Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבוב...

תעשה לו ולעצמך טובה, תתרחק מאתרי הכרויות.

חוץ מכאב ראש, תסכול ומרמור כללי על המין הנשי לא יצא לו כלום מזה.

היום כל האתרים מפוצצים בפורופילים, חלקם הגדול פיקטיבי, ויוצא מצב של שוק בשר כזה.

בחורה מקבל עשרות אם לא מאות הודעות ביום.

וזה יוצר מצב שאם אתה לא טייס ונראה כמו האח היותר יפה של בראד פיט, אין לך סיכוי.

אמרתם שכולכם בזוגיות ורק הוא לא, תתפסו את הנשים שלכם, ותבקשו מהן להכיר לו חברה רווקה שלהן.

הסטיסטיקה אומרת שלפחות לאחת מהן יש חברה שעונה על הקריטריון הזה.

אם אתה עדיין רוצה להכיר לו מישהי דרך אתרים אז האתר היחידי שאני יכול להמליץ עליו זה OKCUPID.

זה אומנם אתר אמריקאי, אבל יש בו קהילה לא קטנה של ישראלים.

מה גם שבגלל שהאתר באנגלית, הרבה טרולים ישראלים לא מתקרבים לשם.

בהצלחה!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בד"כ אתרים חינמיים הם פחות רציניים.

אמרו פה שבחורות קוראות כל כך הרבה הודעות עד שהן מתחילות לתפוס תחת רציני. לפחות רובן.

כמו כן, יש שיטה (לא חוקית וזו הונאה) שהאתר שולח לך מסרים פיקטיביים מבחורות רק כדי להחזיק אותך שם. לדעתי בפייסבוק הדבר הזה שולט. פעם זה היה פחות נורא, אפילו היתה לי חברה או שתיים מ are you interested. אבל זה השתנה.

למרות שתמונה זה דבר חשוב, יעץ לחברך לבדוק איך הבחורה מתנסחת בפרופיל שלה - זה היתרון היחיד שיש לאתרי הכרויות. שיתרחק מכוסיות שרק שמות תמונות שלהן.

אם הוא רוצה להצליח באתרי הכרויות, הוא חייב לכתוב פרופיל מקיף ולשים תמונה מעולה שלו (שמישהו שצילום שזה התחביב שלו או אפילו מישהו מקצועי צילם). עדיף יותר מאחת ושתהיינה עדכניות. שלא ישקר לגבי שום פרט (כמו גובה או משקל).

בחורות רואות המון פרופילים, ותמונה טובה היא כרטיס הכניסה שלו. זה לא אומר שהוא צריך להיות דוגמן, אבל התמונה צריך להיות איכותית.

יש אתר שנקרא okcupid. זה אתר שיש שם המון שאלות שאפשר לענות עליהם בזמנך החופשי וככל שאתה עונה על יותר, תוכל למצוא בחורות שיותר מתאימות לך. זה אתר חינמי. אני מעדיף אותו על אתרים אחרים. במיוחד למישהו בעייתי כמוני, צמחוני ועוד עם 2 חתולים - מה שמרתיע את רוב הבחורות בארץ.

בהצלחה!

עריכה: nightstalker הקדים אותי. הוא גם אמר משהו מאוד נכון - עדיף להכיר דרך חברים, בהנחה שהבחור רציני ולא מחפש רק סטוצים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

2 חברים מהעבודה התחתנו,אחד דרך LOVE ME ואחד דרך GDATE.

מכיר מסיפורים עוד 3 זוגות לפחות שדרך אתרי היכרויות מצאו את מבוקשם.

אין ספק שישנה עבודה קשה של הפרדה בין חרא לזהב,אולם זה לא שונה מפגישות פיזית בפאב,רק שזה יותר מהיר ,במקום לזרוק חכה לאחת אחת,אתה זורק לכמה בבת אחת,לא אומר שזה מה יוביל אותו למקום שהוא מחפש אבל זאת אופציה נוספת ולא רעה,מקסימום יצא לו כמה זי$6ים ,בחינם זה לא רציני,אתר נורמלי יבקש דמי מנוי שעלותם החודשית פחות מיציאה אחת לפאב,אתם חברים ממש טובים? כמה עשרות שקלים לחלק לשלוש ארבע חברים לא ישבור אתכם,תממנו לו אתם את המנוי.

דבר נוסף שכדאי לו לדעת,אם הוא מאלו שמחכים לנסיכה עם עדשה מתחת למזרון,שיצא מהסרט שלו,אנשים כאלו מוצאים את עצמם בשנות השלושים המאוחרות עם ריקנות בלב,קרחת על הראש,וכרס של בירה כשכל שאר החברים שלהם כבר מזמן נמצאים במקום אחר.

יש שלב בחיים שצריך להסתכל על החיים בצורה ריאלית.

בהצלחה.

פורסם

הכרתי פעם מישהי דרך אתר חינמי, בתמונה היא לא נראתה מרשימה אבל במציאות הופתעתי לטובה.

אח"כ פנתה אלי מישהי גרושה ללא תמונה מאותו אתר, ביקשה שאשלח לה תמונה (אז הייתי בלי) והבטיחה שלא אתאכזב.

היא צדקה... נשימתי נעתקה, פשוט נפלתי מהכיסא כשפתחתי את המייל עם התמונה שלה, היא היתה מושלמת! עוצרת נשימה,

האישה שחיפשתי כל חיי.

אבל אז הסתבר שהתחושות לא היו הדדיות, והצער גם התאייד יותר מאוחר כשראיתי תמונה עדכנית יותר שלה.

פורסם

כמה אתרי הכריות חינמיים ממולצים על ידי:

חוף הים

טיילת בקרבת חוף הים

חדר כושר

אימוני זומבה\אירובי\יוגה\פילאטיס

מחלקת הירקות בסופר

התור בקופה לסופר (בטיב טעם יש יותר כוסיות)

חנויות לכלי בית

פשוט להתקל במין השני, לחייך בבטחון, ותמיד אפשר לפתח שיחה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שום דבר ממה שאמרת הוא לא בחינם.

אבל הם אכן מומלצים, בנוסף לאתרי ההכרויות.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

תודה על ההמלצה על OKCUPID ננסה אותו.

שחבר שלך ינסה את אפליקצית שייקר בפייסבוק,זהו בר וירטואלי,הרוב שם זה זבל אבל יש כמה רציניות.

עד עכשיו יצא לי משם סטוץ אחד שהיה יכול להתפתח לקשר אבל לא רציתי ועוד כמעט סטוץ :?

אבל אני בטוח שיש גם משהו רציני...:wink:

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

נכנסתי לשייקר כמה פעמים (קרוב משפחה הוא חלק מהצוות או משהו, אבל הייתי חייב) ואני לא חושב שיש שם מישהי בת יותר מ15. חבל לבזבז את הזמן.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

תאמת מספר הבחורות שהן בנות 15 שם ממש קטן,הרוב 20 עד 30 אני מדבר על השייקר הרגיל לא דל האח הגדול ששם כולם קטינים.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

לא ממליץ בכלל על אתרי ההכרויות למינהם ולמה?

לבחורה יש איזה 3000 הודעות, כשהיא מגיעה לדייט - היא מיד פוסלת, הרי יש עוד 2999 הודעות של מתעניינים. מה גם שחלקן מתוסבכות ברמות לא הגיוניות (מניסיון של חברים).

השיטה הכי טובה להכיר היא דרך חברים, בתור בדואר וכו'.

אגב, אני מהדור שלפני אתרי ההיכרויות. את אשתי הכרתי בתור לסופרמרקט בצאת יום כיפור...

פורסם
הבחור בן 26, לטענתך נראה טוב ויש לו יכולות דיבור בסיסיות?

שיפנה לפאב הקרוב למקום מגוריו ויתחיל להכיר.

או לחילופין, תעשה לו טובה ותכיר לו ידידה רווקה שלך.

אם הזמן שלו לא יקר, שירשם לאתרי היכרויות. כמות החרא שהוא יצטרך להפריד בדרך ליהלום היא גדולה.

הבחורות בפאבים אלה בדרך עלוקות שמנסות לתפוס 'מציאה', סיכוי קלוש שימצא שם מישהי לקשר רציני.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
לא ממליץ בכלל על אתרי ההכרויות למינהם ולמה?

לבחורה יש איזה 3000 הודעות, כשהיא מגיעה לדייט - היא מיד פוסלת, הרי יש עוד 2999 הודעות של מתעניינים. מה גם שחלקן מתוסבכות ברמות לא הגיוניות (מניסיון של חברים).

השיטה הכי טובה להכיר היא דרך חברים, בתור בדואר וכו'.

אגב, אני מהדור שלפני אתרי ההיכרויות. את אשתי הכרתי בתור לסופרמרקט בצאת יום כיפור...

נאלץ להסכים.מציע להתרחק ולהכיר דרך חברות של ידידות או ,כפי שכבר הוצע פה דרך חברות של הנשים של החברים.כל דרך אחרת = בד"כ תסכול .

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...