Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, הבחורה אמרה שזה בסדר, הטעות הראשונה הייתה להאמין לה.

אבל גם אם לא, אני אף פעם לא בודק עד מתי החניון פתוח מאחר ואני רגיל לחניונים של ת"א שבהם השומר נמצא עד שהוא ממלא את מספר החניות המצומצם שברשותו וחותך עם השער פתוח.

אבל לך תסתמך על הגיון של שומרי-חניון בת"א ובחורות בדייט ראשון.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
אני לרוב הולך לראות סרטים בסינמה סיטי (בין אם גלילות בין אם ראשל"צ) בשעות המאוחרות, ואין שום פחד אפילו הקטן ביותר להשאיר את הרכב בחניה שם (ואני מדבר על יציאה מהסרט בסביבות 2 וחצי 3).

אני מכיר 2 רכבים שנגנבו מסינמה סיטי גלילות בזמן שצפו בסרט.

פורסם

סינמה סיטי ראשון תמיד אבל תמיד מלא באנשים ואני בטוח שנכון לעכשיו לא נגנבו רכבים משם,כמובן בתנאי שמחנים באזור ולא בקטע שאחרי (איזור החנויות בקומה השנייה או באזור של BIG)

בקשר לקניון שבעת הכוכבים שאתה רוצה לראות שם סרט , אני דווקא חושב שלא יהיה שם כלב כי גם ככה הקולנוע שם מעאפן, אז לא הייתי ממליץ לחנות שם ולא צריך גם לחפש ברחובות סמוכים , כמו שאמרתי לך , לך לתחנת הדלק ממול ותחנה את הרכב שם אפילו באדום לבן ושלום על ישראל , ואל תדאג לרכב בסרט !

אני זוכר את הפעם הראשונה שסיימתי את המלווה והוצאתי את הרכב וחניתי בחניון של נמל תל אביב מעל תחנת האוטובוס , כאילו המקום יועד לגניבות , ממש פחדתי ,אכלנו פיצה ורצנו לרכב.

Miata ND2

פורסם

אושרי אתה הולך לראות סרט?

הכל בסדר. חשבתי שאתה הולך לשים את הרכב ולטוס לחול לכמה ימים :D

בשעות האלה החניון שמור היטב עם מצלמות אבטחה. תחנה במפלס שקרוב להום סנטר ויהיה בסדר. החניון שמור היטב, בני עמי דואגים לזה :D

פורסם
אושרי אתה הולך לראות סרט?

הכל בסדר. חשבתי שאתה הולך לשים את הרכב ולטוס לחול לכמה ימים :D

בשעות האלה החניון שמור היטב עם מצלמות אבטחה. תחנה במפלס שקרוב להום סנטר ויהיה בסדר. החניון שמור היטב, בני עמי דואגים לזה :D

אני חושב שהוא מתכוון לחניה בחוץ כי כך רשם בהודעה הראשונה , אבל אם הוא רוצה בחניון הפנימי אתה צודק ואין מה לפחד כי השומרים נמצאים , תחנה רק קרוב אליהם :)

Miata ND2

פורסם

מה נהיה מהשרשור הזה, הפחדות או הרגעות?אני כבר לא יודע:lol:.

ולא קוראים לי אושרי:twisted:.

אז בקיצור הבנתי שעדיף לא להחנות בחניון אם אני נושק לשעות הלילה ?חד משמעית אתם ממליצים לי? זה ממש חשוב כי אני לא תושב האיזור ואני צריך החלטה אם לבוא ישר לקניון או לחפש אלטרנטיבות אחרות מבחינת חנייה.

עריכה נוספת:

יש שומרים בחניון הפנימי?איך אני אדע עד מתי אני יכול לצאת שלא יהיה פאשלה רצינית?

פורסם

לדעתי לא מסוכן.

נסה להתקשר לקניון או למצוא אותם באינטרנט ולברר עד מתי החניה פתוחה. אולי כל הלילה ?

אם אתה הולך לסרט - תחנה בחניון של הקניון כמו כל עם ישראל. וגם אני בתוכו. בקומה הראשונה שהוצעה אין מקום, כי לקחו אותו לטובת חנויות, יש גם קומה 2-. לא נתקלתי שם בבעיות.

אם צפוייים לך עיסוקים עד השעות הקטנות והחניון נסגר - אפשר לחנות ליד הפארק (בערך 200 מטר צפונה) ובימי הקיץ יש תאורה ופעילות עד מאוחר.

מי שרוצה לגנוב - יגנב, וסביבה הומה לא ממש תרתיע אותו, ממילא רוב האנשים לא איכפת ולא יתערבו אם יראו מישהו מתעסק עם רכב.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

בני עמי נמצאים שם כל הלילה. יש לך 2 יציאות לפחות אם אני לא טועה.

כשאתה מגיע להרצליה משדרות שבעת הכוכבים ופונה לקניון אתה עובר כיכר דו נתיבית ומגיעה לקניון. 100 מ׳ אחריה יש רמזור ובו פניה ישר וימינה. פנה ימינה ותישאר במפלס הזה. החנה את הרכב צמוד לכניסה אל תוך הקניון עצמו - באותו מפלס. צמוד לשם יש את הבותקה שבו בוריס יושב כל הלילה. מהבחינה הזו אין לך מה לדאוג. בימי החופש הגדול יש בשעות הערב לילה תנועה ערה של ילדי עשירים לא מזיקים באיזור זה.

אם אתה מאוד מאוד מאוד פרנואיד - כמו שאמרתי, בתחנת דלק מול הקניון יש מנטה ודואר שעובד כל הלילה. אם תחנה מול הכניסה למנטה או לדואר תוכל להיות יותר מרגוע.

איזה דיון עשינו מחנייה :D

ד״א, איך באמת קוראים לך?

פורסם
סינמה סיטי ראשון תמיד אבל תמיד מלא באנשים ואני בטוח שנכון לעכשיו לא נגנבו רכבים משם,כמובן בתנאי שמחנים באזור ולא בקטע שאחרי (איזור החנויות בקומה השנייה או באזור של BIG)

אם אני לא טועה היה פה בחור שאמר שבאותו יום שקיבל את הרכב מהיבואן, הלך לראות סרט וגנבו לו את הרכב משם.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אנשים, תודה רבה על העזרה.

האמת?שבסופו של דבר חניתי בחניון הפתוח, ולא רק שלא היה ריק היו גם שומרים בתוך הקניון.

עכשיו האישו הרציני זה ש2 ערסים בפג'ו 205 או 306 אדומה רצו לעשות רייסים ופתיחות נגדי ולא עזבו אותי ואת החברים. מיותר לציין שנתתי לו לדהור כשהקורולה עם 110 סוסים שעל פניו קורעת לו את הצורה" נשארה הרבה מאחור". לילה טוב ותודה.

פורסם

טוב, קורולה זה רכב ספורט...

אני כמובן לא מזלזל בחשש שלך מגניבה, אבל לפי כל השאלות חשבתי שמדובר על איזו בימרית מיוחדת ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...