Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מדוע שם המוסך שמור במערכת?

אם מה שכתוב נכון - אזי מגיע למי שיחפש באינטרנט את שם המוסך למצוא את הפוסט הזה, וכך טיפול מחפיר יימנע ממנו בעתיד. האם לא זו אחת ממטרות הפורום - לקדם תרבות נהיגה (ושרות במוסכים זה חלק מזה)?

אם מה שכתוב אינו נכון - בעל המוסך יוכל לתבוע את פותח השרשור.

היכן הבעיה?

אין בעיה,

כמו שאמרתי אני מוכן לומר את שם המוסך בה"פ

מאחר והמוסך או נציגו של המוסך או האתר לא ברור לי מי זה כבר אמר את שמו של המוסך

זה כבר ברור לחלוטין.

בברכה,

אשטון שגיב.

מכל מלמדיי השכלתי ....

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
erezari

יש לי חשבונית ממוסך קרן אור בלמס מקריית גת שמיליתי גז בדיוק לפני הנסיעה לאילת.

ואם אני זוכר נכון היה 48 מעלות לפי השלט שעל סוכת המציל ואני נהנהתי לי במזגן העוצמתי של בפאסאט.

ויש לי גם תמונה לתיעוד שמיד תעלה. ואני מוכן לצלם את עמוד הפייסבוק שלי עם תאריך ושעה.

.

תיקון טעות למען ההגינות:

מילוי הגז נעשה בארי-קאר בקריית גת.

בברכה,

אשטון שגיב.

מכל מלמדיי השכלתי ....

פורסם

תלך למוסך רון ויחזור האמון של במוסכים. אין פה שמץ של הגזמה/ציניות, לילה טוב.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
תגובה לתלונתו של שגיב כנגד מוסך היהלום באשקלון בהנהלת שלום

1. מדוע לא ציינת בראשית תלונתך כי הרכב הגיע בגרר מקרית גת, גם שם יש לנו מוסך שמטפל ברכבים, האם הוא לא הסכים לקבל אותך לטיפול

2. מה ההגיון לשלוח רכב מקרית גת לאשקלון, לפי מיטב הבנתי וכפי שהרכב נראה, אין מוסך באיזור מגוריך שהיה מוכן לקבל לטיפול את רכבך עקב הזנחה.

3. רכבך הגיע למוסך עם תקלות נוספות כגון: נוריות דולקות, מזגן לא עובד, תאונה במגן קידמי, תאונה בכנף, תא כפפות שבור, חוטי נורה קידמית גלויים ומחוברים בעזרת אילתור וכיוצא בזה, יתכן כי זו הסיבה שרכבך הגיע בגרר וברח מזכרונך כיצד הגעת למוסך, ללא מיים ברדיאטור.

4. שכחת לציין כי ביקשת לבצע שטיפת מנוע והושקע זמן של שעה להביא את המנוע למצב שניתן בכלל לראותו, דבר המעיד על תחזוקת המנוע והרכב בכלל.

5. ברחת מהמוסך ללא גמר תשלום, דבר המעיד על התנהלותך ובנוסף מדוע לא ציינת את שם המוסך שביצעת בו טיפול

6. המחיר אותו היית אמור לשלם למוסך הינו המחיר המפורסם באתר, נקודה המוכיחה על יושרו של בעל המוסך.

7. מוסך היהלום באשקלון ביצע עשרות טיפולים במשך שנה ללא תלונה של אף לקוח, ההיפך הוא הנכון מכתבי תודה מעשרות לקוחות שלנו ברחבי הארץ על הטיפול המסור, ההוזלה באחזקת הרכב. עצם ריצתך לפרסם את המקרה ללא פנייתך אלינו לבירור מוכיח על נסיונך לברוח מתשלום .

8. המוסך בהרכב חסר של עובדים עקב צום הרמאדן היה צריך לשלוח אותך לביתך ולקרוא לך עם גמר הטיפול ולא לעמוד ליד הרכב ולצפות בארוחת הצהרים של המוסכניק

9. במידה והיית פונה אלינו תוך כדי הטיפול נציגנו בשם נחום היה מגיע למוסך לבדוק תלונתך ולטפל בה במקום, לפני בריחתך מהמוסך מבלי ששילמת את יתרת התשלום כמתבקש.

לסיכום מחירון המוסכים ביחד עם רשת המוסכים עושים ככל שניתן להוזיל את עלות התיקון ללקוח הפרטי

מה הקשר לתא כפפות שבור ותאונה בכנף?

עדין לא שמעתי על תא כפפות תקין שמוסיף כוחות סוס.

אני לא מכיר לא את פותח השרשור ולא את הנציג שנשלח מטעם המוסך, אבל מוסך שעובד עם "מוצרים" (שמן ונוזל קרור) שפורסמו למעלה מעיד על בדיוק על רמת האיכות של המקום.

אותי מסקרן כמה פותח השרשור חוייב עבור ה"שמן" וה"נוזל קירור" ???

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

אחרי שקראתי עשרות שרשורי מוסכים דומים (ושונים) שאלה אחת נשארת , איך לעזאזל עדיין יש במדינה עוד מוסכים חות ממוסך רון? אנשים לא לומדים?

אמנם אני כרגע לא נמצא בארץ, אבל אני יודע בוודאות שמהיום שאני אחזור, כל טיפול יעשה אצל רון. חד וחלק. ולא משנה איפה אני אגור.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אנחנו מחזיקים 3 רכבים חליפיים במוסך ונוכל לספק לך רכב כך שתוכל להשאיר את שלך ולהמשיך לעבודה .

בוקר טוב לכולם,

ביום חמישי אני או מי מטעמי יגיע עם הרכב למוסך רון,

אני מקווה שזה יהיה על הגרר ולא בנסיעה לאור חוות הדעת פה על המוצרים שיש לי בתוך המנוע.

אחלו לי בהצלחה,

עדכונים בהמשך.

ושוב תודה לכולם אני מאוד מעריך את זה,

להבא אני לא עושה צעד אחד בנושא הרכב מבלי לעבור בקארספורום לפני...:-)

שיהיה יום קריר לכולם.

בברכה,

אשטון שגיב.

מכל מלמדיי השכלתי ....

פורסם

קראתי מס' פעמים את השרשור בעיקר את התלונה הראשונה ומס' תהיות קופצות :

א. הגעה עם גרר בלי לציין פרט כזה מהותי

ב. מע' המיזוג טופלה לאחרונה (בריחת גז). מי אמר שאין דליפה ושוב ברח הגז.

ג. הלקוח קונה רצועות. קצת מוזר

ד. הלקוח מראה ידע מסויים ומתעקש על החלפת מחזירי שמן

ה. פרטים חשובים לא מתוארים ע"י הלקוח כגון, כמה זמן הרכב ברשותו, היסטורית טיפולים של הרכב וכו'

ו. בהנחה שבפעם הראשונה לא ידע לאיזה "רמת" מוסך הגיע, איך חזר בשנית לביצוע הטיימניג ?

אם הייתי צריך להמר מה קרה פה, הייתי אומר,

רכב מוזנח שנרכש לאחרונה, בעל הרכב מחפש לחסוך ומחפש מוסך זול (כמעט מוסך מדרכה).

בעל הרכב בעל ידע בסיסי ומתערב בעבודת המוסך. אולי אפילו מגדיר שימוש במוצרים מתכלים זולים.

בקיצור, סיפור לא תמים כול כך. אפילו דווקא יותר נוטה להאמין (דבר שלא אופייני לי) לתגובת המוסכניק.

רענן

פורסם
קראתי מס' פעמים את השרשור בעיקר את התלונה הראשונה ומס' תהיות קופצות :

א. הגעה עם גרר בלי לציין פרט כזה מהותי

ב. מע' המיזוג טופלה לאחרונה (בריחת גז). מי אמר שאין דליפה ושוב ברח הגז.

ג. הלקוח קונה רצועות. קצת מוזר

ד. הלקוח מראה ידע מסויים ומתעקש על החלפת מחזירי שמן

ה. פרטים חשובים לא מתוארים ע"י הלקוח כגון, כמה זמן הרכב ברשותו, היסטורית טיפולים של הרכב וכו'

ו. בהנחה שבפעם הראשונה לא ידע לאיזה "רמת" מוסך הגיע, איך חזר בשנית לביצוע הטיימניג ?

אם הייתי צריך להמר מה קרה פה, הייתי אומר,

רכב מוזנח שנרכש לאחרונה, בעל הרכב מחפש לחסוך ומחפש מוסך זול (כמעט מוסך מדרכה).

בעל הרכב בעל ידע בסיסי ומתערב בעבודת המוסך. אולי אפילו מגדיר שימוש במוצרים מתכלים זולים.

בקיצור, סיפור לא תמים כול כך. אפילו דווקא יותר נוטה להאמין (דבר שלא אופייני לי) לתגובת המוסכניק.

רענן

רענן ידידי..

אשמח לשתף אותך בשיקוליי ולהגיב לטענותיך,

א. ההגעה למוסך הייתה על גרר כי היה צינור שניקרע - מה הקשר לזה שהאוטו לא סוחב?

אוטו חזר מאילת ועלה עליות של 45 מעלות לערך בחזרה דרך מצפה.

היום האוטו לא מצליח לעלות על פס האטה.

מה הקשר לזה שדולקות לי נוריות בלוח שעונים?

מה הקשר לזה שאין לי מזגן?

ב. מערכת המיזוג פועלת היטב אחרי שביקרתי במוסך בלמס קרן אור ביום שלישי (אתמול)

ולא מילאו שם גז ואין כל בריחה של גז כי אם אני מניע את האוטו עכשיו אנחנו יכולים לשבת ולהנות מהקירור שלו בכיף שלנו.

אני אפילו מזמין אותך לשבת יחד איתי במזגן.

ג. הלקוח קונה רצועות - אני אסביר לך למה,

עצם העובדה שצילמתי בזמן הטיפול את המים והשמן עורר את חשדי כי בעל המוסך טען שזה תוצרת גרמניה.

אז אמרי כדי להשתיק את מצפוני אני יעלה לפה את התמונות בסוף הטיפול כדי לקבל חוות דעת.

העדפתי לקנות בעצמי כדי לראות ולדעת מה אני מקבל והוא לא יקנה רצועות תוצרת XXX וירכיב לי באוטו.

יש לציין שקניית הרצועות בוצעה ביום שני בבוקר (יש לי חשבונית להוכחה) ז"א האוטו במוסך מפורק וזה לא שיש לי את האופציה לקחת את ההרכב וללכת למקום אחר.

ד. מצורף מסמך של מהות הטיפול, אין לי כל ידע ברצועות או במחזירי שמן ואין לי מושג מה תפקידן.

לפי המפרט של הטיפול היה צריך להחליף מחזירי שמן. נקודה סוף.

שיקול הדעת של בעל המוסך לא באה בחשבון בכלל כי התמחור של הטיפול הוא עם מחזירי שמן.

ה. הרכב אצלי כחודש וחצי ואין הסטוריית טיפולים ולכן דרשתי לבצע החלפת רצועה כדי להשקיט את הנפש שלי.

למרות שאחרי פירוק הרצועה ניתן היה לראות שמצבה מצויין.

ו. ביצעתי במוסך הזה טיפול אך ורק פעם אחת ז"א שלא חזרתי בשנית .

טיפול האחד ויחיד הזה התארך על פני 3 ימים בגלל בעיות כוח אדם של המוסך ולא שלי.

הרכב שלי נכנס למוסך ביום רביעי והיה צריך לצאת ביום רביעי תקין לחלוטין.

טיפול 120000 כולל בתוכו טיימינג

החלפת השמנים ונוזלי הקירור והפילטרים בוצעו ביום רביעי

והטיימינג בוצע ביום ראשון ושני ולמרות שזה בוצע ב 3 ימים נפרדים זה היה אך ורק טיפול אחד ויחיד.

כולנו פה יודעים ומרגישים שקשה למצוא מוסך אמין ושלא מחפש לעשות עלייך קופה אלא מתקן באמת מה שהיה תקול

ולכן בדקתי באתר WINWIN ולפי ההמלצה שלהם בחרתי מוסך הנחתי שאם הם ממליצים אז המוסך ישר כמו סרגל.

ונכון שההצעה דרך האתר הייתה הכי זולה.

אני לא הגדרתי שימוש במוצרים זולים מסיבה אחת למה לי לשים מוצרים זולים כאשר המחיר קבוע וידוע מראש?

מה גם שבדף שהעברתי לבעל המוסך על מהות הטיפול ואיזה שמן ומים צריך להכניס למערכת.

(העמוד המצורף פה) הכל היה רשום.

בעל המוסך טען שגם המים וגם שמן הם הטובים ביותר שיש ולכם הוא הכניס אותם למערכת מה שמסתבר כלא נכון

לאור תגובת החברים פה.

לידיעת כולם:

לפי האתר הזה בחרתי את המוסך : http://driver.winwin.co.il/

לדעתי כדי שתקרא שוב את השירשורים של מה שרשמתי ורשמו כולם.

אני מניח שהתייחסתי לכל מה שטענת כלפיי.

במידה ולא אשמח לקבל ולענות על כל טענה שלך כלפי.

תראה לי איזה לקוח שולף 1500 ש"ח עוד לפני שהורם מכסה מנוע של הרכב?

מחירון טיפולים ל פולקסווגן פאסאט - טיפול לרכב עם דרייבר _ WINWIN.pdf

בברכה,

אשטון שגיב.

מכל מלמדיי השכלתי ....

פורסם

raanan, קרא שוב את הרשום בהודעה הראשונה, אני קראתי ואני לא מסכים עם ההימור שלך:

*ערכתי קצת אחרי התגובה של בעל הרכב*

1. אל תמהר לשפוט, לא כל מוסך מחזיק את החלקים אצלו ולרוב הוא מזמין את החלקים המתאימים מחנות חלפים. לעיתים יש מוסכים שדורשים שאת התשלום עבור החלפים (ולפעמים הכולל) הלקוח יבצע בחנות החלפים. אני מניח שיש להם הסכם לגבייה וקיזוז עלויות כמו סליקה באשראי קבלות וכו'.

2. כל דרדק בפורום הזה שיחפש על טיימינג ימצא שישנם ההמלצות להחליף חלקים נוספים בעת ביצוע עבודות יקרות כגון קלאץ' ומחזירי שמן בהורדת גיר ובמקרה מחזירי שמן בעת ביצוע טיימינג שים לב שהלקוח הצטער שלא הוחלפו גם רצועות האביזרים "על הדרך" כי הוא לא ביקש. במקרה שלו הוא פשוט חיפש פירוט ומצא.

3. לפי ההודעה הראשונה הוא ביצע טיפול ועד כאן הכל היה בסדר האוטו הונע ונסע, רק אחרי הטיימינג החלו הבעיות.

4. שוב לפי ההודעה הראשונה התצוגה של בקרת האקלים לא עובדת, אין קשר לגז (יתכן וחסר/ברח) אך פה הוא מתלונן על הבקרה.

5. אכן, להגיע על גרר זה פרט חשוב, כמו גם היסטורית הטיפולים וותק אצל הבעלים. אני רואה שהוא כבר פירט.

ובנימה אישית, כבר ראיתי בעיני מוסכים שמתנהגים בצורה שהוא תיאר, לקחת את הרכב לסידורים פרטיים, לעגל פינות ולחסוך בחלפים ולבסוף לחייב כמו מוסך מורשה פרארי. זה לא חדש ולא מפתיע, השמן ונוזל הקירור מעידים לפחות מה הגישה בנושא החלפים. שאר הפרטים פחות ברורים.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

כולנו פה יודעים ומרגישים שקשה למצוא מוסך אמין ושלא מחפש לעשות עלייך קופה אלא מתקן באמת מה שהיה תקול

ולכן בדקתי באתר WINWIN ולפי ההמלצה שלהם בחרתי מוסך הנחתי שאם הם ממליצים אז המוסך ישר כמו סרגל.

לידיעת כולם:

אני לא אכנס כאן למי צודק או מי לא צודק (כי התנהלות שני הצדדים נראית לי לוקה בחסר), אבל לא ככה בוחרים מוסך. נפלת בפח של עולם השיווק הוירטואלי. מי שמשלם כסף - ממליצים עליו. זו שיטה מסריחה אבל ככה זה עובד, אין מה לעשות.

את הדעות הטובות ביותר תשמע מ"מביני עניין", חברים קרובים או פורום באינטרנט, לא רק בתחום הרכב. "אכלת אותה" בטיפול יקר ורשלני (לכאורה) אבל אני בטוח שלמדת מזה שיעור חשוב לחיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה מה שקורה שמנסים לחסוך בכסף על מוסך שירות וללכת לחאפרים

אז נדפקת פעם אחת, לך למוסך השירות של היבואן ותעשה את הטיפול נכון !!!

פורסם

לדעתי אחת השיקולים המרכזיים בקניית רכב הוא המוסך שאליו לוקחים לטיפול, כל מותג והמוסך שלו.

למרות שלפעמים כואב בכיס, זה כלום לעומת הכוויה שמקבלים ממוסך "מקצועי" שמציע מחיר זול יותר.

יש מישפט לזה: "אני לא מספיק עשיר בכדי ליקנות משהו זול"

והאם המוסך המדובר יש מחוצה לו הרבה צפרדעים ומכולות אשפה? והוא מבפנים צבוע לבן וניראה מסודר מידי ונקי עקב חוסר פעילות?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
רענן ידידי..

אשמח לשתף אותך בשיקוליי ולהגיב לטענותיך,

א. ההגעה למוסך הייתה על גרר כי היה צינור שניקרע - מה הקשר לזה שהאוטו לא סוחב?

אוטו חזר מאילת ועלה עליות של 45 מעלות לערך בחזרה דרך מצפה.

היום האוטו לא מצליח לעלות על פס האטה.

מה הקשר לזה שדולקות לי נוריות בלוח שעונים?

מה הקשר לזה שאין לי מזגן?

ב. מערכת המיזוג פועלת היטב אחרי שביקרתי במוסך בלמס קרן אור ביום שלישי (אתמול)

ולא מילאו שם גז ואין כל בריחה של גז כי אם אני מניע את האוטו עכשיו אנחנו יכולים לשבת ולהנות מהקירור שלו בכיף שלנו.

אני אפילו מזמין אותך לשבת יחד איתי במזגן.

ג. הלקוח קונה רצועות - אני אסביר לך למה,

עצם העובדה שצילמתי בזמן הטיפול את המים והשמן עורר את חשדי כי בעל המוסך טען שזה תוצרת גרמניה.

אז אמרי כדי להשתיק את מצפוני אני יעלה לפה את התמונות בסוף הטיפול כדי לקבל חוות דעת.

העדפתי לקנות בעצמי כדי לראות ולדעת מה אני מקבל והוא לא יקנה רצועות תוצרת XXX וירכיב לי באוטו.

יש לציין שקניית הרצועות בוצעה ביום שני בבוקר (יש לי חשבונית להוכחה) ז"א האוטו במוסך מפורק וזה לא שיש לי את האופציה לקחת את ההרכב וללכת למקום אחר.

ד. מצורף מסמך של מהות הטיפול, אין לי כל ידע ברצועות או במחזירי שמן ואין לי מושג מה תפקידן.

לפי המפרט של הטיפול היה צריך להחליף מחזירי שמן. נקודה סוף.

שיקול הדעת של בעל המוסך לא באה בחשבון בכלל כי התמחור של הטיפול הוא עם מחזירי שמן.

ה. הרכב אצלי כחודש וחצי ואין הסטוריית טיפולים ולכן דרשתי לבצע החלפת רצועה כדי להשקיט את הנפש שלי.

למרות שאחרי פירוק הרצועה ניתן היה לראות שמצבה מצויין.

ו. ביצעתי במוסך הזה טיפול אך ורק פעם אחת ז"א שלא חזרתי בשנית .

טיפול האחד ויחיד הזה התארך על פני 3 ימים בגלל בעיות כוח אדם של המוסך ולא שלי.

הרכב שלי נכנס למוסך ביום רביעי והיה צריך לצאת ביום רביעי תקין לחלוטין.

טיפול 120000 כולל בתוכו טיימינג

החלפת השמנים ונוזלי הקירור והפילטרים בוצעו ביום רביעי

והטיימינג בוצע ביום ראשון ושני ולמרות שזה בוצע ב 3 ימים נפרדים זה היה אך ורק טיפול אחד ויחיד.

אני לא הגדרתי שימוש במוצרים זולים מסיבה אחת למה לי לשים מוצרים זולים כאשר המחיר קבוע וידוע מראש?

מה גם שבדף שהעברתי לבעל המוסך על מהות הטיפול ואיזה שמן ומים צריך להכניס למערכת.

(העמוד המצורף פה) הכל היה רשום.

בעל המוסך טען שגם המים וגם שמן הם הטובים ביותר שיש ולכם הוא הכניס אותם למערכת מה שמסתבר כלא נכון

לאור תגובת החברים פה.

לידיעת כולם:

לדעתי כדי שתקרא שוב את השירשורים של מה שרשמתי ורשמו כולם.

אני מניח שהתייחסתי לכל מה שטענת כלפיי.

במידה ולא אשמח לקבל ולענות על כל טענה שלך כלפי.

תראה לי איזה לקוח שולף 1500 ש"ח עוד לפני שהורם מכסה מנוע של הרכב?

טוב שגיב (מקווה שזה שמך ולא סתם כינוי כשנרשמת לאתר. בכול מקרה, מן הנימוס לחתום בשם בסיום כול הודעה),

הפתעת אותי עם האתר הזה שנקרא דרייבר. אבל,

במהות לא השתנה הרבה וכמעט לא סתרת את ההימור שלי (רכב שנרכש לאחרונה, חיפוש מוסך זול וכו ...).

יתרה מכך, להערכתי זה רכב אולי ראשון שלך. כנראה גם בחור צעיר (הלוואי עלי) שעדיין תמים בתחום זה (וזה גם תכונה טובה! "ונוח היה איש תמים ..." ).

פשוט כי, אתרים כמו זה שהעלת הם בד"כ אתרים ממומנים ע"י אותם מוסכים שהם מפנים אליהם.

אם תרצה גם יפנו אליך (תמורת תשלום כמובן) ...

זה קשה לברור את המוץ מהתבן בעידן האינטרנט. אבל עם קצת "חפירה" אפשר ללמוד/לדעת הרבה.

לעצם העניין, התקלות שאתה מציין אינם אמורות להיות קשורות למהות העבודה שבוצעה (למעט תקלת סחיבה שיכולה לנבוע מטיימינג לא נכון - קפיצת שן/יים ).

יתכן שבאמת המוסך פגע במשהו ואפילו הוא לא יודע במה.

על כן, למרות ההפסד הכספי, ממליץ לך להעביר הרכב למוסך שמתמחה ברכב הנ"ל.

אחרת המוסך שטיפלת בו יחפש התקלה בשיטת "ניסוי ותעייה" שעלולה לגרום נזקים נוספים.

בהצלחה

רענן

פורסם
טוב שגיב (מקווה שזה שמך ולא סתם כינוי כשנרשמת לאתר. בכול מקרה, מן הנימוס לחתום בשם בסיום כול הודעה),

הפתעת אותי עם האתר הזה שנקרא דרייבר. אבל,

במהות לא השתנה הרבה וכמעט לא סתרת את ההימור שלי (רכב שנרכש לאחרונה, חיפוש מוסך זול וכו ...).

יתרה מכך, להערכתי זה רכב אולי ראשון שלך. כנראה גם בחור צעיר (הלוואי עלי) שעדיין תמים בתחום זה (וזה גם תכונה טובה! "ונוח היה איש תמים ..." ).

פשוט כי, אתרים כמו זה שהעלת הם בד"כ אתרים ממומנים ע"י אותם מוסכים שהם מפנים אליהם.

אם תרצה גם יפנו אליך (תמורת תשלום כמובן) ...

זה קשה לברור את המוץ מהתבן בעידן האינטרנט. אבל עם קצת "חפירה" אפשר ללמוד/לדעת הרבה.

לעצם העניין, התקלות שאתה מציין אינם אמורות להיות קשורות למהות העבודה שבוצעה (למעט תקלת סחיבה שיכולה לנבוע מטיימינג לא נכון - קפיצת שן/יים ).

יתכן שבאמת המוסך פגע במשהו ואפילו הוא לא יודע במה.

על כן, למרות ההפסד הכספי, ממליץ לך להעביר הרכב למוסך שמתמחה ברכב הנ"ל.

אחרת המוסך שטיפלת בו יחפש התקלה בשיטת "ניסוי ותעייה" שעלולה לגרום נזקים נוספים.

בהצלחה

רענן

שלום רענן,

זה אכן שמי האמיתי - שגיב.

החזקתי עד כה 4 רכבים ישנים ופשוטים יחסית של היצרן פיאט.

גם לפיאט בראבו האחרונה עשיתי טיימינג ומשאבת מים אחרי שרכשתי אותה כי לא ידעתי גם אז מתי עשו טיימינג.

הטיפול בוצע במוסך ויקטור בקריית גת(והייתי ממרוצה מאוד) באמת מוסך מוצלח.

שכשקיבלתי את הפאסאט כולם אמרו טיפולים יקרים חלקים יקרים וכו אז חיפשתי סדר גודל של מחיר ונפלתי על דרייבר.

אכן לפי המלצת החברים כאן ולפי תגובתו המהירה של מוסך רון האוטו שלי יהיה בדרך לשם מחר ב 07:30 בבוקר.

למוסך ה"מקצוע" שטיפל לי באוטו אני כבר לעולם לא אכנס.

צעיר זה עיניין יחסי אני בן 29. :-)

טעות עשיתי שלא בדקתי פה בפורום לפני ואת הנזק אני כבר מרגיש בכיס.

יותר מאוחר אני אטפל בנושא החתימה שלי אז לבנתיים

בברכה,

אשטמקר שגיב

בברכה,

אשטון שגיב.

מכל מלמדיי השכלתי ....

פורסם

צעיר זה עיניין יחסי אני בן 29. :-)

אך מתגעגע לגיל הזה שעוד היו הרבה שערות על הפדחת ...

בהצלחה ונקווה שהתקלה תאותר ותתוקן מהר במינמום עלויות.

נשמח אם תעדכן מה היו הממצאים וכיצד נפתרה התקלה.

רענן

• תוכן חדש...