Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוייה רעה מאוד במוסך שהולכת ככל הניראה לעלות לי ביוקר.

Sagiv2100
שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב חברים,

רציתי לשתף אתכם בחוויה רעה מאוד במוסך XXXXX באשקלון ( השם שמור במערכת - מי שמעוניין יקבל אותו בה"פ)

שאליו הגעתי דרך דרייבר שבאתר WINWIN

הגעתי למוסך על מנת לבצע טיפול 120,000

לרכב מסוג פאסאט 2002 TDI 130 כ"ס

הטיפול כלל:

שמן מנוע חצי סינטטי

מסנן שמן מנוע

מסנן אוויר למזגן

מסנן אוויר

נוזל בלמים

מסנן סולר

רצועת תזמון (טימינג) כולל מותח לרצועה, מחזירי שמן קדמיים

בדיקת חגורות הפעלה במנוע (אלטרנטור, הגה כוח/מזגן)

בדיקת נזילות

בדיקת בלמים

נוזל תיבת הילוכים - החלפה במוסך היבואן בלבד

הגעתי למוסך ביום רביעי האחרון

בשעות הבוקר.

מנהל המוסך (והעובד היחידי במוסך) החל לעבוד על הרכב הוחלפו רוב החלפים (ממה שהספקתי לראות)

ונותר רק הטיימיניג

לאחר מכן הוא הניע את האוטו ועשה סיבוב כדי לוודא שהכל תקין.

ואפילו הדליק מזגן (בהמשך תבינו למה פרט זה חשוב כ"כ) וחזר עם ארוחת הצהריים שלו - בורקסים.

מה גם שהוא החליט לעשות שטיפה למנוע ולחייב אותי מבלי להודיע לי.

לאחר מכן אחרי שאני מתייבש במוסך שעתיים מסתבר שהוא מעסיק מוסכניקים ממוסכים אחרים שאחרי יום עבודה באים לעבוד אצלו כפרי לאנסרים ועל האוטו שלי שנותר לעשות לו טיימינג אמור לבוא מוסכניק ולעשות זאת.

הדבר הגרוע ביותר שהמוסכניק לא הגיע בסוף ושרפתי יום עבודה שלם וכל העבודה לא בוצעה.

חזרתי למוסך יום ראשון שלאחר מכן בשעה 15:30 כפי שסיכמתי עם בעל המוסך.

המוסכניק הגיע ב 16:30 כמובן שבשעה זו כל חנויות החלפים סגורות

מה גם שלדעתי בעל מקצוע אמיתי יכול היה לומר לי שרצוי ואף מומלץ להחליף עוד 2 רצועות של האלטרנטור והמאוורר כי אם כבר פותחים ומחליפים טיימינג אז עוד 100 ש"ח על רצועות חדשות - ניחא.

בכל אופן לא נאמר לי דבר על הרצועות הנ"ל

כמו כן גם תושבת מנוע הייתה גמורה אך בשעה 18:00 אין אצל מי לקנות.

נאלצתי להשאיר את האוטו במוסך לילה מפורק למרות שניסיתי להמנע מזה כי האוטו זה העבודה שלי.

יום שני קניתי את 2 רצועות נוספת ותושבת מנוע

והבאתי אותם למוסך בבוקר.

כמובן שהמוסכניק פרילאנסר הגיע רק ב 16:30.

הרכיב את הכל והכל ניראה טוב ויפה.

מה רק שלפי המפרט של העבודה הוא היה צריך להחליף מחזירי שמן ואותם הוא לא החליף ( כנראה מפאת חיסכון בעלויות)

וכשנדרש להסבר הוא טוען כי זה נתון לשיקול דעתו ואם צריך הוא מחליף ואם לא אז לא.

כמובן שהתעקשתי, שאם פותחים את הטיימינג מחליפים גם מחזירי שמן מה גם שזה חלק ממפרט העבודה ואינו נתון לשיקול דעת וגם אם כן יש להתייעץ עם הלקוח. מאחר והוא זה שמשלם.

בכל אופן ...

הסתבר שאני בא להניע ופתאום המזגן אינו עובד.

והכוונה היא שתצוגה של המזגן בתוך הרכב כלל וכלל לא נדלקת ובנוסף גם מנורת הABS דלוקה ולא נכבת וגם המנורת אזהרה עם החץ האליפטי והמשולש(מי שמכיר את הלוח שעונים של הפאסאט בטוח יודע למה התכוונתי) דלוקה ולא נכבת.

בנוסף האוטו אומנם נוסע אך אינו סוחב. לפי שהוכנס האוטו למוסך שלוחצים על הגז היו מרגישים את דחיפה בגב.

ועכשיו כלום, האוטו נוסע אבל לא מרגישים שיש כוח.

לפני שהוצאתי את האוטו מהמוסך אמרתי לו שיסדר לי את התקלות שנגרמו בעקבות התיקון הלקוי שלו. הוא ניסה לבדוק איפה יש חוט משוחרר או משהו בסגנון שיכול לגרום למזגן בכלל לא לעבוד. ומה גרם למנורות אזהרה להדלק.

ולחשוב שהכנסתי את האוטו תקין לחלוטין לטיפול רק מאחר ולא ידעתי מתי לאחרונה בוצע לרכב טיימינג על מנת להיות בראש שקט.

גם בעל המוסך וגם המוסכניק פרילאנסר ניסו לטפל בזה ולא הצליחו וקבעו רק חשמלאי.

ז"א אני צריך לשלם עוד לחשמלאי רכב.

לא רק זה ובעוד חוצפתו הוא אומר לי: "אני לא זוכר שנסעתי באוטו שלך עם מזגן.. אני לא שם לב לדברים כאלו"

ואחרי זה עוד דרש ממני תשלום. ובמידה שחשמלאי שהוא ישלח אותי אליו יגיד שזה בגללו אז הוא יחזיר לי כסף,

אמרתי שאותי זה לא מעניין הרכב יוצא מהמוסך יותר מקולקל ממה שהוא נכנס.

ואני אקח את האוטו לחשמלאי וכמה שיעלה יקוזז מהיתרה שאני חייב לו.

יש לציין שעוד לפני שהוא התחיל לעבוד נתתי מקדמה של 1500 ש"ח שעליה קיבלתי חשבונית מס.

ו560 ש"ח נוספים ביום ראשון בצהריים שעליהם הוא לא היה מוכן להוציא לי לא קבלה ולא חשבונית.

מה גם שהוא ניסה בגופו לתת לי להוציא את האוטו מהמוסך וכאשר הבין שאני יוציא את האוטו הוא איים כי יזמין משטרה,

מאחר ולא שילמתי.

זה הסיפור בקצרה, ומיותר לציין כי אחרי 3 ימים - :cry: :cry: אני על סף ייאוש!

עכשיו לשאלותיי:

1. אני צריך המלצה למוסך/חשמלאי רכב טוב ואמין בקריית גת.

2. מה עושים עם הסחיבה של הרכב? למה זה קורה?

3. מה עושים עם המנורות שנדלקו?

4. מה עושים עם המזגן? בכל זאת קיץ עכשיו אתם יודעים.

אני מודה לכם על ההקשבה והיעוץ.

בברכה,

אשטון שגיב.

מכל מלמדיי השכלתי ....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• ספונסר פורום

אכן נראה שהטיפול הזה הולך לעלות לך ביוקר

הרכב הזה בעל המנוע המצויין מדגם AVF מצריך טיפול של מומחים ,במיוחד בכיווני התיזמון שלו

מה שכנראה לא בוצע כיאות .

השמן שמילאו לך לא מתאים ואתה צריך לרוץ מהר להחליף אותו ,ברכב שלך עם מנוע PD (מזרק משאבה)

השמן היחיד שמתאים הוא שמן סינטטי בצמיגות 5W40 שעומד בתקן 505.01 השמן הזה פותח במיוחד

עבור מנועי PD ואתה חייב להשתמש רק בו .

לדעתי אתה לא צריך שעוד חובבנים יעבדו לך על הרכב כגון איזה חשמלאי כללי אלא מוסך מקצועי שמכיר את הרכב

כדי שיחזרו על הטיפול ויבצעו אותו כראוי .

אתה מוזמן להגיע אלינו לתל אביב .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שמגיע לכולם במיוחד לאשקלונים שבמקרה מגיעים לכאן לדעת באיזה מוסך מדובר...

בושה וחרפה שאנשים כאלה עובדים, עושה לי חשק לשרוף לו את המקום.

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על תגובתך

הנה עוד פרטים:

לגבי השמן הוכנס שמן בצמיגות שציינת אני מצרף תמונה, אשמח להתיחסות. :)

כנ"ל נוזל קירור - אשמח להתייחסות :)

לגבי חוסר הסחיבה בעבר הייתה לי בעיה

שלא היה לי סחיבה במנוע וגם הברקס היה מאוד קשה (כאילו המנוע כבוי) - ביקרתי במוסך עדי בקריית גת

ושם התברר שהיה איזה צינור משוחרר ליד המצבר ששומר על ואקום במערכת ובגללו לא הייתה סחיבה והברקס היה מאוד קשה.

לאחר החזרת הצינור למקום חזרה הסחיבה והברקס השתחרר והפך לרך כאשר המנוע מונע.

לגבי הטיימינג משיחה שלי עם אדון פרי-לאנסר הוא היה עובד במוסך פולקסוואגן איזה 20 שנה.

IMG-20120718-00188.jpg

IMG-20120718-00190.jpg

בברכה,

אשטון שגיב.

מכל מלמדיי השכלתי ....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

תשמע, מהתמונות שרואים פה, שמו לך את החומרים הכי cheap ass תוצרת טורקיה שיכלו למצוא. אפילו באוטו דיפו לא מוכרים את זה.

הנוזל קירור שאתה צריך הוא בכלל בצבע אדום...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל אל תתפתה לשים את הרכב במוסכים כאלו ובטח שלא בטיפול גדול יחסית,

לא מציע לך ללכת לחשמלאי רכב כללי, עדיף רק למישהו שמכיר את הרכב שלך. בכל מקרה אל תתפתה ללכת למוסך נהורה, הם יחגגו עליך יותר מהסיפור שקראנו.

אם אי פעם תזדקק לחשמלאי - אני ממליץ על קרן אור בלמס באיזור התעשייה, האנשים שם פשוט צדיקים, מקצוענים ולא מייצרים תקלות כדי לעשות קופה.

לבחור מאשקלון - לא צריך לחשוב הרבה, יש למוסך הזה המון לקוחות מאוכזבים ושם מאוד מאוד רע, אין לו עבודה, ובגלל זה כל לקוח שמגיע נוצץ לו כמו יהלום.

בפעם הבאה שתצטרך תיקונים וטיפולים תתייעץ בפורום, אנשים פה רעבים לייעץ ולעזור לאחרים.

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר אחד אני לא מבין.

אם זה רכב עבודה שלך, למה אתה חוסך עליו?

בשביל עוד כמה מאות בודדות הייתה נהנה ממוסך מקצועי ועם שירות הרבה יותר יעיל, ומה שבטוח ביום עבודה אחד הייתה גומר את הסיפור.

זול בפזיזות=יקר בעתיד.

הנה לך הפסדת שתי ימי עבודה, תחבר את כל הסכומי כסף שהלכו לך, יכלת ללכת לטפל במורשה יבואן הכי יקר שיש במדינה, והיה נשאר לך עוד עודף.

ואתה שיש לך רכב עבודה כזה, צריך להכיר דבר או 2 בעולם המסריח שנקרא רכב. (מה לעשות, איפה שלא תיגע תמצא לכלוך ואינטרסים).

קח את זה כשכר לימוד, חבל שרכב כל כך טוב הגיע למצב כזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

2 דברים.

הראשון תרשום מכתב רשמי לבעל המוסך ותשלח אותו בדואר רשום , במכתב תציין שאתה דורש להחזר כספי כפיצוי עבור התקלות שנוצרו, אל תפחד לציין שבמידה ובעל המוסך לא יסכים להחזיר את הכסף העניין יגיע לתביעה.

אתה בהחלט יכול להוסיף שהתלונה שלך תעבור לאיגוד המוסכים וגם תרשום שהעלמת המס שהוא ביצע תעבור במכתב נוסף למס הכנסה.

אם יש לך חבר/מכר/בן שמפחה שהוא עו"ד ויכול להוציא מכתב תחת שמו תהיה לזה השפעה הרבה יותר משמעותית.

דבר שני ,מוסך רון ( החבר פורום שהגיב למעלה) בהחלט מומלץ, וזה שווה את הנסיעה מקריית גת לת"א !

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברים תודה רבה לכם על היעעוץ והעזרה זה בהחלט לא מובן מאליו.

alon-g - אני בהחלט מאמץ את הצעתך ואני כבר מתחיל לפעול בנושא.

nir100 - וואלה טעיתי, קיבלתי הצעה ב 300 ש"ח יותר יקרה ממוסך שאני מכיר בקריית גת ובסוף נפלתי בפח במוסך הארור הזה.

לצערי,כרגע לא ניתן להחזיר את הזמן לאחור אלא רק ללמוד להבא. :cry::cry:

xoom - אני מבין שיש לך הכרות/ניסיון עם הבחור? או שנדמה לי?

SlowRide - אני אדאג להחליף את השמן והמים בהקדם האפשרי.

liav12 - אחד מהחבר'ה שהגיבו רשם את שם המוסך בבירור.

מוסך רון - למרות המרחק ואי היכולת שלי לפספס עוד ימי עבודה, אני אעשה מאמץ להגיע אליכם בהקדם - תודה רבה על העזרה :)

בברכה,

אשטון שגיב.

מכל מלמדיי השכלתי ....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידידי

את השמן שמילאו לך לא הייתי שם במכסחת דשא.

נוזל הקירור אינו מתאים לרכב זה.

דחוף להחליף !

עשה לעצמך טובה, קבל את העובדה שעוד יום עבודה אתה הולך לבזבז, וסע לרון בתל אביב.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום
חברים תודה רבה לכם על היעעוץ והעזרה זה בהחלט לא מובן מאליו.

alon-g - אני בהחלט מאמץ את הצעתך ואני כבר מתחיל לפעול בנושא.

nir100 - וואלה טעיתי, קיבלתי הצעה ב 300 ש"ח יותר יקרה ממוסך שאני מכיר בקריית גת ובסוף נפלתי בפח במוסך הארור הזה.

לצערי,כרגע לא ניתן להחזיר את הזמן לאחור אלא רק ללמוד להבא. :cry::cry:

xoom - אני מבין שיש לך הכרות/ניסיון עם הבחור? או שנדמה לי?

SlowRide - אני אדאג להחליף את השמן והמים בהקדם האפשרי.

liav12 - אחד מהחבר'ה שהגיבו רשם את שם המוסך בבירור.

מוסך רון - למרות המרחק ואי היכולת שלי לפספס עוד ימי עבודה, אני אעשה מאמץ להגיע אליכם בהקדם - תודה רבה על העזרה :)

אנחנו מחזיקים 3 רכבים חליפיים במוסך ונוכל לספק לך רכב כך שתוכל להשאיר את שלך ולהמשיך לעבודה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדוע שם המוסך שמור במערכת?

אם מה שכתוב נכון - אזי מגיע למי שיחפש באינטרנט את שם המוסך למצוא את הפוסט הזה, וכך טיפול מחפיר יימנע ממנו בעתיד. האם לא זו אחת ממטרות הפורום - לקדם תרבות נהיגה (ושרות במוסכים זה חלק מזה)?

אם מה שכתוב אינו נכון - בעל המוסך יוכל לתבוע את פותח השרשור.

היכן הבעיה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שגיב - הזול עולה בסוף ביוקר.

אני ממליץ לך בחום. סע למוסך רון. תשאיר את הרכב. תיקח את החלופי. רון יידאג לתקן את הבעיות במינימום עלות (הוא לא מחפש להעמיס עלייך). תחליף גם את השמן זבל והנוזל קירור הזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגובה לתלונתו של שגיב כנגד מוסך היהלום באשקלון בהנהלת שלום

1. מדוע לא ציינת בראשית תלונתך כי הרכב הגיע בגרר מקרית גת, גם שם יש לנו מוסך שמטפל ברכבים, האם הוא לא הסכים לקבל אותך לטיפול

2. מה ההגיון לשלוח רכב מקרית גת לאשקלון, לפי מיטב הבנתי וכפי שהרכב נראה, אין מוסך באיזור מגוריך שהיה מוכן לקבל לטיפול את רכבך עקב הזנחה.

3. רכבך הגיע למוסך עם תקלות נוספות כגון: נוריות דולקות, מזגן לא עובד, תאונה במגן קידמי, תאונה בכנף, תא כפפות שבור, חוטי נורה קידמית גלויים ומחוברים בעזרת אילתור וכיוצא בזה, יתכן כי זו הסיבה שרכבך הגיע בגרר וברח מזכרונך כיצד הגעת למוסך, ללא מיים ברדיאטור.

4. שכחת לציין כי ביקשת לבצע שטיפת מנוע והושקע זמן של שעה להביא את המנוע למצב שניתן בכלל לראותו, דבר המעיד על תחזוקת המנוע והרכב בכלל.

5. ברחת מהמוסך ללא גמר תשלום, דבר המעיד על התנהלותך ובנוסף מדוע לא ציינת את שם המוסך שביצעת בו טיפול

6. המחיר אותו היית אמור לשלם למוסך הינו המחיר המפורסם באתר, נקודה המוכיחה על יושרו של בעל המוסך.

7. מוסך היהלום באשקלון ביצע עשרות טיפולים במשך שנה ללא תלונה של אף לקוח, ההיפך הוא הנכון מכתבי תודה מעשרות לקוחות שלנו ברחבי הארץ על הטיפול המסור, ההוזלה באחזקת הרכב. עצם ריצתך לפרסם את המקרה ללא פנייתך אלינו לבירור מוכיח על נסיונך לברוח מתשלום .

8. המוסך בהרכב חסר של עובדים עקב צום הרמאדן היה צריך לשלוח אותך לביתך ולקרוא לך עם גמר הטיפול ולא לעמוד ליד הרכב ולצפות בארוחת הצהרים של המוסכניק

9. במידה והיית פונה אלינו תוך כדי הטיפול נציגנו בשם נחום היה מגיע למוסך לבדוק תלונתך ולטפל בה במקום, לפני בריחתך מהמוסך מבלי ששילמת את יתרת התשלום כמתבקש.

לסיכום מחירון המוסכים ביחד עם רשת המוסכים עושים ככל שניתן להוזיל את עלות התיקון ללקוח הפרטי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

erezari - היקר ניראה שבדיוק היום הצטרפת לקבוצה או שנידמה לי??

אתה ראית אישית את האוטו? או שאנחנו משחקים טלפון שבור?

הרכב אכן הגיע בגרר אבל זה לא העיניין, היה צינור קרוע בדיוק בחיבור למנוע עצמו.

לפני כן האוטו נסע מצויין עם מזגן וללא כל נורית דולקת ולאחר החלפת השמנים והפילטרים

שלום היקר נסע לקנות בורקסים באוטו שלי עם מזגן ואני אישית ראיתי אותו מגביר את עוצמת המאורר

( ואני גם מוכן לעבור בדיקת פוליגרף)

מה גם שהאוטו היה אצלי שישי שבת אחרי הטיפול ולפני הטיימינג ואם לא היה מזגן הייתי בא ואומר,

מאחר והיה מזגן.

יש לי חשבונית ממוסך קרן אור בלמס מקריית גת שמיליתי גז בדיוק לפני הנסיעה לאילת.

ואם אני זוכר נכון היה 48 מעלות לפי השלט שעל סוכת המציל ואני נהנהתי לי במזגן העוצמתי של בפאסאט.

ויש לי גם תמונה לתיעוד שמיד תעלה. ואני מוכן לצלם את עמוד הפייסבוק שלי עם תאריך ושעה.

לא הייתה תאונה במגן הקדמי כמו שעכשיו אין תאונה במגן הקדמי.

ההגיון לשלוח את הרכב לאשקלון ומה שהנחה אותי זה המחיר שמסתבר כטעות איומה.

השטיפה של המנוע נערכה בדיוק 15 דקות וגם בזה אני מוכן לעבור פוליגרף

ולא ברחתי מהמוסך מבלי לשלם, שלום קיבל ממני 1500 ש"ח עוד לפני שהוא פתח מכסה מנוע, ולאחר מכן ביום ראשון בטלפון שהתקשרתי לוודא שהוא לא שכח שסוכם שעושיםלי טיימינג והוא דרש עוד 500 ש"ח בטענה שהוא בזבז את ה 1500 שכבר הבאתי לו, שאותם שילמתי ישירות לבחור של שוסטר חלפים שהגיע למוסך אך החשבונית/תעודת משלוח הוצאה על שמו של מוסך יהלום.

ז"א שאני צריך לקבל חשבונית מס ממוסך יהלום על סך 560 ש"ח.

ויאמרו לי פה החברים המוסכניקים אם בכלל דורשים תשלום לפני סיום העבודה?!?!

מה גם שעל מה הוא מצפה שאני אשלם? על נזק שניגרם לי?על זה שלא הוחלפו מחזירי שמן? על זה שנידלקו לי כל הנוריות האפשריות ברכב אחרי הטיימינג?

ואח"כ אני עוד אשלם למוסך אחר לתקן את כל זה.

שלום דרש עוד אקסטררה תשלום מעבר למה שרשום באתר עבור הנוזל קירור סוג XXX והשטיפת מנוע שמעולם לא ביקשתי.

מוסך יהלום ריק ועמד ריק עוד לפני צום הרמאדן.

ובשביל הספורט אני אתעד זאת במצלמה כל בוקר לפני שאני נוסע לעבודה.

ויעלה פה לחבר'ה.

על איזה אתר אתה מדבר? ואני לא בדיוק יודע מי אתם שאתם דורשים שאפנה אליכם אבל אני פניתי עוד אתמול בשעות הערב לאתר WINWIN

שאין לי כל טענה אליהם כי לא הם אשמים בחוסר יושרו של בעל המוסך.

על הדף שהדפסתי מהאתר של WINWIN לא מתועד כל מספר טלפון של נחום, וזה שם שאני שומע עליו לראשונה

ומעולם לא אמרו שניתן לפנות אליו, אז מאיפה אני אמור לדעת?

אם שמתם לב אין לי כל טענה למחירון המוסכים.

הדבר היחידי שאני יכול להמליץ הוא לבצע בקרת איכות על מי שאתם ממליצים.

פניתי לקארספורום מאחר והייתי נואש וחיפשתי תשובה ופתרון מאנשים ישרים!

שרפתי 3 ימים והאוטו שלי מ 130 סוסים נותר עם חמור זקן!

אגב משיחה שיש לי עם הפרילאסנר - גם הוא לא קיבל את התשלום עבור העבודה שלו.

אז מוסך יהלום ישר?

שלום גם אמר לו שעבור העבודה הזו הוא לקח דרש ממני 3500 ש"ח ולא שילמתי 1500 ולכן הוא לא משלם לו.

שזה שקר מוחלט !!

יודע מה, בשביל לצאת גבר, וגבר עם מילה עוד יותר ממה שכבר הייתי אני מכניס את האוטו למוסך רון הכל יתוקן ונתקזז,

אם יצא פחות אני אשלם למוסך יהלום את ההפרש, במידה ולא, מוסך יהלום יחזיר לי את מה שנלקח ממה ללא מתן תמורה נאותה.

כמובן שאני דורש חשבונית מס על ה 560 שח הנוספים בלי שום קשר.

אז לסיכומו של דבר, אם אתה מפנה אצבע מאשימה כלפי קודם כל תזדהה

דבר שני תיהיה המקור הראשוני שהיה במוסך ולא מישהו שסיפרו לו והוא מספר לכולנו פה וכו וכו בקיצור טלפון שבור.

רק בגלל מקרים כאלו נשארתי במוסך כל משך הטיפול כדי לראות בעיניים , מי יודע אולי אם לא הייתי נישאר במוסך הייתי מכניס פאסאט 2002 ומקבל פורד קורטינה שנת 88.

בברכה,

אשטון שגיב.

מכל מלמדיי השכלתי ....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...