Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנטי וירוס לאייפד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעריצי אפל יגידו לך: זאת מערכת הפעלה שונה, אין לה וירוסים.

אבל המצב כיום שכבר יש וירוסים גם למאק וגם ל-Ios. באדנרואיד יש כבר אנטיוירוסים להורדה, אני מניח שגם ב-IOS יש.

פורסם

1) בלי קשר לרשת: אפל מסננת את כל האפליקציות אצלה "בבית", כך שלא תוכל לקבל (תוכל, סבירות נמוכה) ממנה וירוס.

2) למה שמישהו ייצר וירוס למחשבי אפל? למיטב ידיעתי והבנתי בתחום, משום מה כל הווירוסים מיועדים לווינדוס...

לינוקס: אין וירוסים. מאק או אס: אין וירוסים.

יודע מה? גם אם יש, יש כל כך מעט מהם, שזה לא ממש נחשב. הסיכוי שתיתקל באחד הוא אפסי.

תוסיף על זה סינון אקטיבי של הדפדפנים השונים, ותקבל נוסחא מנצחת.

אגב, גם לאנדרואיד אין כמעט וירוסים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם ללינוקס וגם למאק יש וירוסים שמנצלים פרצות אבטחה. אפשר להתווכח על כך שבלינוקס הן סתמות מהר יותר, אך זה לא משנה את העובדה הראשונית.

עריכה: גם לאנדרואיד יש ווירוסים. בכ״א, אתה שומע יותר על ווירוסים לווינדוס כי זו מערכת יותר נפוצה מהאחרות ויותר משתלם לפתח עבורה ווירוסים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא טענתי שאין. אמרתי שיש באופן משמעותי מאד פחות וירוסים לכל מה שאינו ווינדוס.

ובפעם האחרונה ששמעתי אגב, שמעתי על ווירוס דווקא לאנדרואיד, בעוד שלא שמעתי עד היום על וירוס לניידים של אפל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מעריצי אפל יגידו לך: זאת מערכת הפעלה שונה, אין לה וירוסים.

אבל המצב כיום שכבר יש וירוסים גם למאק וגם ל-Ios. באדנרואיד יש כבר אנטיוירוסים להורדה, אני מניח שגם ב-IOS יש.

אתה טועה טיפה, המצב היום שרמת ההבטחה של אפל מפגרת באיזה 10 שנים מאחורי מיקרוסופט.

הסיבה לזה פשוטה, ב10 שנים האחרונות הם לא היו צריכים להתמודד אם וירוסים ולכן לא אף אחד לא השקיעה יותר מידי בפיתוח אמצעים אלו.

בכול מקרה אנטיוירוס לאייפד זה די בזבוז זמן, אם אתה ממש חושש לפגיע בפרטיות אז קודם תוריד את הפריצה ואז אתה כבר מאובטח ב99.9% אוטומטית.

עד עכשיו היחידים שהצליחו להחדיר קוד חיצוני לIOS זה חברי DEV-TEAM\Chronic Dev Team וגם זה לא ממש פשוט במעבדים A5 :) אם עוד מישהו היה מצליח הינו כבר שומעים על זה.

אודי A4

דימה.

פורסם

לאייפון (ואנדרואיד) יש סיכוי נמוך לקבל וירוס, כי כברירת מחדל אין למשתמש גישת ROOT למכשיר. וירוסים דורשים רוט.

אם המכשיר פרוץ (באנדרואיד, גם אם יש רוט, אז אפשר להגדיר שיידרש אישור בכל פעם אפליקציה דורשת הרשאות מנהל, בדומה ל-UAC של חלונות ויסטה/7), זה כבר סיפור אחר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רמת האבטחה באפל לא ממש מפגרת אחרי מיקרוסופט, במיוחד לא עם מה שמגיע מובנה.

לגבי האייפד כמו שנכתב, כל עוד הוא לא פרוץ אתה מוגן מהסיבות שנכתבו מעל (שילוב של כולן)

לגבי אנדרואיד - המצב שם קטסטרופה לפרטיות והרשאות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

קיים באיפון וירוסים, או נוזקה אחרת?.

השימוש באיפון, הוא כמו מחשב לכול דבר.

מעבר לסידיה, גולשים לפעמים גם באתרים מפוקפקים.

אז מה יכולת האקרים?.

פורסם

אם אתה עושה jailbraik יכולות האבטחה של הטלפון שלך נפגמות בצורה משמעותית...

כמו כן ווירוס זה בעקרון יישום זדוני כזה או אחר, אי לכך התשובה שלך היא כן, שכן כל מיני keyloggers ותכנות רוגלה ומעקב בסגנון גם נופלות תחת המטרייה הזו. יש לציין שאתה פגיע לכל אותם יישומים זדוניים רק ברגע שאתה "פורץ" את המכשיר ומתחיל להשתמש באפליקציות שלא עברו את ה review process של אפל, ומכאן שטלפון "פרוץ" = כשל אבטחה בפני עצמו. אם אתה מאכסן מידע חשוב \ אישי על הטלפון, כדאי לך להימנע מהתקנת אפליקציות ממקור לא ידוע, ובגדול cydia הוא כשל האבטחה שלך. בקשר לקבצי רוגלה שנכנסים דרך גלישה ב safari אני בספק, שכן רוב מה שנכנס הוא עוגיות וקבצים זמניים ובגלל ההבדל במבנה מערכת ההפעלה על הרשאות המערכת שבה, גם במידה ויכנס למחיצת הקבצים הזמניים במערכת ההפעלה קובץ זדוני כזה או אחר אני בספק אם הוא יוכל לחולל נזק בשונה מבמערכת ווינדוס שהרבה יותר פרוצה בקטע הזה... (שוב, במידה והמכשיר שלך לא "פרוץ", במידה וכן כל הגנות ההרשאה מתבטלות כפי שהבנתי)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...