Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכי חשוב זה לקשור היטב ילדים קטנים מאחורה שלא יעופו על הנהג בזמן תאונה. מאחר והשרשור הזה כבר שופע עצות טובות וחכמות, אסיים את הcircle jerk הזה בשביל לא להטריח את הקוראים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• שנה מאוחר יותר...
  • תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים שלום,

החלטתי להתפנק בכיסוי הגה לפאביה.

יש מספר התלבטויות, בעיקר אם לקנות מוכן או לקנות כזה שתופרים אותו כמו בקישור.

תודה לעוזרים.

פורסם

חברים שלום,

החלטתי להתפנק בכיסוי הגה לפאביה.

יש מספר התלבטויות, בעיקר אם לקנות מוכן או לקנות כזה שתופרים אותו כמו

בקישור

.

תודה לעוזרים.

הערה למנהלים: משום מה העבירו לי את השרשור לשרשור אחר משנת 2012 עם נושא אחר אשר ננעל מזמן.

מפרסם פעם נוספת, מבקש לא להעביר לשרשור אחר!

פורסם

תלך על מה שבקישור או כלום .

אני קניתי 2 כיסויי הגה , ושניהם לאחר חודש התחילו לטייל על ההגה בפניות או במצבים דחופים .

ושלא תבין לא נכון , מה שקניתי לקח לי כמה דקות להרכיב על ההגה בסיוע בן אדם נוסף .

אבל השמש הזאת הורסת הכול וגורמת לכיסוי להחליק לאחר X זמן .

אני לא אוהב כיסוי בגלל העניין הבטיחותי וגם אין כמו להרגיש את ההגה עצמו ביד .

כל הכיסויים האלו מנפחים את ההגה כמו הגה של משאית :) .

פורסם

אל תקנה כיסוי הגה !

חישורי ההגה הם באיכות טובה ואם היצרן הקפיד גם כבר כמעט ולא מעבירים חום או קור אחרי חניה אורכה.

הוא יפריע לנהיגה, יכול לגרום החלקות ליד על החישור בעת הסיבוב והתוצא תהיה לא טובה.

אם הוא באיכות גרועה תוסיף התחממות בשמש, פרימת תפרים, תועלת לנהג לא תהיה אלא להיפך, רושם לא תעשה על אף אחד. או אחת.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

קניתי מאוטודיפו כמו כיסוי שאתה מרכיב ומהדק עם חוט גומי שבא איתו, עלה לי 40 שח.

זה נחמד, ויותר טוב מכיסויים מוכנים. (לא מחליק ולא נפרם)

כל חצי שנה אני מהדק אותו.

אם זה פאביה חדשה אני לא רואה סיבה למה לשים כיסוי.

(אני שם כדי למנוע שחיקה, ההגה בן 20)

פורסם

אני הזמנתי כזה כיסוי בתפירה,

הוא יושב טוב ונראה סבבה אומנם אני ציפיתי שלא יהיה רווח בין הקצוות אך הוא לא מספיק רחב ככה שיש רווח של 1ס"מ בהם רואים את התפירה.

בהתחלה ההגה הרגיש לי שונה וטיפה פחות נוח מגלגל ההגה המקורי אבל התרגלתי די מהר.

הוספתי תמונות מהיום שעשיתי את הפרוייקטון הזה,עברו כ 10 חודשים מאז ומחזיק טוב למרות העמידות של דברים מסין הידועה לשמצה.

IMAG0153.jpg

IMAG0152.jpg

IMAG0151.jpg

פורסם

NUKER הזמנת כיסוי לא במידה הנכונה, יש כמה מידות לפי העובי של ההגה. לא אמור להיות רווח.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

תימנע מכיסוי הגה!

לא בטיחותי, וגם הכיסויים הטובים עם הזמן מתרחבים. סכנת נפשות, מניסיון (לא נעים לסובב את ההגה בכיכר ורק הכיסוי מסתובב).

פורסם

כיסוי תפירה.

₪11 או משהו כזה עלה לי בeBay. קניתי בהתחלה לג'ימני ואחר כך גם לגטס.

IMG_20131017_133930_456.jpg

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אצלי יש כיסוי בתפירה מעור אמיתי, כמעט שנתיים החזיק מצויין, עד שהתחתנתי וחלק ממנו התקלף בגלל הטבעת.

ניתן לראות כאן תמונה של הכיסוי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?460599-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%95-%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%91%D7%9B%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%99-%D7%94%D7%92%D7%94-%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%A8-%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%AA%D7%99-%D7%91%D7%AA%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%A7%D7%A8%D7%91%D7%95%D7%9F-%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D

תמונה של הנזק יש בתגובה האחרונה בשרשור.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם (נערך)

ההמלצה היחידה היא לא לרכוש כיסוי הגה.

כיסוי ההגה מאבד מהזמן מאחיזתו בהגה (גם כשמקפידים להדקו או להחליפו) ועשוי להסתובב "על ריק" דווקא כשאתה הכי צריך אותו, שכן בזמן תמרוני חירום הכוללים שילוב של פקודות בלימה והיגוי חריפות, קיימת התנגדות רבה בהגה שעשויה לגרום להיפרדות הכיסוי מההגה בזמן סיבוב הגה מהיר וחזק האופייני לתמרון כזה.

כמו כן, כיסויים רבים פוגעים באחיזת הידיים בהגה (כיסויי פלסטיק וכיסויים פרוותיים עבים, לדוגמה) ובעיקר לאורך זמן. הכיסויים מעבים את ההגה - דבר משמעותי בעיקר באחיזה בו מחלקו העליון בזמן סיבובו, ויוצרים "שיכוך" כלשהו לתנועות הידיים על ההגה, שפוגם בניהוג וגם בהיזון החוזר מן ההגה.

ככלל, ההגה המקורי הוא הכי טוב. אם יש אתו בעיה אז אפשר לרכוש כיסוי עור בתפירה, וברכבים לנהיגה על מסלולי אספלט משתמשים בהגאים ספורטיביים ובהתאמות ארגונומיות מיוחדות. בשום פנים לא משתמשים בשום רכב בכיסוי הגה פשוט!

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...