Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב,

חופש מעבודה מתקרב ויש מספר מלונות שאני יכול לבחור בהם

המלונות הם:

אילת - רויאל ביץ', דן אילת, U אולטרה קורל ביץ-קלאב- (קלאב מד לשעבר), הילטון והרודס.

צפון - יערות הכרמל.

החופשה הינה זוגית עם חברה, הנטיה היא ללכת לכיוון המלונות באילת איך לא בהכרח.

הדרישות העיקריות שהמלון יהיה מהנה וכלול כמה שיותר דברים.

אשמח להמלצות:-)

פורסם

ב-3 שנים האחרונות אני והאישה היינו פעמיים ברויאל ביץ' ופעם אחת בקלאב מד.

קלאב מד - אוכל טוב מאוד, הכל כלול (בירות ו-וודקה אבסולוט גם), כל היום אתה במלון ולא צריך לצאת - אפילו החוף - שלהם. מלון ברמה גבוהה מאוד.

רואיל ביץ' -אנחנו ממש אהבנו. אוכל מעולה, מלון שקט (ומתי שאנחנו היינו - נטול ערסים ומשפחות ענקיות), גישה ישירה לחוף, כל החדרים עם הנוף ומרפסות לכיוון הים, שירות מדהים ומיקום נוח מאוד.

אם אתה שואל אותי למי אני חוזר עכשיו (במחיר שפוי, כן?) - רויאל ביץ'.

קח בחשבון שעדיף לך לרדת לאילת לאחר שכל הקטקטים יחזרו לבתי הספר - חצי מהעיר מתרוקנת והכל הופך ליותר כיף :)

לא חותם

פורסם

אני אישית הכי אוהב מהרשימה את דן אילת.

גם הרויאל סבבה, בייחוד אם לוקחים את החדרים שכוללים את הטרקלין VIP.

ברויאל בניגוד לדן, הוא נמצא בבריכה, ולא צריך להכנס חזרה למלון, ולעלות במעלית.

אתה קם מהכסא בבריכה, שם חולצה, נכנס למקום ממוזג, שותה, אוכל משהו קל, גולש קצת

באינטרנט, וחוזר לבריכה.

יערות הכרמל זה לחולים ;-) הילטון מלא ערסים, והרודס קצת מבודד. קלאב מד לדעתי שתי רמות

מתחת, שלא לדבר על ים המשפחות והילדים שם.

פורסם

שמעתי על מלון בראשית במצפה רמון שנחשב לרמה גבוהה מאוד,

שוב שמעתי לא הייתי אך החיסרון הגדול שהוא נמצא באמצע שום מקום ככה שאין יותר מדי מה לעשות שם חוץ מלהיות במלון...

פורסם

שבראשית ידחפו לת*ת את המלון שלהם(וסליחה מראש על הבוטות), שנמצא בחור שאין לך מה לעשות בו,

חוץ מלהיות במלון, שרוצים ממך מחיר מטורף, שרוצים תוספת כסף על זה שאתה מגיע

לפני קבלת החדר ויורד לבריכה, ואותו דבר לגבי העזיבה. יש גבול לפלצנות ויוקרה.

אבל מסתבר שיש מספיק טמבלים שמשלמים.

פורסם

הילטון (מלכת שבא)- הייתי שם 3 פעמים, מיקום מעולה ותמורה טובה מאוד לכסף (זול יותר מהרודס). האוכל קצת איכזב בפעם האחרונה שהייתי שם. חדרי אמבטיה קטנים יחסית.

הרודס- גם שם הייתי 3 פעמים (פעם בפורום, פעמיים בפאלאס) וזה מלון שאנחנו מאוד נהנים בו. המיקום המרוחק שלו יכול להיות יתרון כי בחוף ים שלו אין את ה"שכונה" שיש מול מלכת שבא ובסופו של דבר הוא נמצא 10 דקות הליכה ממרכז הטיילת (הלגונה). אוכל טוב וחדרים מרווחים ברמה גבוהה. רמת מחירים נוחה

מלון דן- אהיה שם בפעם הראשונה בספטמבר הקרוב, אומרים שהאוכל שם מעולה ונכון להיום רמת המחירים שם ירדה קצת ודומה להרודס.

רויאל ביץ'- לא הייתי שם, שמעתי שהוא מעולה...יקר מאוד!

בראשית- בדקתי לגבי חופשה שם, נראה מקום מדהים ומתאים במיוחד לזוג (עם ילדים נראה לי פחות אטרקטיבי). רמת המחירים שם פסיכית לגמרי!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לגבי מלון דן, לדעתי עושים מהאוכל שם יותר אגדה ממה שהוא באמת.

בוא נגיד את האמת, 95% מאיתנו אוכלים רק ארוחת בוקר, ומה כבר אפשר לחדש לך

בארוחת הבוקר? כל עוד אתה לא איזה ו'אחש שלוקח 40 מעדנים בצידנית

(תאמינו לי אמיתי! יש לי חברים שיש להם מלון) אז אין הבדל מהותי.

מה שכן, הבריכה אחלה, האוכלוסיה יחסית טובה(בגלל המחיר), השרות מצויין, שזה חשוב מאוד.

מהשרות ברשת ישרוטל בכלל דיי התאכזבתי. כל דבר שאתה רוצה אתה צריך להתווכח,

שום דבר לא נעשה לפני שאתה מתלונן.

סתם דוגמא, במלון דן, בגלל שאנחנו חברי דן, כבר בצ'ק אין בודקים אם יש אפשרות של

שדרוג חדר, ונותנים לך במידה שיש. בלי לבקש, בלי לשאול, הם מרצונם החופשי עושים את זה.

הם רואים שאתה עם תינוק? ישר מזכירים לך שיש שרות שטוחנים לך את הפרות/ירקות בארוחת בוקר.

בשבת אפילו הטבח עבר וראה אותנו עם תינוקת, ישר הלך להביא לנו ירקות מבושלים שהיו לו,

כדי שיהיה לה קל לאכול.

לעומת זאת בישרוטל, גם אם אתה חבר מועדון השמש או איך שקוראים לזה, יתנו לך את החדר הכי

דפוק, גם אם יש באותו רגע חדרים טובים יותר. כל דבר שרוצים צריך לבקש 5 פעמים,

ואם עשו טעות בהזמנה, זה בכלל סיוט. וזה אחרי כמה פעמים בכמה מלונות של הרשת.

אני מבין שהלקוח הישראלי הממוצע לא עושה להם חיים קלים. מכיר את הנושא מקרוב דרך אותם

חברים שיש להם מלון. אבל עדיין, אפשר גם אחרת, כמו מלון דן למשל.

פורסם

תודה רבה לכולם על הפירוט הרחב, עזר לי מאוד!

המחיר הוא אחיד לכל המלונות ולא משחק עניין.

החופשה תהיה בתקופה נחה מאוד - ספטמבר.

ההתלבטות קשה ונכון לעכשיו זה בין דן לרויאל ביץ'.

פורסם
תודה רבה לכולם על הפירוט הרחב, עזר לי מאוד!

המחיר הוא אחיד לכל המלונות ולא משחק עניין.

החופשה תהיה בתקופה נחה מאוד - ספטמבר.

ההתלבטות קשה ונכון לעכשיו זה בין דן לרויאל ביץ'.

נופש קבע אהה? :wink:

מהמלונות האילתיים הייתי הולך על דן או הרודס.

במלכת שבא פחות אהבתי את האווירה.

בכולם יחסית לא הרבה כלול (אינטרנט, פינוקים וכדומה).

בהרודס בבריכה יש בירה ב 10 ש"ח - תענוג.

דן פחות ראוותני, ולכן מושך אוכלוסיה יותר איכותית פחות מתלהמת ורעשנית.

מגאן 265

פורסם

הגעת לסלקציה הנכונה עם הסינון של השניים לבחירה. לדעתי.

הקוראל יו טוב רק אם אופי והסאונד של הפעילות וההאבסה מתאימים לכם.

הילטון טוב מאוד אבל לא בין המצויינים, בעיקר בגלל גודל החדרים (חלקם) ומשהו שחסר שם באויר וקשה להגדיר מהו.

השלישיה הכי טובה, מנסיוני, היא רויאל ביץ', דן והרודס. בכולם תקבל שרות קשוב ומצויין, אוכל משובח עם כל פינוק אפשרי, חדרים מרווחים ומיטות מפנקות. ההבדלים ביניהם קטנטנים, ממש נקודה לפה או לשם.

מה שחשוב לא להיות בקומה או שתיים הראשונות כי המשטחים של הבניין פוגעים בנוף לים.

לרויאל ודן בריכות קצת יותר טובות. לדן יש עיצוב פנימי הכי הכי, לרויאל יש טאץ' יחודי שתמיד מרגיש נעים, הרודס יפה אבל טיפטיפה פחות מהשניים האחרים (הייתי בו בימים האחרונים), ככה שנשארת עם השניים אליהם הגעת.

כל מה שתבחרו יהיה טוב מאוד.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אין לי מושג אם בראשית על הפרק, אבל קיבלנו סופ"ש שם במתנה מהעבודה ואני חייב לציין שזה בית מלון ברמה אחרת לחלוטין מכל דבר שהייתי בו בארץ.. השירות מצויין, האוכל גם כן והמלון פשוט מדהים מבחינת ארכיטקטורה ושילוב בשמורת הטבע.

הנופים זה גם לגמרי משהו אחר, ולהיות בתוך הבריכה האינסופית שלהם עם הנוף לכל המכתש זו חוויה שאין שניה לה בארץ..

אגב הייתי בכל המלונות שציינתם לעי"ל..

אין לי מניות במלון, אחוזים ושום דבר.

אבי

• 11 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...