Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על פי צו מילואים שברשותי:

"לשרות מילואים אשר משכו עד שלושה ימים נדרשת התראה בת 12 יום, אלא אם נמסר הצו ידנית, אז יעמוד משך ההתראה הנדרש על שבעה ימים. לשרות מילואים של ארבעה ימים ויותר - נדרשת התראה בת 60 יום."

כמובן שזה לא תמיד עומד במבחן המציאות ואז אני כבר לא יודע מה להגיד לך.

במקרה האישי שלי יש עם מי לדבר בצבא. מה גם שלרוב הזימונים שלי הם מתחת לפרק הזמן המדובר ואז במעמד הגיוס אני פשוט חותם להם על ויתור שזה בסדר מצדי שזמן ההתראה היה נמוך.

לא יודע לגבי ענין חוקי מצד מעסיק.

עריכה: במעבר כאן: http://www.aka.idf.il/kamlar/klali/default.asp?catId=43334&docId=60510&list=1

רשום שחלה עליך חובה להודיע למעסיק עם קבלת הצו (סוף הסעיף ה-1).

פורסם

לא קיבלתי צו

התקשרו אלי מהיחידה ושאלו אם אני אוכל לעשות מילואים של שלושה שבועות מעוד שבוע.

מבחינתי זה מסתדר, מבחינת הבוס פחות. לפני שאעלה את השאלה בפני הבוס אני רוצה לדעת מה החוק אומר לגבי זה.

פורסם

זה כבר יותר מורכב ולדעתי מעבר לפן משפטי (שאיני מודע לו), תלוי בטיב ביחסים שלך עם הבוס והכרה שלך את המצב בשטח (העבודה).

אתה תמיד יכול להגיד לו ששלחו לך צו רק עכשיו (בקש שישלחו בפקס) ולראות מה התגובה שלו.

לכאורה לפי חוק המילואים לא ניתן לפטר אותך בתנאים מסויימים (ראה הקישור שצירפתי קודם), אבל איני בקיא בפרטים הקטנים של החוק שיתכן ומדברים על המצב שלך.

פורסם

לי מאז ומעולם הצו הגיע חודשיים לפני המילואים,לא משנה לכמה ימים גוייסתי (יום בודד,שבוע,או 3שבועות).

מבחינת מעסיק תמיד מסרתי את הצו למנהל כח אדם בעבודה ע"מ שיצלם וישמור עותק (המקור נשאר אצלי כמובן),הוא צילם ויידע את הבעלים על העדרותי הצפויה,וזהו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...