Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 1300 סמק

barile2001
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אבא שלי קיבל היתר של נכה לקניית רכב רק עד מנוע 1300 עכשיו יש כמה סוגי מכוניות שעומדות בקריטריונים שאני רוצה ורציתי לדעת מה עדיף והנה ההתלבטות שלי:

golf 1200 getta 1200 polo 1200 audi a1 1200 חשוב לציין שהכסף לא משחק תפקיד ואם אתה מכירים עוד מכוניות מהסוג עם מנוע עד 1300 בבקשה תמליצו

תודה D=

פורסם

כמעט כל קונצרן VAG(אודי,סיאט,סקודה,פולקסוואגן) עושה שימוש במנועים זהים.

יש לכם אפילו את היטי מבית סקודה שאולי עקב היותו מעט גבוהה יותר מהאלטרנטיבות שציינת יאפשר כניסה\יציאה נוחה יותר לאדם עם נכות או בכלל לאדם מבוגר.

מה הרישות שלכם?,כמה נפשות נוסעים ברכב,היכן מרבית הנסועה,כמו שציינו יש המון הבדל ושוני בין ג'טה לבין אודי A1(פלטפורמה של פולו).

פורסם

כשראיתי את הכותרת חשבתי שפותח השרשור מחפש רכב עד 1,300 ש"ח :lol::lol:.

אחרי קריאת השרשור מובן שמדובר ברכב חדש,אך האם אין מגבלת תקציב ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...