Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין דבר שקשור לנשים והוא חינם

איימן ברד'ר...

אין מה לחפש באתרי היכרויות, נקודה. כשהייתי רווק הייתי רשום בג'יידייט ולוקפורלאב, ****תי כמו שפן מהאתרים האלה אבל שום דבר רציני. כמו שאמרו זה בזבוז זמן משווע - קל מאד לפסול ואתה עובד רק על כמויות ולא על איכות.

חברות של חברות, להתחיל עם בחורות בכיף ובזרימה, פייסבוק הוא נהדר כדי לקבל רושם ראשוני על מישהי ולתקוף.

בן 25 מחפש להתחתן, אללא יוסטור... שגל בנאדם, שגל! :evil:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא בהכרח חתונה, אבל בהחלט הבחור מיצה קשרים לא רציניים.

באיזשהו שלב הבן אדם החליט שהוא רוצה משהו קצת יותר אמיתי ומשמעותי מקשרים לא מחייבים וכאלה, וזה בן אדם שכן היה בעולם הזה ומיצה אותו.

כנראה יש דברים בחיים האלה שהם לא רק קלישאה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אין מה לחפש באתרי היכרויות, נקודה.

ממש ממש לא נכון!

יש המון זוגות שהכירו דרך אתרי הכרויות והתחתנו.

פורסם

תנסה את OKCUPID, חינמי לגמרי שלא כמו הגנבים מג'ידייט.

המבנה שלו הרבה יותר "נכון" בעיני מכל אתר היכרויות אחר: הפרופילים מעודדים תיאור עצמי שבאמת מלמד על האופי שלך, ואלפי שאלות התאמה עוזרות לאתר אנשים שדומים לך.

החיסרון המהותי של האתר הוא המספר הנמוך של גולשים מישראל, מצד שני מדובר גם ביתרון שגלל שהאתר אמריקאי ובאנגלית, הקהילה הקטנה שם איכותית יותר מברוב אתרי ההיכרויות בארץ והtrash שתמצא בהם.

לי אישית לא עזר למצוא מישהי לקשר רציני, את אישתי פגשתי במהלך טיול בחו"ל, אבל יצאו לי משם כמה סטוצים מאוד איכותיים. :wink:

אגב, אם לבחור אין כ"כ נסיון עם נשים לא הייתי מציע לשלוח אותו לפאב, הבחורות שם יעשו עליו סיבוב שהוא לא יידע מאיפה זה בא לו.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אתם מסתכלים על התפל ולא על העיקר.

אכן יש הרבה זוגות שהכירו באתרי הכרויות,והאתרים עצמם הם הבעיה הכי קטנה (מנוי חד חודשי או דו לא ישבור כלכלית אף אחד)

הבעיה בבחורות הישראליות (לא מכליל,אבל הרוב המוחץ) שפשוט לא עונות ומוחקות הודעות אוטומטית אחרי רפרוף בן שניה וחצי על הפרופיל.

אני מכיר חברים שהשקיעו שעות בפרופיל,כולל תמונות עדכניות,הכינו רשימה של בחורות שמעוניינים בהם,וניסחו פניה אישית (לא קצרה של משפט ורבע ולא ארוכה כמגילת העצמאות,אלא באמצע) לכל אחת מהן,בלי שום תבנית של COPY PASTE בסגנון של "מה שיתפוס-יתפוס.

המון בחורות פשוט לא עונות וככה מפספסות (במזיד או בשוגג) בחורים איכותיים אמיתיים.

באתרים עצמם בכלל יש ים פרופילים שלא פעילים (לא התחברו כמה ימים בודדים ועד חודשים (!) ארוכים).

לא חסר גם בחורות שהפרופיל שלהם ריק וחוץ מתמונה שצילמו כנראה בבת מצווה אי אפשר לדעת עליהן כלום או מה הן מחפשות (רמז,לא הרבה).

בקיצור,הבעיה מורכבת מכמה וכמה גורמים עם נעלמים במשוואה,ואין פתרון בזק חוץ מהכרויות כמו שציינו קודמיי דרך מכרים (נשים של החברים וכו')

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

את אשתי (שתחיה) פגשתי בג'יידייט האמריקאי, והיא הבחורה הראשונה והיחידה שיצאתי איתה דרך האתר.

היא אמנם לא פנתה אלי, אבל הוסיפה אותי לHotlist שלה (לזכותה יאמר שמספר המשקפיים שלה נושק ל5) מה שהוביל אותי לפנות אליה.

מצד שני, כמו שכתב הבחור מעלי, היא לא ישראלית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ממש ממש לא נכון!

יש המון זוגות שהכירו דרך אתרי הכרויות והתחתנו.

בדיוק, אני הייתי אחד מהם... :roll:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...