Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני מודה לשניכם.

לגבי מוסך רון, אין לי שום בעיה עקרונית, אבל הבנתי שהוא מורשה ומבין יותר בגרמניות - אתה חושב שהוא יכול לעזור לי ?

לגבי חיישן למדה - כבר אמרתי שהמוסכניק אמר שהוא חוזר בו.

הצריכה פשוט לא נראית לי סבירה בעליל.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקפצה. עדיין מיואש.

האם ייתכן שיש בעיה בממיר קטליטי ? אם יש בעיה בממיר קטליטי, האם הדבר עולה בבדיקת מחשב או בדיקת גזים ?

פורסם

לדעתי אין לך בעיה בצריכת הדלק כניראה שזו הצריכת דלק האמיתית של הרכב ואין מה לעשות, או שאתה לא מודד נכון, או שסגנון הנהיגה שלך גורם לצריכת דלק הזו, אני לא רואה משהו אחר.

תקלה במערכת ההזרקה לא יכול להיות משום שהרכב נבדק והכל תקין, כל עוד נורת "בדוק מנוע" לא דולקת הכל תקין במערכת.

פורסם
לדעתי אין לך בעיה בצריכת הדלק כניראה שזו הצריכת דלק האמיתית של הרכב ואין מה לעשות, או שאתה לא מודד נכון, או שסגנון הנהיגה שלך גורם לצריכת דלק הזו, אני לא רואה משהו אחר.

תקלה במערכת ההזרקה לא יכול להיות משום שהרכב נבדק והכל תקין, כל עוד נורת "בדוק מנוע" לא דולקת הכל תקין במערכת.

תראה,

היו פה מספר שרשורים ואמירות, כנ"ל אתר KML שמדבר על צריכת דלק ממוצעת של 11 לליטר במקרה הלא הכי טוב. מדובר על רכב די חכם שאמור להיות חסכוני.

אני לא נוהג בצורה אגרסיבית בכלל ונניח וכן - האם זה משהו שיכול להגיע לרמות כאלה ? אמרתי איך אני מודד - מילוי עד הסוף, איפוס, נסיעה, מילוי מחדש והשוואה (מחלק את הקילומטרים שנצברו בכמות דלק שמולאה).

גם במוסך אמרו לי שאם יש בעיה תדלוק נורה. אמרתי, אם נניח לא החלפתי שמן בכלל, ולא החלפתי שום פילטר בחיים, וזה דברים שמשפיעים ופוגעים בהכל, האם אפשר לדעת זאת על סמך בדיקה ממוחשבת? במוסך השיבו לי שלא, אז אני תוהה - אם כך, איך ניתן לאבחן תקלה רק לפי מחשב ? יכולים להיות עוד דברים. בגלל זה קשה לי לקבל את צורת הבדיקה הזו כמהימנה מספיק ואני מדבר כמובן בתור בן אדם שאין לו הבנה רצינית במכוניות.

פורסם

אני נוהג בסיוויק 2007 עם מנוע כמו שלך ידנית ורוב הנהיגה שלי היא משולבת כשהרוב הוא עירוני אך ללא הרבה פקקים.

מזגן רוב הזמן לא פועל כי אין צורך מאחר ואני גר באירלנד.

הצריכה שלי כרגע היא בסביבות 11-12 קילומטר לליטר כשבנסיעה ארוכה על כביש מהיר על 125 עם בקרת שיוט והילוך שישי אני מגיע ל 14 פלוס מינוס.

אני לא יודע מהו סיגנון הנהיגה שלך, לחץ אוויר בצמיגים וכו וכו אבל לי נראה שכל פעם אתה הולך למוסך שלא רק לא עוזר, אלא גם מעלה השערות וניחושים. לצערי אין לי המלצה למוסך בארץ אבל אתה צריך מקום שמוכן להשקיע זמן בבדיקה של הכל כולל צורת הנהיגה שלך בכדי להגיע לפתרון.

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
אני נוהג בסיוויק 2007 עם מנוע כמו שלך ידנית ורוב הנהיגה שלי היא משולבת כשהרוב הוא עירוני אך ללא הרבה פקקים.

מזגן רוב הזמן לא פועל כי אין צורך מאחר ואני גר באירלנד.

הצריכה שלי כרגע היא בסביבות 11-12 קילומטר לליטר כשבנסיעה ארוכה על כביש מהיר על 125 עם בקרת שיוט והילוך שישי אני מגיע ל 14 פלוס מינוס.

אני לא יודע מהו סיגנון הנהיגה שלך, לחץ אוויר בצמיגים וכו וכו אבל לי נראה שכל פעם אתה הולך למוסך שלא רק לא עוזר, אלא גם מעלה השערות וניחושים. לצערי אין לי המלצה למוסך בארץ אבל אתה צריך מקום שמוכן להשקיע זמן בבדיקה של הכל כולל צורת הנהיגה שלך בכדי להגיע לפתרון.

בברכה,

גילעד

יש לך גיר ידני ובלי מזגן... זה חייב להיות שונה וחסכוני יותר.

לחץ האוויר אצלי תקין.

מוסכניקים שונים יצאו איתי לסיבוב נסיעה ואמרו לי שאני יכול לנהוג חסכוני יותר אבל הבעיה שהם מסתמכים על מחשב הרכב ומבחינתי זה לא מתאים (חוץ מזה אני מתקשה להאמין שהבדלי נהיגה בין נהגים, במידה ואני נהג פרוע ואני לא, יכולים להגיע לפערים כאלה). חוץ מזה אני נהגתי גם על מכוניות אחרות ולא הגעתי לשפל כזה של צריכת דלק.

פורסם

כמו שהזכרתי קודם אצלי רוב הנסיעות משולבות , ואצלי הצריכה אחד ל 14 בממוצע, אם אני נוסע רגוע 100 קמ"ש בכביש ישר הצריכה סביב ה אחד ל16-17.

יכול ליהיות באמת שצורת הנהיגה שלך מאוד בזבזנית, האם אתה מוצא את עצמך לוחץ הרבה פעמים על הברקס? (הכוונה שאתה מאיץ ובולם הרבה)

פורסם
כמו שהזכרתי קודם אצלי רוב הנסיעות משולבות , ואצלי הצריכה אחד ל 14 בממוצע, אם אני נוסע רגוע 100 קמ"ש בכביש ישר הצריכה סביב ה אחד ל16-17.

יכול ליהיות באמת שצורת הנהיגה שלך מאוד בזבזנית, האם אתה מוצא את עצמך לוחץ הרבה פעמים על הברקס? (הכוונה שאתה מאיץ ובולם הרבה)

אז זהו שלא וגם אם כן אני לא מאמין לפערים כאלה בין 14 אצלך ל-8 אצלי ומרוב התסכול שלי גם תקופה נסעתי ממש ממש ממש רגוע ושום דבר לא שינה את זה. כשאתה אומר פה את הדברים שהרכב שלך עושה צריכה כזו אני עוד יותר בטוח שיש תקלה שהמוסכניקים אין להם מושג !

פורסם
לי יש סיוויק 09 ,63 אלף אצלי על כול תדלוק של 37 ליטר אני נוסע .

540 קילומטר,משלולב

נו, 1 ל-14.. יש לי תקלה באוטו שכנראה למוסכניקים אין מספיק ידע לאתר אותה, או אין מספיק רצון. נמאס לי כבר :(

פורסם
שלי LS

אבל אני הוספתי מלא דברים לרכב ,ריפוד ג'נטים.

18 מה שיעלה את צריכת הדלק.

מערכת מולטי +סאונד

אצלי זה COMFORT, זה אמור לשנות משהו ?

• תוכן חדש...