממה שציינתי אז תבדוק אותו.

שהיה יום טוב.

• תוכן חדש...