Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי פולקסווגן פולו 97 , 1.6 ידנית.

האמת שהרכב אצלי אפילו שאני מחזיק רכב חברה אבל קשה להיפרד. אתם יודעים איך זה. אז זה נשאר לאישה כזה :-)

הקיצור, שלחתי את הרכב לטיפול 10 אלף אצל חבר. מקוה שזה לא היתה טעות מרה. שילמתי לו רק בעבור החלקים.

הרכב חזר עם בעיה. כל פעם שנוסעים עם מזגן הרכב הרבה פעמים נכבה.

ואני יפרט במדוייק:

אף פעם המזגן לא היטיב במיוחד עם הרכב, תמיד כשהייתי נוסע בלי מזגן ואז מדליק אותו פתאום כל הרכב מתחיל ויברציות, והרכב נותן תחושה של רכב יותר כבד כזה. כאילו בשביל להתחיל לנסוע צריך לתת יותר גז. אבל אף פעם לא נכבה.

עכשיו מה שקורה שבמצב עמידה או במצב נסיעה כשהמנוע לא מתאמץ ממש הטורים "נופלים" והרכב נכבה. האמת שאני מסתדר עם זה, מזהה שהוא הולך לצנוח ונותן קצת גז וזה מסתדר, אבל רעייתי לא ממש בעד וכמעט עשתה תאונה השבוע כאשר זה קרה לה בכיכר מאחרי משאית.

כל מי ששאלתי כולל מישהו שבדק את הרכב אמר שזה בעיה ידועה בפולו וזה בית מצערת.

רציתי לשמוע את חוות דעתכם בבקשה, הצעות אחרות לבעיה אולי, אם זה בית מצערת מה המחיר בערך שלא יסבנו אותי, והאם יש משהו שהטיפול יכל להשפיע, אולי עשו שם משהו לא בסדר?

אל תהססו לפרט, מחכה לתגובות.

• ספונסר פורום
פורסם

אכן נשמע כמו בעיה בבית המצערת למרות שגם יכול להיות דברים אחרים כגון בעיה במפלג .

בכל מקרה צריך לבדוק עם סורק ולראות אם יש תקלות על המצערת כי יתכן שרק ניקוי וכיול יוכלו

לפתור את התקלה .

מצערת מקורית כולל התקנה עולה אצלנו במוסך 1600 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...