Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד בחינאווי ראשל"צ, ליטר עולה 230.

המחיר של הבלאק משום מה עלה כמעט בכל מקום, אבל אפשר למצוא מציאות, בדרום ת"א או ביפו שמעתי על מקום זול שמוכר, לא זוכר את השם המדוייק אבל מביני עניין בטוח ידעו לתת תשובה מדוייקת.

ירוק בד"כ 350 ש"ח, לא תמצא בליטר, אסור למכור ליטר בארץ כי זה מיובא רק לדיוטי פרי, אני יודע כי עבדתי גם שם במחלקת אלכוהול יותר משנה.

עם האדום אני ממליץ לשטוף תחלונות של הרכב.

עדיף שתקנה FAMOUS GROUSE, עולה פחות ממנו, והרבה, הרבה יותר טעים.

אבל אם אתה צריך אדום כי ביקשו, המחיר שלו נע בד"כ בין 120- 150 לליטר וניתן למצוא כמעט בכל מקום,

אין לי מושג למה, מחירי הג'וני ווקר עלו משום מה.

נ.ב אם אתה צריך עצות לגבי וויסקים איכותיים, אתה מוזמן לשאול אותי גם בפרטי (וכל מי שמעוניין, אני חובב סינגלים מושבע)

Opel Adam S 2017

פורסם

כרגע הירוק במבצע ב"שר המשקאות" - 289 ש"ח. הכי זול שיש (750 מ"ל).

http://mashkaot.co.il/catalog.php?op=cat&id=1060

בשאר הארץ הוא אמור לעלות כרגע 299 ש"ח, אל תשלם יותר מזה.

לא ראיתי למכירה בקבוק של ליטר, למרות שזה קורה מדי פעם

(כן, יש חנויות שקונות מאנשים שעברו בדיוטי-פרי...)

את האדום אפשר להשיג גם בליטר ב-110-120 ש"ח, באחת משלל החנויות ברחוב העלייה בת"א.

יש ב-109 ש"ח לליטר ב"פיופ", ירושלים.

שחור אפשר להשיג ב-199 ש"ח לליטר (שוב, ב"פיופ", אבל לא רק).

יש כרגע ב-165 ש"ח ל-750 מ"ל ב"מבחר המשקאות" (אבן גבירול, ת"א):

- - - - - -

על טעם וריח אין להתווכח:

אני דווקא אוהב את האדום, בניגוד לדעת הרוב,

והוא יותר זול מפיימוס גראוס בכל מקום שחיפשתי.

אופציה טובה נוספת במחירי התחתית האלה: בלנטיינ'ס.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אכן הבלנטיינס בן ז*נה יחסית למחיר.110 שקל היה בחינאווי באיירפורט סיטי.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אכן בעניין של טעם וריח אין מה להתווכח, אבל בלנטיינס ורד לייבל אצל חובבי וויסקי לרוב משמש לערבוב בלבד.

אפילו המאסטר בלנדר של שיבאס שהדריך אותנו בתל אביב מזג שיבאס 12 לתוך קוקטייל :p

יש המון אלטרנטיבות במחירים האלו, יש וויסקי בשם Whyte & Mackay שנמכר גם בבנא משקאות

השם בקושי מוכר בארץ , אבל בצד את כל הוויסקים האלו מבחינת איכות.

http://mashkaot.co.il/%E5%E5%E9%E8_%E0%F0%E3_%EE%F7%E9%E9_12

וויסקי נהדר.

בכל מקרה, אם הרד לייבל חריף לך תתרחק גם מגראנטס, זה יחרוך לך תגרון.

כרגע הירוק במבצע ב"שר המשקאות" - 289 ש"ח. הכי זול שיש (750 מ"ל).

בשאר הארץ הוא אמור לעלות כרגע 299 ש"ח, אל תשלם יותר מזה.

לא ראיתי למכירה בקבוק של ליטר, למרות שזה קורה מדי פעם

(כן, יש חנויות שקונות מאנשים שעברו בדיוטי-פרי...)

אגב, זה מצחיק ומביש שבמדינה שלנו מוכרים DOUBLE BLACK שהוא סה"כ מעושן יותר מהבלאק לייבל הרגיל ובן 12 שנה ובלנדד, וגרין לייבל שהוא פיור מאלט ומורכב מ 4 סינגלים יקרים נמכר באותו המחיר לאותה הכמות.

בדיוטי אגב, דאבל בלאק עולה 55 דולר לליטר, גרין 75 דולר לליטר.

בארץ לא מוכרים גרין ליטר ולא דאבל בלאק ליטר כי זה נמכר רק בדיוטי פרי.

וגרין לייבל הולך להעלם מהדיוטי פרי (גם הגולד אבל זה לא רלוונטי) ובמקומם נכנסים סוגים חדשים של ג'וני משום מה, אז לדעתי שווה לקחת הגרין :)

Opel Adam S 2017

פורסם

נ.ב אם אתה צריך עצות לגבי וויסקים איכותיים, אתה מוזמן לשאול אותי גם בפרטי (וכל מי שמעוניין, אני חובב סינגלים מושבע)

את הג'וני וולקר פלטינום החדש יצא לך לנסות? איך הוא בהשוואה לגולד?

פעם הייתי שותה יותר BLACK, היום אני הרבה יותר אוהב את ה-GOLD.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מבלי להעליב אבל במחירים כאלו כבר לא עדיף לשתות סינגל מאלט ?

לדעתי הטעם בסינגל מאלט הוא הרבה יותר עשיר ומורגש מאשר בלנדד שלפעמים מפציץ אותך. אני אישית לא נהנה לשתות בלנדד ואני שותה אותו כמו תרופה (שלוק גדול ובולע), בניגוד לסינגל מאלט שמתגלגל קצת על הלשון ומפזר טעמים.

אגב, בדיוטי אפשר לקנות ב300 ש"ח לבקבוק של ליטר גלנליווט 18 (!) במקום את הג'וני דרעק הזה.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

לא נעלב בכלל, אתה צודק בהחלט, כל מה שמעבר לגרין זה תמורה בעייתית לכסף -

במחירים האלה יש לך כבר טליסקר, קאול אילה, לפרויג ושאר דברים מעניינים הרבה יותר.

ליאב:

ה-whyte & mackay בגרסת 12 שנה הוא מצוין, ובלינק שהבאת המחיר בכלל פגז.

הגרסה הרגילה (ללא ציון גיל) חורכת לי את הקיבה בצורה שקשה לתאר. :-(

המחיר של הדאבל בלאק מופקע, לא רק פה, אלא בכל העולם.

שים לב! הוא אפילו לא 12 שנה, בניגוד לבלאק הרגיל, אלא צעיר יותר (לא מצוין גיל).

את הגרין באמת כדאי לקנות כל עוד נותר מלאי, הוא ייעלם וחבל.

פורטל:

הכי זול לדאבל בלאק, באותו אתר של שר המשקאות, 289.

באותו מחיר אפשר לקנות קליינליש או טליסקר או דלוויני ועוד כמה, או בקיצור,

דברים הרבה-הרבה-הרבה יותר טובים, בארץ.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תמליץ על משהו ברמה של ירוק ( מאלט )

פורסם

דרך אגב, ראיתי את האדום למכירה בבקבוק של ליטר במחיר 129-139 שקלים בשופרסל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
מבלי להעליב אבל במחירים כאלו כבר לא עדיף לשתות סינגל מאלט ?

לדעתי הטעם בסינגל מאלט הוא הרבה יותר עשיר ומורגש מאשר בלנדד שלפעמים מפציץ אותך. אני אישית לא נהנה לשתות בלנדד ואני שותה אותו כמו תרופה (שלוק גדול ובולע), בניגוד לסינגל מאלט שמתגלגל קצת על הלשון ומפזר טעמים.

אגב, בדיוטי אפשר לקנות ב300 ש"ח לבקבוק של ליטר גלנליווט 18 (!) במקום את הג'וני דרעק הזה.

אני כמוך מסכים לגמרי שעדיף סינגל, אבל בלנדדים אינם רעים אל תגזים :) ישנם בלנדים נחמדים מאוד. (לא שיבאס ואיכס דומה).

אגב, אני מאלו שקנו את הגלנליווט 2 ב 150$ עוד כשעבדתי שם :p

הוויסקי עדיין אצלי בארון, לוגם ממנו באיטיות... (תנסה גם את הכוסות המיוחדות של גלנקאירן מהקריסטל - מעולות).

לא נעלב בכלל, אתה צודק בהחלט, כל מה שמעבר לגרין זה תמורה בעייתית לכסף -

במחירים האלה יש לך כבר טליסקר, קאול אילה, לפרויג ושאר דברים מעניינים הרבה יותר.

ליאב:

ה-whyte & mackay בגרסת 12 שנה הוא מצוין, ובלינק שהבאת המחיר בכלל פגז.

הגרסה הרגילה (ללא ציון גיל) חורכת לי את הקיבה בצורה שקשה לתאר. :-(

המחיר של הדאבל בלאק מופקע, לא רק פה, אלא בכל העולם.

שים לב! הוא אפילו לא 12 שנה, בניגוד לבלאק הרגיל, אלא צעיר יותר (לא מצוין גיל).

את הגרין באמת כדאי לקנות כל עוד נותר מלאי, הוא ייעלם וחבל.

פורטל:

הכי זול לדאבל בלאק, באותו אתר של שר המשקאות, 289.

באותו מחיר אפשר לקנות קליינליש או טליסקר או דלוויני ועוד כמה, או בקיצור,

דברים הרבה-הרבה-הרבה יותר טובים, בארץ.

אני אוהב את הטעם שלך :)

המעושנים הם להיט מטורף (אני בכלל לא מעשן ולא עישנתי אף פעם אבל מת על הטעם המעושן).

הדאבל בלאק הוא אכן 12 שנים (בסדנה שערכו לנו מהדיוטי פרי נאמר לנו ככה ע"י אחד העובדים הישירים של ג'וני ווקר במפעל שלהם, לא ישראלי), אגב הוא פשוט מורכב מבלנדים שונים במעט ויותר מעושנים מה BLACK הרגיל, שעושה אותו יקר יותר (מעושן = יקר יותר)

הנה הסבר קצר ויעיל :)

http://bajoconstruccion.com/jensensliquors/wp-content/uploads/2012/05/Double-Black.jpg

גם תשים לב לפרסומות שלו, מראים 2 תמונות אחת מהן של הבלאק הרגיל, השניה של הדאבל בלאק ולידם הכיתוב

BLACK - ליד הרגיל

BLACKER - ליד הדאבל.

וכל זה כדי שאנשים לא יתבלבלו.

היה כבר איזה לקוח רוסי אחד שטס כל שבוע, קנה את הדאבל בלאק בטעות וחזר אלי בטענה של "מה זה??? מרגיש כאילו אכלתי נקניק! טעם של פסטרמה!" הלך וקנה שיבאס.

לך תבין

ומי שבדיוטי פרי אני תמיד ממליץ לקנות סינגל מאלט נטו, כל השאר לא שווה, גם אמריקאים בארץ במחיר מופקע לעומת ארה"ב.

את הג'וני וולקר פלטינום החדש יצא לך לנסות? איך הוא בהשוואה לגולד?

פעם הייתי שותה יותר BLACK, היום אני הרבה יותר אוהב את ה-GOLD.

במחיר שהוא נמכר (כ 140 דולר) עדיף לקנות כמה סינגלים בני 18 שנה יחד, או אחד בודד שהוא ה Macallan, גרסת ה THE MAKERS EDITION, באריזה אדומה, דומה מאוד לקופסה הירוקה (לא רשום על שני הסוגים שנים), אבל בשום פנים ואופן לא לקנות את הירוק, הוא זוועתי וחבל לי על ה 80 דולר שהוצאתי עליו. חלק מאוד אבל אנמי בטירוף.

ה MAKERS EDITION פשוט אדיר, עלה כשעבדתי שם 140$ בדיוק, היום סביר להניח העלו את המחיר כי ככה זה דיוטי פרי ישראל.

תמונה בשבילך

http://www.proof66.com/images/Macallan-Whisky-Makers-Edition.jpg

תמליץ על משהו ברמה של ירוק ( מאלט )

ברמה של הירוק יש לך את הגלנליווט 15, הרבה יותר איכותי מהירוק, מיושן בחביות לימוזין צרפתיות שבד"כ מיישנים בהן קוניאק משובח ברמה גבוהה, עולה אפילו 3 דולר פחות מהירוק.

יש לך גם את הגלנליווט NADDURA שמיושן בחביות עץ אלון אמריקאיות, מעולה, חזק מעט 46% אם אני לא טועה.

יש לך גם גלנמורנג'י נקטר ד'אור, מיושן בחביות יין קינוח לבן, מתקתק במעט ושווה כל שקל.

יעלה לי עוד מעט עוד קצת הצעות :)

LIVET 15

http://4.bp.blogspot.com/-9_jEFV3Xx7Q/TvvyYBo9jNI/AAAAAAAAAlQ/-34mdgBM99I/s1600/Glenlivet15.jpg

LIVET NADURA 16 שנים בחבית

http://blog.diewhiskybotschaft.de/wp-content/uploads/Glenlivet_Nadurra_by_diewhiskybotschaft1.jpg

דרך אגב, ראיתי את האדום למכירה בבקבוק של ליטר במחיר 129-139 שקלים בשופרסל.

זה המחיר הסטנדרטי שלו בכל מקום כמעט, מעבר לזה זה חזירות. בינינו, הוא גם לא שווה חצי מזה לדעתי.........

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...