Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שמעתי על גניבות שם , אבל תחשוב על המקום

אם זה אחרי שהקניון נסגר , האם יש שומרים בקניון ? אם לא אז זה כבר מסוכן, המגרש שם יחסית גדול ,אם אתה חונה אז עדיף קרוב לרחוב שממנו נכנסים לחניון הפתוח

אבא שלי גר 5 דקות מהקניון , יש לנו רכב עומד שם ונגנבו ממנו חלונות חשמל והרכב נפרץ והדלת עוקמה (סה"כ 2 פריצות)

ביום שישי לדעתי הכי גרוע.

אי אפשר לדעת , אם אתה ממש חייב לחנות שם אז אין מה לעשות אבל אני לא הייתי חונה במידה ואין שומרים שמסתובבים באזור , אני חניתי את הסופר לנסר שלי בהרבה מקומות מפחידים כולל חניון סינמה גלילות המקולל (לרכב אין אימבולייזר אין כלום ורק דורש שיגנבו אותו ,חוץ ממנעול מעאפן להילוכים) , יצא שנשארתי אני ועוד 2-3 מכוניות במגרש ולא גנבו לי את הרכב, ויצא לי לחנות בעוד המון מקומות מפחידים.

אז זה להחלטתך.

Miata ND2

פורסם

איפה , בגלילות ? לא

ולא חניתי אף פעם בלילה בשבעת הכוכבים ככה שאני לא יכול לתת לך דעה מה הולך שם מבחינת אנשים מכוניות ושומרים ...

משהו שנזכרתי, תחנה בתחנת דלק ממול לקניון , אם אני לא טועה היא פועלת 24/7 ויש שם אנשים בדר"כ והיא מוארת והכל , אם יש מקום בצד שים את הרכב ואתה מסודר.

Miata ND2

פורסם

תראה, כעיקרון עכשיו הרמדאן. מה שאומר שבשעות היום לפחות, כמות גניבות הרכב יורדת.

בתחנת דלק של דלק ממול יש סניף דואר שעובד 24 שעות אם אתה מחנה בלילה אתה יכול שם.

בנוסף יש לך את האופציה של התחנת רכבת . היא קרובה לקניון מרחק הליכה. אפשר לחנות בדיוק מול הכניסה. הרכבת עובדת כמעט כל הלילה חוץ מבין 2.5-4.5.

גם בפארק הרצליה יש שמירה כל הלילה ואתה יכול לחנות בדרך העפר ליד הבותקה של השומרים. זה עוד יותר קרוב לקניון.

פורסם

אז אתם ממליצים לי לא לחנות בחניון הפתוח והבפנים של הקניון ?

לעשות סיבובים שם ולחפש חניות בקרבת האיזור?

טוב, זה כבר ברור שהפרנואידה התחילה ולהינות מהסרט לא נראה לי שאני איהנה.

פורסם

כל מקום בשעות הלילה כאשר הוא מתרוקן מאדם הופך להיות יעד.

חניה מבודדת ומרוחקת מאנשים יכולה להיות שטח עבודה מאוד נוח לגנבים.

אף אחד לא מתקרב אפשר לעבד על הרכב ולנטרל כל מנגנון הגנה שיש בו.

ם יש לך אפשרות לנסוע לשכונה/מקום מגורים יד עדיפות לכך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אתה הולך לראות סרט בקניון? אם כן, אין לך מה לחשוש, הרי הקניון לא יהיה ריק.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בדרך כלל בשעות האלה גם בעיר כמו הרצליה החניונים מתרוקנים לגמרי אז זה קצת מפחיד בכל זאת להשאיר רכב בודד, למרות שגם התגובה שלך היא די מוצדקת- אי אפשר לדעת אם יהיה ריק או לא.

פורסם

אני לרוב הולך לראות סרטים בסינמה סיטי (בין אם גלילות בין אם ראשל"צ) בשעות המאוחרות, ואין שום פחד אפילו הקטן ביותר להשאיר את הרכב בחניה שם (ואני מדבר על יציאה מהסרט בסביבות 2 וחצי 3).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם כבר בנושא חניות מסוכנות בהרצליה, אם אתם במרינה אל תחנו מאוחר בחניון התת קרקעי.

מצאתי את עצמי עם דייט נעולים מחוץ לחניה אחרי שהיא נסגרה, בסופו של דבר מצאנו כניסת ספקים שדרכה הגענו להרפתקה אחרת לגמרי- טיול בקניון חשוך ונטוש (למרות שנהננו מזה:wink: ) ומשם לחניון עד שמאבטח מצא אותנו משוטטים ושחרר אותנו...:lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מאור, במקומות שאני לא מכיר אני תמיד שואל עד מתי החניה פתוחה. אחרת סוף הלילה הוא כמקרה שלך, מר.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...