Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום רענן,

זה אכן שמי האמיתי - שגיב.

החזקתי עד כה 4 רכבים ישנים ופשוטים יחסית של היצרן פיאט.

גם לפיאט בראבו האחרונה עשיתי טיימינג ומשאבת מים אחרי שרכשתי אותה כי לא ידעתי גם אז מתי עשו טיימינג.

הטיפול בוצע במוסך ויקטור בקריית גת(והייתי ממרוצה מאוד) באמת מוסך מוצלח.

שכשקיבלתי את הפאסאט כולם אמרו טיפולים יקרים חלקים יקרים וכו אז חיפשתי סדר גודל של מחיר ונפלתי על דרייבר.

אכן לפי המלצת החברים כאן ולפי תגובתו המהירה של מוסך רון האוטו שלי יהיה בדרך לשם מחר ב 07:30 בבוקר.

למוסך ה"מקצוע" שטיפל לי באוטו אני כבר לעולם לא אכנס.

צעיר זה עיניין יחסי אני בן 29. :-)

טעות עשיתי שלא בדקתי פה בפורום לפני ואת הנזק אני כבר מרגיש בכיס.

יותר מאוחר אני אטפל בנושא החתימה שלי אז לבנתיים

בברכה,

אשטמקר שגיב

אני בדיוק במצב שלך , כשתגיע למוסך של רון אתה תראה את ה Audi שלי שם, אני הייתי שם כבר היום ב 7:30 בבוקר וכבר התרשמתי לטובה, עברתי בלאגן במוסך הקודם שהייתי בו ולדעתי גם לי הם גרמו נזק, אבל לך תוכיח ותריב ותתעצבן.. הסכום שאתה שילמת למוסך קרוב לסכום שאני שילמתי למוסך שטיפל לי באוטו. רק שאצלי אחרי החלפת נורית ברקס נדלקו נורית מנוע, נורית ESP , חיישן אוויר נפגם חיישני למדה נפגמו. האוטו אצלי גם רק שבועיים.

רון איתר את התקלה ב 3 דקות ואני באמת לא צוחק 3 דקות, המוסך ההוא סחב אותי שבוע כשכל יום באתי, בדקו אמרו שסידרו וחזרתי אם מעניין אותך זה הסיפור המלא הוא בביקורת מוסכים "מוסך העוגן"

2005-2006 Pontiac Grand Prix

2006-2009 Renault 19, 94

2009-2011 Mitsubishi Lancer 2001

2012 Audi A4 2003 Cabriolet

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני בדיוק במצב שלך , כשתגיע למוסך של רון אתה תראה את ה Audi שלי שם, אני הייתי שם כבר היום ב 7:30 בבוקר וכבר התרשמתי לטובה, עברתי בלאגן במוסך הקודם שהייתי בו ולדעתי גם לי הם גרמו נזק, אבל לך תוכיח ותריב ותתעצבן.. הסכום שאתה שילמת למוסך קרוב לסכום שאני שילמתי למוסך שטיפל לי באוטו. רק שאצלי אחרי החלפת נורית ברקס נדלקו נורית מנוע, נורית ESP , חיישן אוויר נפגם חיישני למדה נפגמו. האוטו אצלי גם רק שבועיים.

רון איתר את התקלה ב 3 דקות ואני באמת לא צוחק 3 דקות, המוסך ההוא סחב אותי שבוע כשכל יום באתי, בדקו אמרו שסידרו וחזרתי אם מעניין אותך זה הסיפור המלא הוא בביקורת מוסכים "מוסך העוגן"

אני אישית לא הכנסתי את הפאסאט לרון אלא שלחתי את אחי.

רון כבר דיבר איתי 4 פעמים היום טלפון והתגבר על תקלה שלעולם לא היו עולים עליה במוסך שלצערי הכנסתי את האוטו לטיפול 120,000.

רון גם דאג לי לרכב תחליפי - כך שאוכל להמשיך לעבוד וזה ממש לא מובן מאליו.

בקשר למוסך היקר מאשקלון, הנושא כבר בטיפול במישור המשפטי.

את ה2060 ש"ח ששילמתי לא קטפתי על העצים ואין לי תרנגולת שמטילה ביצי זהב בגינה.

בברכה,

אשטון שגיב.

מכל מלמדיי השכלתי ....

פורסם

כיף לראות את תגובת מוסך רון לעוול שנעשה לך ואת הניסיון לעזור. יישר כוח.

נ.ב.

פעם הבאה אל תחפש בכל מיני אתרים מפוקפקים מוסכי זבל שאין להם מושג במכוניות.. מה שבהתחלה עולה בזול אח"כ עולה ביוקר.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

חוסר הסחיבה נוסע מכך שהוא פירק לך חצי מהאוטו כדי להחליף את הטיימינג אחד הצינורות של הטורובו השתחררו בדוק את זה .

קרה לי אותו דבר באאודי A4 טורבו דיזל

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

שגיב, מצטער לשמוע על הניסיון הרע שלך עם מוסכים. שמח שמוסך רון נתן לך הרגשה אחרת.

אני הייתי אצל רון ביום שישי עם מאזדה, וביחד איתי הגיעו עוד שני חבר׳ה מהפורום, אחג מהם גם עם מאזדה. רון הוא אדם ישר והגון.

אגב- הנורה שתיארת בהודעה הראשונה, העיגול עם המשולש בצבע צהוב, זה משהו שקשור לבלמים. הנורה הזאת נדלקת כשהמחשב לוקח לך את ההגה. הנורה נדלקת כשהמחשב מרגיש שאחד משני הגלגלים מסתובב במהירות שונה מהשני.

פורסם

EREZARI היקר,

המוסכניק שם לו בפאסאט שמן "סוס ים" ונוזל קירור "אלסקה", אין משהו שאתה יכול לכתוב שיגרום למוסכניק הזה לא להראות חאפר! זה א'-ב' של מוסך שמכבד את עצמו ואת לקוחותיו.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
ככה הבנתי ממה שהסבירו לי, שיש מחשב שתפקידו לקחת את ההגה. אשמח לשמוע הסבר אחר אם טעיתי.

הסיטואציה היחידה שאני מכיר שבה מחשב הרכב מסובב את ההגה בעצמו היא במכוניות שמצויידות במנגנון לחניה אוטומטית.

מערכת ESP אינה משתלטת על ההגה בשום מצב. היא כן יכולה לבלום גלגל בודד (להבדיל מהנהג, שמסוגל לבלום אך ורק את כל הגלגלים) וכן יכולה לנתק את המצערת למרות שהדוושה לחוצה, ובמכוניות מסויימות היא גם יכולה לנתק את אספקת החשמל למשאבת הדלק אם היא מזהה מצב שבו הרכב עבר התהפכות.

בין כל אלה לבין שליטה על ההגה אין שום דבר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חבל שלא ביקשת חוות דעת על מוסך טרם הכניסה אליו.

כבר עברתי כמעט את כול המוסכים הלא מורשים שיש באשקלון, ואת הסבירים מבניהם אפשר לספור על יד אחת.

עם המוסך הנזכר פה, לא היה לי יותר מדי נסיון רע. אולי רק חוסר מקצועיות. לא הצליחו לפתור לי בעיה ברכב שהיא כול כך "מסובכת" שבחיפוש בפורום כן מצאתי תשובות אליה...

פורסם

צהריים טובים לכולם,

אני חייב לכם כמה תשובות ועידכונים.

ראשית אני רוצה להודות למוסך רון על הטיפול המקצועי והמדוייק, על הסבלנות ועל הרכב התחליפי.

זהו אכן מוסך שלא ראיתי כדוגמתו ואני בהחלט ממליץ ומצטרף לכל שאר חברי הפורום שהמליצו בעבר על מוסך רון.

איציק ב.פ. - התקלה הייתה בחיישן (טבעת) כלשהי של הABS

שככל הניראה בניסיון לתקן לי את המזגן מוסך יהלום דחף ידיים לכל חור באוטו ודאג לדפוק לי אותו.

בנוסף בקשר לחוסר הסחיבה לפי מיטב הבנתי מההסבר של רון בפתיחה של הטיימינג נכנסה בוצה שהתיישבה על

הטורבו ולכן האוטו לא סחב.

השמן מנוע הוחלף לשמן באיכות שרון משתמש במוסך שלו.

לגבי נוזל הקירור הוא לא באיכות נמוכה מאוד, אבל בטיפול הבא אני אבקש להחליפו לנוזל המקורי של היצרן.

Alonyam - המנורה הכתומה על העיגול והמשולש טופלה גם היא, רון אמר שזה מנורות שנידלקות יחדיו אבל גם הבעיה הזו טופלה.

יתכן שזה קשור ל ESP או משהו? כי רק שאני לוחץ על הESP נידלקת הנורה שוב.

davemustaine87 - טעיתי שילמתי, להבא זה לא יקרה כי כבר יש לי כתובת אחת בלבד והיא המוסך של רון!

אני מודה לכל מי שייעץ ועזר לי.

תודה רבה חברים יקרים :-D

בברכה,

אשטון שגיב.

מכל מלמדיי השכלתי ....

• תוכן חדש...