Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ש לרכב מסוג מזדה לנטיס 323 שנת 2001. נעצר באמצע נסיעה

משה עמרם
שימו לב! השרשור הזה בן 4104 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם!

יש לרכב מסוג מזדה לנטיס 323 שנת 2001.

בחודשיים האחרונים הרכב פתאום באמצע נסיעה מתחיל לרעוד ואחרי כ-חצי דקה נעצר ומפסיק לנוע.

פשוט הרכב ננעל! לאחר רבע שעה בערך (לפעמים פחות) הרכב פתאום נדלק ונוסע חלק כאילו לא קרה כלום!

אציין כי הרכב הינו שמור מאד, אחרי טסט, מצבר חדש, והק"מ לא גבוה בכלל.

נסעתי למוסך של מזדה ושם לא הצליחו לעלות על הבעיה.

ניסיתי כעצתם לבטל את הקודן אך לאחר שבועיים שוב הרכב נתקע באמצע נסיעה!

כעצת הסוכן של מזדה כשהרכב נתקע שוב הזמנתי גרר ושלחתי אותו תקוע למוסך,

אך שם הוא כבר נדלק ונסע חלק. והם לא מוצאים שום דבר!

בינתיים הרכב נשאר במוסך מזדה כבר יומיים ולא מוצאים כלום!

מה אני עושה? מישהו יודע מה זה יכול להיות? (זה קורה פעם בשבועיים בערך).

תודה רבה על העזרה,

משה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע כמו בעייה באספקת הדלק,

1. נסה לבדוק אם קיימת עלוקה על המשאבת דלק.

2. נסה לבדוק אם כל החיבורים (קונקטורים) של המשאבת דלק תקינים (ולא חרוכים / שרופים).

3. בדוק פילטר דלק אם הוא סתום (סיכוי קל מאוד כי אם הוא היה סתום אז הרכב לא היה מניע בכלל אחרי שהוא היה נכבה).

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני חושב שמדובר בבעייה במשאבת הדלק דווקא. תראה אם מתי שזה קורה ואתה מעביר את הסוויצ' ל ON לפני ההנעה עצמה אם אתה שומע זימזום של שנייה מכיוון משאבת הדלק. אם לא אז המשאבה לא ניכנסת לעבודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף למה שמאור אמר, קשה מאוד לאבחן בעייה אקראית, מה גם שבמוסך מורשה בד"כ העובדים לא כ"כ מקצועיים.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקש במוסך,שיבדקו ספיקת משאבת דלק והאם אין סתימה בצינור אחד או יותר המובילים לטנק הדלק.

במקביל,אסור לשלול תקלה חשמלית רגעית במערכת ההצתה,שיכולה לשגע גם מכונאי עם עור של פיל.

כפי שמאור 30 כבר אמר לך,לצערך מדובר בתקלה,שנדרשים יותר זמן,מאמץ וסבלנות לאבחן אותה וגם לדעתי,אין טעם לנקוט שיטת מצליח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היתה לי פעם כזו תופעה שהתבררה כבעיה בחלק כלשהו במפלג. העסק שם מתחמם ומפסיק לעבוד ואחרי כמה זמן, חוזר לחיים.

הבעיה קרתה בהתחלה לעיתים נדירות ויותר החריפה עם הזמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודש מאוחר יותר...

שלום רב,

יש לי את אותו רכב מאזדה לנטיס 2001 ויש לי את אותה הבעיה. הבעיה מתרחשת כאשר אני נוסע לירושלים בלבד.

הרכב מגמגם ואז נכבה למשך 30 שעה ולאחר מכן עובד כאילו לא קרה כלום.

המוסך שלי אומר שהסבירות שזה הקודן נמוך מאוד. ויכול להיום שזה החיישן "סליל זיזים" או משאבת הדלק.

כמו כן, יש לציין שהחלפתי את סלילי ההצתה וזה לא עזר.

מה דעתכם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4104 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...