Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים!

לאחר ישיבת שבת, החלטנו לרשום חבר שהוא בעצם היחיד בחבורה שהוא רווק לחלוטין, וזאת לאחר מסע שכנועים דיי עיקש שלקח כמה שעות מכיוון שהבחור לא מאמין באתרי הכרויות.

הבחור כמעט בן 26, מחפש בחורה למטרות רציוניות בלבד, לא פוסל נישואין, אקדמאי ובעצם מחפש בחורה איכותי בין הגילאים 25 פלוס מינוס, הבחור נאה.

חשוב לו שזאת תהייה משהי איכותית ורצינית, לכן אתם נכנסים פה לתמונה חברים, מה שאני שואל זה בעצם איזה אתרי הכרויות רציניים ואיכותיים יש, וכמובן בחינם (לא שהוא קמצן, פשוט היה לנו מאוד קשה להכניס אותו בכלל למחשבה שהוא יופיע באתר הכרויות), ולא איזה אתר של גרושות/מחפשות שוגר דדי/סתם ילדות.

יש אתרים כאלה? חיפוש בגוגל זה לא אופציה, ניסינו ויש יותר מדי תוצאות.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוא ואהיה איתך כנה. אחד האתרים הרציניים (לפי דעתי לפחות) היה גיי דייט (JDATE). שים לב שהדגשתי את המילה היה. מדוע ולמה? בוא ואסביר לך במפורט. לפני עד כמה חודשים היית נרשם לאתר, משלם דמי מנוי ושולח לכל מי שבא לך הודעות. מי שהיה עונה יופי, מי שלא היה עונה אז לא, עד כאן הכל הוגן וסבבה. אחרי התקופה הזו ונכון להיום אתה עדיין יכול להירשם בחינם ולשלם דמי מנוי על מנת לשלוח הודעות אבל והנה כאן הקטע המסריח, למרות שאתה משלם דמי מנוי ויכול לשלוח הודעות למי שבא לך, הצד השני לא יכול לקרוא את ההודעות במידה והוא לא מנוי גם כן. אז מה עשינו בזה בדיוק? אתה יכול לשלוח הודעות אבל הצד השני לא יכול לקרוא. אז למה לכל הרוחות אתה משלם דמי מנוי? זוהי בעצם הפרה של המנוי שלך. ניחא, אם הם היו מורידים את הלא מנויים אז סבבה אבל הם בכוונה משאירים פרופילים של אנשים שאפילו לא מנויים וזאת על מנת שתחשוב שיש באתר הזה מיליון חברים (סתם מספר) אבל בפועל רק קמצוץ מהם חברים בפועל.

בקיצור זהו בולשיט אחד גדול. זה כמו שתשלח חבילה לחבר והדואר יחייב אותו גם כן כסף על מנת לקבל את החבילה. זה נראה לך הגיוני? לי ממש לא.

כנראה שככה כל האתרים עובדים אבל כולי פליאה על גיי דייט שהוא אתר בין לאומי שעובד באנגליה, קנדה, ארה"ב, ישראל ועוד כל מיני ארצות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מצטער לומר לך אבל כשדבר הוא בחינם בדרך כלל גם הרצינות שלו היא כזו. בכל מקרה ישנם יישומים בפייסבוק של הכירויות. אפשר לנסות שם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אם אתם רוצים לתסכל אותו סופית ולגרום לו להיות ממורמר לחלוטין לגבי נשים, תרשמו אותו לאתרי היכרויות.

הבחורות קוראות כל כך הרבה הודעות שהן לא יודעות לסנן בין בן אדם טוב ומישהו שרק מחפש סטוץ.

כתוצאה, הסיכוי לקשר רציני משם הוא כמעט אפסי.

יותר טוב שפשוט תכירו לו בחורות ותארגנו לו דייטים עם מישהי לא פסיכית.

רוב הבחורות באתרי היכרויות הן פסיכיות, שקרניות פתולוגיות או פשוט נראות רע מאוד.

גילוי נאות: הכותב נמצא בזוגיות ארוכת טווח וכבר לא ממורמר כל כך.

פורסם

שרשור מבורך, לדעתי כל הרוצחים הסידרתים (וגם המקביליים) מתוסכלים מינית, סובלים ממחסור בזוגיות או שנמצאים בזוגיות גרועה.

פורסם

יש בעיה עם אתרי צ'אטים, כולן שם מציגות את עצמן כנאות מאוד עם גוף לא רע, ראש פתוח ואינטיליגנציה גבוהה.

בפועל אתה מגיע ופוגש איזו בחורה שדומה לפודל עם נתוני גוף שקרובים יותר ל-180-120-180 מאשר ל-90-60-90 וראש כל כך פתוח ונסיון חיים מטורף שהשאיר אותה בתולה בגיל 35.....

מצד שני- לפעמים יש הפתעות נעימות כך שאי אפשר לומר חד משמעית "לא לצ'אטים".

יש רשתות חברתיות שגם עושות נפלאות, פעם זה היה מקושרים, היום זה פייסבוק וכן הלאה, זה לטעמי טוב יותר מאשר איזה צ'אט או אתר הכירויות כי אתה מכיר מישהו שכבר יש לכם איזה חבר משותף בשביל לקבל אינדיקציה על הבנאדם.

גם הצ'אטים וגם הרשתות החברתיות עושות שירות מבורך בהעשרת חיי המין של רווקים :lol:

לגבי טווח ארוך- תלוי על מי אתה נופל, ככתוב- לפעמים יש הפתעות.

בוא תעזור לרווק ותרוויח 2 ציפורים במכה אחת- תכיר לו איזו ידידה רווקה שלך.

כך תעזור לרווק ותעזור לרווקה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני תומך בהיכרויות דרך אתרי היכרויות.

גילוי נאות-את ארוסתי הכרתי דרך האתר "נפגשים" שהיה חינמי לגמרי.

נסה שם :-D

איזה קטע, נכנסתי לקישור וראיתי שם ג'ינג'ית.

סחבק חובב ג'נג'יות וסקרן, נתתי בקליק.

אחרי חצי דקה זיהיתי את גברת Miri, גיסתו של אחד העובדים שלי.

בזמנו הייתי בבריתה של הבחור עם אישתי וההיא דפקה בי מבטים כל הערב, מאוחר יותר בשלב שהמשפחה עוברת ומצטלמת עם האורחים מצאתי את עצמי חצי מחובק איתה ועם אישתי :shock: .

כמה ימים אחרי בעל השמחה סיפר לי שהיא ערכה את התמונה כך שאישתי נעלמה ממנה ונשארנו רק אנחנו, את היצירה היא דפקה בדסקטופ של המחשב שלה. :shock3::puzzled::loco::screwy:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הבחור בן 26, לטענתך נראה טוב ויש לו יכולות דיבור בסיסיות?

שיפנה לפאב הקרוב למקום מגוריו ויתחיל להכיר.

או לחילופין, תעשה לו טובה ותכיר לו ידידה רווקה שלך.

אם הזמן שלו לא יקר, שירשם לאתרי היכרויות. כמות החרא שהוא יצטרך להפריד בדרך ליהלום היא גדולה.

פורסם
יש בעיה עם אתרי צ'אטים, כולן שם מציגות את עצמן כנאות מאוד עם גוף לא רע, ראש פתוח ואינטיליגנציה גבוהה.

בפועל אתה מגיע ופוגש איזו בחורה שדומה לפודל עם נתוני גוף שקרובים יותר ל-180-120-180 מאשר ל-90-60-90 וראש כל כך פתוח ונסיון חיים מטורף שהשאיר אותה בתולה בגיל 35.....

מצד שני- לפעמים יש הפתעות נעימות כך שאי אפשר לומר חד משמעית "לא לצ'אטים".

יש רשתות חברתיות שגם עושות נפלאות, פעם זה היה מקושרים, היום זה פייסבוק וכן הלאה, זה לטעמי טוב יותר מאשר איזה צ'אט או אתר הכירויות כי אתה מכיר מישהו שכבר יש לכם איזה חבר משותף בשביל לקבל אינדיקציה על הבנאדם.

גם הצ'אטים וגם הרשתות החברתיות עושות שירות מבורך בהעשרת חיי המין של רווקים :lol:

לגבי טווח ארוך- תלוי על מי אתה נופל, ככתוב- לפעמים יש הפתעות.

בוא תעזור לרווק ותרוויח 2 ציפורים במכה אחת- תכיר לו איזו ידידה רווקה שלך.

כך תעזור לרווק ותעזור לרווקה.

לצערי, את ה"צד השני"(הפתעות נעימות) לא יצא לי לראות עדיין.

פעמיים בחיים נפגשתי עם בחורות מהצאט, וזה פעמיים יותר מדי. אחת הייתה פסיכופטית , והשניה הייתה סבבה בטלפון אבל במציאות ניראתה כמו סמי טריילר.

פורסם

היום הכי טוב זה האפליקציות למיניהן של פייסבוק.

חלקן חינמיות חלקן לא, אבל יש שם יחסית מבחר גדול של בחורות, ותמיד התמונה שמופיעה היא של הפרופיל של הבחורה (אז אתה יודע שלפחות היא לא ממציאה לגבי זה).

גם בתור רווק תל אביבי שיוצא כל יום לבר, עדיין מצאתי שם כמה דברים מעניינים מאוד :)

מגאן 265

• תוכן חדש...