Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בטר פלייס בתמחור חדש - 65 אג' לק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכתבה

בקצרה:

65 אג' לק"מ, מינימום 1000 ק"מ בחודש, יתרה לא מנוצלת עוברת לחודש הבא

או

55 אג' לק"מ ברכישת 40 אלף ק"מ לניצול במשך 3 שנים, או 50/60/80 אלף ל4 שנים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה תמחור מה?! יש הפסקות חשמל יזומות כי אין מספיק ייצור חשמל במדינה, תאר לך איזה "כיף" זה להיות בעבודה יום שלם בלי מזגן כי יש הפסקת חשמל ועוד אחר כך להגיע לרכב ולגלות שהוא לא טעון ואין לך מספיק חשמל להגיע הביתה...

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

פורסם

עד שסוף סוף נפתרנו מחבילות והתחייבויות בסלולר ובשירותי הטלוויזיה, הגיעה המכה הזאתי.

למה שמישהו צלול בדעתו ירצה להחייב לחבילות נסיעה על הרכב שלו? הרי בסופו של דבר המחיר ייצא זהה פחות או יותר למחיר הבנזין.

במקום לנסות למכור לנו חבילות שיורידו את מחיר הפלואנס שלהם לאיזור ה80-90 אלף, איפה המיסוי הירוק?!

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
עד שסוף סוף נפתרנו מחבילות והתחייבויות בסלולר ובשירותי הטלוויזיה, הגיעה המכה הזאתי.

למה שמישהו צלול בדעתו ירצה להחייב לחבילות נסיעה על הרכב שלו? הרי בסופו של דבר המחיר ייצא זהה פחות או יותר למחיר הבנזין.

דווקא בזה אני רואה הרבה הגיון. אתה הרי יודע כמה בערך אתה נוסע בחודש, מה הבעיה "להתחייב" לשימוש כזה? מה גם שההתחייבות לא כזו נוראה - כולה לנסוע 1000 ק"מ ומעלה לחודש בממוצע במשך 3 שנים. יתרון אמיתי פה הוא היכולת לתכנן קדימה - לדעת בדיוק כמה יעלה לך ק"מ גם בעוד 3 שנים.

החישוב (כיום) של השווי של זה לעומת מחיר הבנזין הוא פשוט: ליטר בנזין עולה לך 730 אגורות כיום, בערך? חלק ב-55 ותקבל כ-13 ק"מ לליטר. אם האוטו הנוכחי שלך עושה פחות טוב מזה באופן משמעותי ועולה אותו הדבר לקנייה כחדש, אתה ככל הנראה תחסוך כסף במעבר לבטר פלייס.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

החישוב שלך לא לוקח בחשבון פרמטרים רבים מעבר לצריכת דלק.

ירידת הערך של הרנו פלואנס ZE לא ידועה. יכול להיות מצב (תיאורטי כמובן), שהפרויקט ייכשל כישלון חרוץ ובעוד 4 שנים תמכור את הרנו החשמלית לברזל.

כמו כן, כיום רכבים היברידים מגיעים לתצרוכת דלק של 1:17 בממוצע (נתונים מוכחים). מי שקונה רכב חדש צריך להיות טיפש לרכוש את החשמלית. ועוד לא דיברתי על הפלאונס דיזל...

בקיצור, מי שיש לו רכב יד שנייה פשוט לא כדאי לו לעבור לרכב חדש בדמות הרכב החשמלי מכיוון שההפרש בהשתדרגות לרכב חדש לא יתקזז עם החיסכון בדלק.

מי שמתכנן לרכוש רכב חדש חסכוני - הפלואנס דיזל מנצחת בענק.

פורסם
דווקא בזה אני רואה הרבה הגיון. אתה הרי יודע כמה בערך אתה מדבר בחודש, מה הבעיה "להתחייב" לשימוש כזה? מה גם שההתחייבות לא כזו נוראה - כולה לדבר 1000 דקות ומעלה לחודש בממוצע במשך 3 שנים. יתרון אמיתי פה הוא היכולת לתכנן קדימה - לדעת בדיוק כמה תעלה לך דקת שיחה גם בעוד 3 שנים.

בטוח?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
בטוח?

רק המוות בטוח. אבל הסבירות פה מאוד גדולה. זה שוק מאוד שונה מהשוק הסלולרי. די הגיוני להניח שמחירי הדלק לא ירדו באופן משמעותי, ולמען האמת הגיוני מהרבה בחינות שהם אפילו יעלו (ויש לזה הרבה מאוד הצדקות!).

כמות הנסועה החודשית שלך אולי עשויה להשתנות אבל בניגוד לדקות שיחה, פה גם קל יחסית לקבוע כמה תיסע בחודש. אתה הרי צריך לנסוע לעבודה ובחזרה, לא? אתה נוסע לקניות, לסידורים, לבילויים. קל לשקלל את הכל ביחד.

אבל idan צודק בכך שצריך לשקלל עוד דברים.

ביטוח - סביר להניח שדומה למדי לרכב רגיל.

טסט - דומה, לא?

טיפולים - קרוב לוודאי שזול יותר ברכב חשמלי לאורך תקופה.

ירידת ערך - נעלם.

אותי זה מוביל, לפחות כרגע, למסקנה שהרכב החשמלי עדיין לא משתלם למרבית הקונים הפרטיים. לכאלה שמקבלים אותו מהעבודה זה יכול להשתלם, כתלות בעלות החודשית לעומת רכב בנזין רגיל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא שאני חושב שהמחיר הזה משתלם, אבל לפני זה החבילה הכי קטנה היתה 17K ק"מ בשנה, עכשיו היא 12K ק"מ והמחיר אאל"ט נמוך יותר.

שים לב שבחברות הסלולר לא הייתי יכול לצבור דקות (ק"מ) לחודש הבא

וכן, רוב האנשים יודעים שהם נוסעים X ק"מ בחודש, אלא אם יש שינוי במקום העבודה/מגורים

פורסם
הגיוני להניח שמחירי הדלק לא ירדו באופן משמעותי, ביטוח - סביר להניח שדומה למדי לרכב רגיל.

טסט - דומה, לא? טיפולים - קרוב לוודאי שזול יותר ברכב חשמלי לאורך תקופה. ירידת ערך - נעלם.

יותר מדי נעלמים במשואה שלך... וזה עוד לפני שדיברת על טווח נסיעה מגוחך, זמינות נמוכה של תחנות החלפת סוללה ובצורת חשמל. לא יודע מה איתכם, אני נשאר עם הבנזין, עם הטורבו ועם מחירי הדלק המטפסים.

We are the Human Race

פורסם

התחייבות לחבילות זו הצרכנות הכי גרועה שיכולה להיות, בסלולרי הצלחתי לעבור את כל 15 השנים האחרונות ללא חבילות.

לא רוצה להתחייב ליסוע 1000 קילומטר בחודש כי אם אני לא נוסע הכסף הולך לפח מבחינתי.

לא רוצה לחיות במחשבות על מה יקרה אם אני אעבור את החבילה שהוקצבה לי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
יותר מדי נעלמים במשואה שלך... וזה עוד לפני שדיברת על טווח נסיעה מגוחך, זמינות נמוכה של תחנות החלפת סוללה ובצורת חשמל. לא יודע מה איתכם, אני נשאר עם הבנזין, עם הטורבו ועם מחירי הדלק המטפסים.

מסכים, יש מספיק חסרונות עדיין למרבית הציבור.

התחייבות לחבילות זו הצרכנות הכי גרועה שיכולה להיות, בסלולרי הצלחתי לעבור את כל 15 השנים האחרונות ללא חבילות.

לא רוצה להתחייב ליסוע 1000 קילומטר בחודש כי אם אני לא נוסע הכסף הולך לפח מבחינתי.

לא רוצה לחיות במחשבות על מה יקרה אם אני אעבור את החבילה שהוקצבה לי.

אז זה לא מיועד לך, אלא ל-90% מהאוכלוסיה שכן נוסעת יותר מ-1000 ק"מ בחודש (כולה 12000 בשנה).

ואם תעבור את המינימום לא יקרה כלום - פשוט תמשיך לשלם לפי הק"מ...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בדרך כלל כשאתה עובר את הכמות המוקצבת בחבילה אתה משלם יותר לקילומטר/ דקת שיחה.

מה קורה בחבילות?

בוא נניח שהתחייבתי לחבילה של 1000 קילומטר בחודש. אם לא נסעתי וניצלתי את כולה הפסדתי. אם עברתי אני משלם יותר פר קילומטר וגם במקרה זה אני מפסיד.

אני מפסיד בכל מקרה.

מה עוד שכל החודש/ שנה צריך לעקוב אחרי הקילומטרז' ברכב.

תקנו אותי אם אני טועה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

תגיד, אתה בכלל קראת את מה שכתוב בהודעה הראשונה בשרשור?

בשבילך:

65 אג' לק"מ, מינימום 1000 ק"מ בחודש, יתרה לא מנוצלת עוברת לחודש הבא.

לא משלם יותר לק"מ, לא מפסיד כסף אם לא ניצלת את הכל ולא מפסיד בכל מקרה. גם לא צריך לעקוב אחרי הק"מ ברכב. רק צריך לדעת שאתה עובר 12000 בשנה. דבר שב-99% מהמקרים אפשר לחשב בקלות רבה עוד לפני שנסעת מטר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...